36

до 20

преди 11 години

Ела да ти избича два шамара и да ти покажа как герберско местно кметче раздава помощи на ,,бедни', предимно роми. Парите са партийни, т.е. - наши, от субсидията, а се представят като дадени от някой си за благотворителност.

35

Анонимен

преди 11 години

Проф. Михаил Константинов аз ще ти даря 1 000 000, за да изманипулираш резултата, нали си професор, сигурно ще направиш така, щото да не може да се докаже. Като ти дам паричките, моралните ти ценности, ако има такива, няма да ги има вече.

34

Анонимен

преди 11 години

Мишо ти внимавай, какви изказвания правиш... че и теб Волен ще те даде на конституционния съд....

33

Анонимен

преди 11 години

Пораженият от грешките в изборните резултати ще бъдат много повече от тия смешни 10 000 лв, които обещава!

32

Анонимен

преди 11 години

НАГЪЛ, МНОГО НАГЪЛ. ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МАНИПУЛАЦИИ ИМА КОЛКОТО ИСКАШ, ТОЙ СЕ ПРАВИ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА, ДАЖЕ ЗАПЛАШВА. *** ! АМА НЯМА ГО ВЕЧЕ ТИКВАТА, НИЩО, ЧЕ НЕГОВИТЕ ХОРА СА ВСЕ ОЩЕ ПО МЕСТАТА СИ, НЕ СЕ ЗНАЕ ТЕ ВЕЧЕ НА КОГО СЛУГУВАТ. ИЗЛЕЗЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА, НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ МАСОВО НАПУСКА ПАРТИЯТА. И ТЕ СИ ТЪРСЯТ НОВО МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО.

31

Анонимен

преди 11 години

абе що не го обесим? изборите ще са малко по-редовни.

30

Ф.С.В

преди 11 години

Този е хитра корумпирана фалшива муцуна лъхаща на подкупи и лицемерие !! време е такива хора да нямат никакъв достъп до власт медии и хорско внимание !!! Докога такива ще гледаме -ОМРЪЗНА МИ !! навсякъде по министерски постове еврофондове и какво ли не само хоралъжещи за образованието си за икономическият си статус и въобще една гадна помия в тези 4 години пропилени на вятъра - затова ли затягахме колана - за да не може да си платим елементарните нужди - 2013 г ще плащаме на вноски тока ?

29

Анонимен

преди 11 години

Дори самото съмнения е повод да се оттегли. Отделон че президентските и местните избори през 2011 бяха най-манипулираните и тоав го има в докладите на всичик междураодни организации. И той беше там. ама не му се слиаз от масата

28

Анонимен

преди 11 години

Типичен симпатизант на ГЕРБ - нагъл!

27

Анонимен

преди 11 години

Всички в Информационно обслужване бяха подменени преди няколко месеца с хора на герб. Готви се чудовища манипулация на изборите.

26

мечо пух

преди 11 години

Явно "професора" не помни какви изцепки направи пред медиите.Само дето е толкова *** е достатъчно да му се иска оставката.

25

Анонимен

преди 11 години

айде стига в своге имаше регистрирана партия, която бе соледн играч, а я нямаш на бюлетината, а безличната партия ССД я имаше два пъти...трябавше да се допечатват бюлетини. селсик номера. После камера засече как на Зеленогорсик не му броят 40 000 гласа.Броенето за калфин - Плевневлиев беше- броим 2 гласа за Плевевлиев -1 за Калфин.

24

Гб

преди 11 години

Комунисти и турци на власт!? Не, благодаря!

23

Анонимен

преди 11 години

... А и всичко да е точно, дори само заради съмненията - да се оттегли.Цяло правителство си отиде, като една от причините е тази, че щяло да проведе нечестни избори и не без основание. Да не би Този тук да е нещо повече от свещените Боко и Цоко!!!

22

Анонимен

преди 11 години

Ех дядо фен, дядо фен, как не манипулира пък преди проглушихте света да махнат Азер Меликов? Защо гониш хора и назначаваш програмистчета? Кой сондираше да направи интеренет гласуване? хахаха

21

Анонимен

преди 11 години

ГНУС МЕ Е ДА ГО ГЛЕДАМ И СЛУШАМ ТОВА ЗЛОБНО ДЖУДЖЕ *** НА ВСЕКИ ВЛАСТОИМАЩ

20

Дай 10000 лв

преди 11 години

Ах, милият ми той!Несправедливо "наклеветен"!Виж какво, професорче! Като не знаеш как и какво да приказваш - отивай си и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ВЕДНАГА! Вече не е важно какво си "мислил" да кажеш. Така правят мъжките мъже с възпитание,интелект,дипломатичност и ред подобни качества,които явно не притежаваш! Ти демонстрираш пред целия народ, арогантно поведение!Да те светна - измамите стават по ЕЛЕКТРОННИЯ ПЪТ от РИК до ЦИК!Знаеш, че има един "масив" от около 600000души(от преди),който се пренасочва!

19

мм

преди 11 години

мръсни са БеСеПундите и ДеПеСерковците . няма да им излизат сметките

18

Анонимен

преди 11 години

Това арогантно цапало, с поведение и речник на каруцар, наречено професор и бродещо като на всяко гърне мерудия, е крайно време да изчезне от екрана. След като брои само гласовете, защо обикаля по всички телевизии да дава мнения и да анализира протестите-нещо, което не му е работа. Даже беше и на срещите на протестиращите.Този жабок е тип самодоволна калинка има наглото поведение на модела на последните управляващи, пораждащ дълбоки съмнения.

17

Анонимен

преди 11 години

Оставете човека а мира.Грешки няма.Има червени кибапчета, биричка и от 20 до 50 лв. на *** калпак от майката-столетница.