324

Анонимен

преди 11 години

Доктор Хонорис Кауза ПердутаЯвно БСП дава пари наляво и надясно с едничката цел да щипнат гласове от Герб. Ето: Хр. Ст., Жорж Ганчев... сега очаквам пак и Светльо от Хиподил да се появи и той, плевенския *** и подобни ***.

323

Анонимен

преди 11 години

Този човек няма абсолютно никакъв потенциал да управлява, само речника му е достатъчно показателен.

322

kalinka

преди 11 години

До Анонимен stydentite ot stydenski kvartal sa poslyshni smarkachi chalga yrodi vredni za badeshteto na balgaria

321

Анонимен

преди 11 години

По - добре Камата пред Евророма! Ама вие си гласувайте пак за ***!

320

Анонимен

преди 11 години

"Аз съм безпартиен, моята партия са селата и градовете" ..бих казала по скоро селата....

319

Папурчу!!!!

преди 11 години

Плоски Манипулатори !?!?!

318

Гражданин

преди 11 години

Стоичков безспорно беше голям футболист-един от най-добрите в света. Нека обаче не бъркаме управлението на държава в тежка икономическа и социална криза с футбола. Нека оставим на Стоичков футбола и бъдем прагматични и умни когато избираме кой да ни управлява и извади от калта. Както видяхме това не стана с министър-председател,който повече тичаше след топката в Бистрица,не стана и с предния на който първата му работа бе като такъв. За това се искат познания,политически опит и смелост за реформи

317

Папурчу!!!!

преди 11 години

До до 357 папурчу. Ти глава ,която да мисли имаш ли ? Ако имаш , помисли!!!!

316

Иво

преди 11 години

Само не знам къде ги видяхте тези студенти на тази сбирка? Пенсионери, селяни и *** бяха докарани с автобуси и повечето дори не знаеха за какво иде реч. Иначе бяха доволни, че са ги докарали от майна си в Софето и са ги хранили и поили по пътя добре. Името на организатора също е ясно - местните структури на Герб. Ето къде отиват нашите пари! Стоичков като толкова държи да не му "петнят" името да вземе да си вдига чуковете и да си ходи в Испания. Тука стана за смях. Герберска му работа.

315

№07

преди 11 години

стига смях,това ЛА-НО не се ли усеща,че си правят майтап с него,

314

Анонимен

преди 11 години

Организираните автобуси от Плевен и Ловеч ,дали Герб ги е платил или сладкия спонсор на БСП и работодател на Стойчков ?

313

ИСТИНАТА

преди 11 години

СЕГА СЕ ОЧАКВА ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА ИЗИГРАЕ СВОЯТ ЧЕРЕН ПИАР СРЕЩУ АТАКА, ГЕРБ ИЗМИСЛЯТ ОПОЗИЦИЯ - ВСИЧКО ТОВА Е ЗА РАЗДЕЛЯНЕ НА ВОТА.КАКТО И ПРЕДИ 4 ГОДИНИ ТРОЙНАТА ЛАМЯ СЕ УПЛАШИХА ДА НЕ ВЗЕМЕ АТАКА НЕКОИ ДРУГ ГЛАС, И ИЗКАРАХА ЕДИН ПОЖАРНИКАР/ ХАРИЗМА, ТА НАРОДА СЕ ПОДЛЪГА, ЕТО И СЕГА ИСКАТ *** ФУТБОЛИСТ/ ИЛИ ХАРИЗМА СА ТЪРСЕЛИ В ИЦО - ИДЕЯТА Е СЪЩАТА, ДА НЕ СМЕ ЕДИНИ В ЕДНА ИДЕЯ - ПЛАНЪТ СИДЕРОВ - СРЕЩУ ПЛАНЪТ БОРИСОВ, РАЗДЕЛЯНЕ НА ВОТА В "НОВИ" ЛИЦА... ВИЕ ПОМИСЛЕТЕ!

312

обява

преди 11 години

аз съм много *** и безпартиен, бездарен съм и много мързелив,умея да си вярвам, много съм як и съм вашият човек , демек новолице или както там му викате, и нали вие все такива харесвате гласувайте за мен , ритни топковеца не е актуален , нагледахте се на простотиите му сега виште и моята

311

АНОНИМЕН

преди 11 години

Всяка жаба да си знае гьола та така и Стойчков ,Гриша Ганчев му е приятел и спонсор на БСП но Стойчков освен да рита топка за друго не става,освен след време да отнесе една тлъста псувня и Гришата.....

310

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ И ЗА *** НЕ СТАВА, ТЕ ЗА ЛИЦЕ СА ГО ИЗБРАЛИ. СТУДЕНТИТЕ ЛИ СА *** ИЛИ КУКЛОВОДИТЕ ИМ ? НЕВЕРОЯТНО ПАДЕНИЕ НА ГЕРБ !

309

ИСТИНАТА

преди 11 години

Ето сега от герб въвличат стойчков уж нова партия на студентите - а всичко е заради страха от АТАКА, и искат да разделят вота.

308

Анонимен

преди 11 години

ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ- ЕДИН ИЛИТЕРАТ, КОЙТО ОСВЕН ДА ПСУВА, ДРУГО НЕ МОЖЕ- НАЙ-ПРОВАЛЕНИЯТ ТРЕНЬОР, КОЙТО И *** ИЗГОНИХА, ДА НИ ДАВА АКЪЛ В ИМЕТО НА БОЙКО. ***, ПО- ***, НАЙ-***.

307

ха

преди 11 години

Къв футболист беше тоя бе?Добе,че имаше кой да му подава топките на левия крак,че само да ги бутва на оголена врата.То голяма философия,тва го може всеки турбо аматьор от третодивизионен клуб.

306

баси

преди 11 години

Герберския гъзоблизец Ицо-***.тва е то БГ.ГЕРБ си мислят,че с такива схеми ще отклонят общественото мнение и недоволство срещу тях.Е да,ама не.

305

Анонимен

преди 11 години

исканията на протестиращите и без баи ти стоичков са достатъчно объркани и хаотични.требва да бъдат оформени и представени в нещо като план-програма която да е практически изпълнима.тоест трябва съдеиствие на хора умни,компетентни ,обществено известни и запознати с сега деистващите закони.ицето стоичков е *** като гъдулка,не може да свърже едно смислено изречение,па камо ли да е полезен в тая посока.