660

Анонимен

преди 11 години

5000 хиляди лева струваше една Лада, аз не знам как хората успяваха да си ги купуват, почти всяко семейство имаше кола. При заплати от 250 лева, колко време трябва да събираш 5000 за кола. Незнам как ставаше тоя номер, но ставаше.И къща да вдигаш през това време.

659

valenzeto

преди 11 години

742 аз нямам планове да купувам къщи.това ви обяснявам вече е борба за оцеляване Навсякъде не за забогатяване

658

Анонимен

преди 11 години

738 вальо, аз ти казвам, че толкова струва една къщичка в германия ***. ти с твоите 900 евро наиш ли кога ще имаш собствено жилище в центъра на демокрацията и просперитета?

657

Анонимен

преди 11 години

Борисов е най необразованият, най- нискокултурният,най-елементарният управник-мутра ,който България е имала от времето на Ивайло свинаря насам.А ШАРАНИТЕ се гласят пак да гласуват за него...!?!?!?

656

valenzeto

преди 11 години

и 732 стига с това *** изтърка се само това ли можеш,сигурна съм че и на още си способен

655

Анонимен

преди 11 години

ей ***, с тия кредити в които са ни заробили, крайната цел е да ни вземат и къщите.ходи си купи сега къща, ако ще и 2000 лева да вземеш, без заем с 50% лихва ще си го купуваш 20 години. И в момента в който изпуснеш една вноска.Как така бяхме толкова бедни през комунизма, а нашите родители и къщи си вдигнаха и коли си закупиха, които не бяха особено евтини и тогава. Много интересно.

654

valenzeto

преди 11 години

732какви 150 хиляди защо пишете глупости къде съм написала че се става милионер..напротив казах че навсякъде е трудно и че дори взимам по малко от някои хора в БГ,мн си нервен успокои се

653

Анонимен

преди 11 години

Е ПАК ЩЕ ВИ ПУСНА В УРНАТА НА ВСИЧКИ ЕДИН КВАДРАТЕН С КОТЕШКА ГЛАВА КАКТО ГО ПРАВЯ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ОТ 90 та ГОДИНА. МОЙ ГЛАС НИКОГА НЯМА ДА ВКАРА В ПАРЛАМАТА МУТРИ И КОМУНИСТИ. КОГАТО ДОЙДАТ НОВИ ХОРА С НЕОПЕТНЕН АВТОРИТЕТ И КОИТО НЕ СА ОБВЪРЗАНИ СЪС МУТРИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ТОГАВА ЩЕ ГЛАСУВАМ С ВАЛИДНА БЮЛЕТИНА. СЪВЕСТА МИ Е ЧИСТА ЧЕ ДОСЕГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕЗИ КОИТО УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА И ПРОДАДОХА ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ИЗГРАДЕНО С КЪРВАВА ПОТ ОТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ НИ. НЯМА ДА ГИ ПРЕДАМ НИКОГА.

652

Анонимен

преди 11 години

Има уличен прокурор, обвинен за прикриването на Миро Мършата по поръчка на Боко Тиквата. Честито

651

Анонимен

преди 11 години

На пазара няма свободни къщи, защото всички са на Цецо вече

650

detelina

преди 11 години

М/у другото,къде е Семерджиев?!23 години вина има,виновни-няма!?

649

Анонимен

преди 11 години

Ало, валенце, ми купи си къща *** ***, що не си купиш а:) имаш ли 150 хиляди евро за къщичка в прехваленият запад:)

648

ss

преди 11 години

аз съм за герб-нека спечелят.въпроса е че само няколко месеца след това ще си ходят но този път хората ще са с брадви и лопати.мога да гарантирам че ще има гражданска война.но на тъпите и алчни гербери не им пука.важното е далаверата да продължи.цветанов с право го е изстрах.

647

Анонимен

преди 11 години

720, Добряк, не съм гестаповеца Цвък да ти искам личните данни. Питам те дали живееш в България или в чужбина и в коя сфера работиш, ако не си разбрал.

646

Изселен

преди 11 години

Като ви припомням къде бяхме през 89г. - почти 9 милиона население, работеща индустрия и работещи ТКЗС та, Балкан летящ до Ню Йорк... не е толкова носталгия по комунизма а равносметка какво опоскахме за последните 23 години демокрация! Комунизма беше пътник, но идеята беше живота да стане по - добър, икономиката по - ефективна... А каква стана тя..!

645

valenzeto

преди 11 години

720на времето имах едно гадже то ме научи да слушам такава музика сега е във вегас мн е напред е така е хората се развиват нека ги последваме и стига се карахте наистина

644

До Добряка

преди 11 години

Ами по онова време парното ти беше почти без пари и винаги на макс и отворени прозорци-ако си честен признай поне това

643

Анонимен

преди 11 години

Добряци - прикрити злонамереници. кога си постори къщата бе пачонга? При Боцко ли?И 1000 лева да вземеш къща се построип знаеш ли кога. Те затова прехвалените западняци живеят цял живот под наем, щото не могат да съберат и за жилище да си купят.

642

valenzeto

преди 11 години

713 какви 900 евро аз съм барманка и взимам 800 и то в чужбина че то в бг по добре явно .и наем плащам 350 евро цигари 5 евро олио 3,4 кафе 1 евро,хляб 1.50,че и по скъп има,мисълта ми е ако някои може да задели нещо да изпрати до БГ трябва да работи баданте т.е да гледа стари хора в тяхната къща да живее за да няма разходи.навсякъде е мн зле

641

Един Проз

преди 11 години

О некадърници нескопосаници и нещастни мързеливци!Отивайте да бачкате и стига сте хленчили и да се оправдавате че все някой ви е виновен Герб и Бойко.И стига сте си изхвурляли *** през балконите и престанете да паркирате по тротоарите и да не си плащате билетчето в автобуса а да претендирате че сте европейци!Искайте си касовите бележки навсякъде ако искате да имате болници и детски ясли.Ай... със здраве!