53

Анонимен

преди 11 години

Бойко да им даде малко акъл как да се справят с проблема !

52

Анонимен

преди 11 години

to i sus i bez shengen *** otivat v zapadna evropa.

51

Анонимен

преди 11 години

До Живковист Да бе..... една работа работеха *** - ум да ти зайде... моля ти се. Това е *** която не става за нищо!

50

Анонимен

преди 11 години

ПРЕ..АХМЕ СЕ С ТОЯ ЕС, ЗАГУБИХМЕ СИ ДОСТОЙНСТВОТО КАТО ЕДНА ОТ НАЙ СТАРИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА, ПОДМЯТАТ НИ КАКТО ФРАНЦИЯ КОЛОНИАЛНО МАЛИ. ЧЕСТИТО

49

Анонимен

преди 11 години

Работя от много време в Англия и не ми трябва Шенген.То по принцип на БГ не и трябва Шенген.Благодаря ,че немците ни разбират.

48

YYYYYYYYYYY

преди 11 години

Novina ot 02/03/2013 Byda za tova pak se razbolq.Palen proval v vatr6na i van6na politika

47

СС

преди 11 години

Решението е само едно! Еднопосочен билет към Индия (тяхната родина) за всички ***! Стига са ни срамили в Европа!

46

Анонимен

преди 11 години

До всички които са против членството ни в ЕС. Ще ви кажа това, аз съм твърдо за ЕС нека стоим в него докато всичките *** и *** не избягат в Германия, Франция, Холандия и Англия и когато се очистим да кажем твърдо не на ЕС !!!

45

Мадурко

преди 11 години

До Анонимен 49Какво означава драстично? Художника от много време е изгнил!Ограничаване на .бането и образование, нищо друго няма да реши проблема!

44

Анонимен

преди 11 години

До всички които за против членството ни в ЕС. Ще ви кажа това аз съм твърдо за ЕС нека останем в съюза докато всичките *** и *** не избягат в Германия, Франция, Холандия и Англия и тогава с две ръце твърдо трябва да кажем НЕ на ЕС !!!

43

Ъц

преди 11 години

А, вътрешният министър на Германия защо не споменава милионите поляци, а чехите, словаците, унгарците, ами прибалтийските републики - Литва, Латвия, Естония... а милионите тъмнокожи африканци и *** азиатци от Анадола и Диарбекир, за тях забрави ли бе г-н министре?Или с интервюто си по ББС-то правиш "четки" на англичаните!?

42

Рудолф Хес

преди 11 години

Браво. Никой кадърен и способен българин или румънец не му пука за шенген. Това интересува единствено ***. Целта им е да се домъкнат тук да крадат и да вият пред социала, че чаветата са гладни. Към англия.Там е втората им държава след индия.

41

Живковист

преди 11 години

Ще търсите бай Тошо, га всичките *** работеха и всичко беше нормално, ама нема... бегайте в невероятния висококачествен лидл и лапайте банани!!!

40

Гацко

преди 11 години

Да, затъпяли са немците, виж колко зле живеят :-)

39

Анонимен

преди 11 години

А аз бях започнал да се притеснявам че немците са затъпяли до пълни ***. Все още от време на време мислят.

38

Посерко Спинишев

преди 11 години

Другари, това е е много добра новина. Шенген с нищо не пречи на нашите *** да отидат в Германия и където си искат, но ако не влезем в Шенген при нас няма да дойдат новите цифгани (араби и африканци). Така ще изчистим България. Благодаря ти Меркел. Сега аз , водачът на пес *** Спинишев-Хизбудала, ще спя спокойно и ще отида да ударя една *** на ***.

37

Анонимен

преди 11 години

България да си прибира Ромите от Германия , че ПРОБЛЕМА вече е Европеиски а не Български

36

Малоумни шваби

преди 11 години

Тия *** швабите сега ли се усетиха и разбраха,че има *** в България и Румъния??!!Къде бяха през 2002-2005г. като се подписваха предприсъединителните договори с България?Тогава не знаеха ли,че в България е фражкано с ***?Ко ми се праят сега на голямата работа!Вън немските крадци от България-ЛИДЛ,МЕТРО,КАУФЛАНД И БИЛА!

35

Гацко

преди 11 години

Байчо, само че българските *** не са имигранти в България. Как ще ти хареса, ако *** от други държави напълнят България!?

34

66

преди 11 години

Ало Дойчланд, ами интегрирайте ги тея *** бе нали сте много ербап.Да видите на нас кво ни е.