67

Анонимен

преди 11 години

Всички червени драскачи, като гнусни лешояди се възползват от трагедията и агитират срещу ГЕРБ. Каква низост.

66

Ели

преди 11 години

От какъв зор национален траур бе? Ако за всяка човешка трагедия има национален траур...че дай да смъкваме знамената и да сме във вечен траур. Герой бил..... Пример ли даде, че е герой? Дай тогава да се запалим всички дружно!

65

Анонимен

преди 11 години

Как нищожеството се опитва да се запази от комплекси? Като нарича "луд" всеки, направил това, за което горкото нищожество никога няма да има смелост.Лека му пръст на Пламен.

64

Анонимен

преди 11 години

34 ti ZA KAKVI POLITICI BRE MALOUMNI4E . ZAD DUMATA POLITIK PO TEZI 6IRINI SE KRIAT OTKROVENNI MUTRI , RAZBOINICI I UBISTVOTO NA TAKIVA KATO TQH NE TRQBVA DA BADE OPREDELQNO KATO TAKOVA . NIMA UBISTVOTO NA LUKANOV , KULEV , DOKTORA , PAVLOV SA POLITI4ESKI UBIISTVA . PO LOGIKATA TI VSI4I KOITO SA SE SRE6TALI S " POLITICI " SA POLITICI . SRE6TATA NA POLITIKA " ZAPALKATA " S POLITICITE GALEVI SA6TOTO LI E

63

bolka

преди 11 години

Наглост, безочие и върховен цинизъм на правителството!Само така мога да нарека поредната гавра на управляващите.Нима е възможно тези същите хора, довели този млад мъж да посегне на живота си в знак на протест именно заради тяхното неадекватно управление, тези същите хора да покажат съчувствие и да го направят герой? Срещу кого протестираше това момче? Точно срещу тях! И сега имат нахалството да поемат инициативата и да яхнат по този начин протеста?Не, нямам думи. Палачът скърби за жертвата си

62

Глупаци!

преди 11 години

Еми дайте по тая логика всички да се самозапалиме щом е толкова достойно и така се оправяли нещата! *** сте като *** барабар с горящият "герой"!

61

Анонимен

преди 11 години

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамилХристо Ботев

60

М

преди 11 години

Е вече го прекалихте! Аман от нови герои и светци!По- лесно е като имаш проблеми и си нервен да си драснеш клечката! По-трудното е да останеш и да се бориш! Изгорял бил за народа! Значи и заради мене е изгорял! Не стига,че живота ми е гаден, ами сега трябва да ми е гадно и за тоя! Ами човека от Златоград? Понеже е по-възрастен и по-малко симпатичен... За него няма ден на траур! Изключително гл.упав и лицемерен народ! Пфу

59

Анонимен

преди 11 години

Убийците от ГЕРБ "скърбят" за Пламен.Направиха си PR от неговата мъченическа смърт!Няма думи! Що за наглост?!Нема такава държава?!!!

58

Анонимен

преди 11 години

И ся кво?Ако изляза с плакат против Герб и корупцията и си драсна клечката?Вие мизерници от Герб ще се махнете ли?

57

kaka

преди 11 години

ТОВА ПОРЕДНИЯ ПиаР ЛИ Е.ОПИТ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА ВИНА ИЛИ ЩО?МОМЧЕТО ГО НЯМА ЗАРАДИ БЪРКОТИЯТА,КОЯТО ТЕ СЪЗДАДОХА.ЛИЦЕМЕРИ

56

Анонимен

преди 11 години

Вижте само, червените драскачи и тук се опитват да разделят хората и да ги скарат, споменавайки ГЕРБ във всеки свой пост. Мръсни червени ***, кажете "лека му пръст на момчето" и поне днес си замълчете.

55

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен34а трябваше да гръмне някой политик,безспорно

54

Боб Марли

преди 11 години

Момент, момент. Аз нямам нищо общо с този Пламен, не искам да имам нищо общо с него и не приемам малоумието "ми той умря заради всички българи". Проблема е на психиатрите и психолозите, а не на държавата и правителството.

53

Анонимен

преди 11 години

Отишъл с плакат за оставката на варненския кмет и общинския съвет и още не изчакъл отговора им и се самозапалил.Нямам думи Някой може утре да излезе с плакат за оставката на Путин или Обама , дали ще му изпълнят желанието за да не се самозапали.Всичко си има граници .На мен ми бе странно как 3 пъти подред си го избират Киро за кмет , а изведнъж той им бил виновен.Да не съм си го избрал аз.

52

Baceto

преди 11 години

Мир на прахта на това момче :(. Само да ви светна, че България никога няма да се "оправи" в смисъла който влагат протестиращите. Една държава е като един голям бизнес, трябват лидери, да взимат правилните решения, които да доведат то повече приходи. Когато расте икономиката, или оборота на фирмата, има дивиденти и за работниците, и за гражданите на една държава. А при всички положения директорите и на фирмата и на държавата са облагодетелствани. Такива тук няма, и няма мотивация да има.

51

армейска гордост

преди 11 години

САМО ЦСКА! ВЪН ТИТАН!

50

Безочие

преди 11 години

Остана Бойко Борисов да сложи цвете на гроба.БЕЗ думи продължението.....................................................................................................

49

Анонимен

преди 11 години

До Това29Не това правителство,а ние с мълчанието и търпението си се докарахме до тук.ПозволиХМЕ на всички правителства да ни изклатят.За това се събуждайте овреме

48

Анонимен

преди 11 години

Червените *** продължават да насъскват хората срещу ГЕРБ. Нищо свято няма за комунистическата зараза. Гади ми се от такива хора. Лека му пръст на Пламен.