60

ICO

преди 11 години

Всички трезвомислещи хора подкрепят ГЕРБ, защото виждат огромната разлика между тях и предишните, които крадяха до безобразие, а всеки ден имаше убийства и отвличания.Токът ви е скъп, защото НЕК е пред фалит с дупка от 2 милиарда заради Белене и Цанков камък. Благодарете на тройната и пак ги върнете. ++++++++++++++++++++++++++++

59

Дръндер

преди 11 години

Последните напъни на една умираща партийна класа-комунистическата. И тук имам пред вид БКП като начало и ГЕРБ като логичен край на тази класа, защото не се заблуждавайте Бойко използваше комунистически приоми в управлението си! И в момента Цвъцьо изплъзва такива. Този мазник се опитва да разбие протестиращите за да може да ги омаскари, но няма да стане. Факлата е запалена и тя ще гори докато всички политици от този 68 годишен преход не си отидат!

58

Анонимен

преди 11 години

Използвайте интернет, нали можете, знаете кои са лицата на протестите по медиите, направете им една проверка. Цв е абсолютно прав, протестите бяха провокирани и яхнати от БСП и криминални елементи.

57

Анонимен

преди 11 години

Всички трезвомислещи хора излязоха на улицата за да свалят ГЕРБ, които доведоха България до фалит и с комунистически лозунги в платените от тях телевизии, поддържаха измамата че БСП им е виновно за собствените им некадърни решения.Те са си обикновени крадци, подкрепяни от мразещи БКП, ***.

56

www

преди 11 години

Дадена е пълна свобода на президента!?!?!? - рече Цвинокио.(добре, че водещият Николаев уточни, че Конституцията му е дала свободата на Плевнелиев)В каква държава живеем ние бе, ейййй?

55

Анонимен

преди 11 години

Животът е това,което се случва,докато хората стоят пред компютрите !

54

birata..mi6ko

преди 11 години

как си плаща тока на апартаментите...или разчита на "консултантските доходи"

53

Анонимен

преди 11 години

vsi4ki ot GROB teqbva da se sadqt. poredniqt protest 6te e za tuy

52

Иван

преди 11 години

47: Кой трябва да обяви траура?

51

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

50

ТОДОРОВ

преди 11 години

ЕЙ, МНОГО *** ЧОВЕК - НЕ СЪМ ПОДОЗИРАЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ***, НЕИТЕЛИГЕНТЕН И НАХАЛЕН ИНДИВИД!!!

49

LEVSKI

преди 11 години

ABE HORATA I PO TURSKO NE SA BILI TOLKOVA ZLE ZA VREMETO SI. TIQ GERBERI UNI6TOJIHA DARJAVATA I NARODA.

48

Анонимен

преди 11 години

Стига с тези апартаменти бе задръстеняци!В България има вече милиардери!Разчовъркайте си мозъците откъде са им милиардите!!!!!

47

Bob

преди 11 години

51 Каква борба започваш, ***... гюбретата са вече в историятаОди се търкаляй с на Цеку тъща му.

46

Анонимен

преди 11 години

Всички трезвомислещи хора подкрепят ГЕРБ, защото виждат огромната разлика между тях и предишните, които крадяха до безобразие, а всеки ден имаше убийства и отвличания.Токът ви е скъп, защото НЕК е пред фалит с дупка от 2 милиарда заради Белене и Цанков камък. Благодарете на тройната и пак ги върнете.

45

Bob

преди 11 години

"Дай апартамент, дай апартамент..."

44

Я

преди 11 години

Предлагам всички които не са наркодилъри и престъпници да заведем дело срещу Цвъцко за обида. Можем да използваме казаното по тв за доказателство

43

мето

преди 11 години

Само дано не е физкултурник, или друга подобна калинка.

42

Анонимен

преди 11 години

Фалиралия скандален бизнесмен Иво Прокопиев се връща на бял кон във властта.Близостта на Галя Прокопиева и Юлияна Плевнелиева ще вкара Иво Прокопиев отново в играта,някои дори го виждат като сивия кардинал на българският президент Росен Плевнелиев. Преди изборите през 2009 г. Прокопиев беше спряган за евентуален премиер, в случай че ГЕРБ не успее да спечели мнозинство в парламента. За да е готов за мисията си, тогавашният председател на КРИБ и собственик на вестниците "Дневник" и "Капитал" дори посещаваше курсове за обучение на бъдещи премиери в Харвардския университет. Прокопиев открито е

41

Анонимен

преди 11 години

Комунистически милиционер. Протестиращите са наркомани, отпадъчни елементи, престъпници и т.н.. Евтина ченгеджийска пропаганда. Ако не живеехме във време на масово достъпни медии и лесен достъп до информация, тоя щеше да смаже тия протести и да набута хората по лагери!