111

Анонимен

преди 11 години

И ние сгрешихме като ви избрахме, но на следващите избори ще поправим грешката .

110

Анонимен

преди 11 години

до 130 Станаха обикновени хора и се притесняват отново да се върнат сред народа

109

Анонимен

преди 11 години

Много ме кефи наивноста, с която някой слага БСП и ДПС от една страна и Герб от друга, при положение, че Буда е член на БСП. Пробвай с нещо друго... язък ти за картинката..

108

Камен Ангелов

преди 11 години

Саша Безуханова - олигарх?! Това и *** няма да го измисли.Отделен е въпросът, че тя е по-подходяща за постоянен, а не временен управленски пост в държавата. Доказала е, че може. Колко други българи са успели да създадат над 5000 високо квалифицирани работни места които вероятно месечно внасят над 15 милиона в заплати и данъци и то, без лев инвестиция от последната. Въобще не отварям дума за косвеното развитие на икономиката, което се постига чрез това.

107

Анонимен

преди 11 години

Що са все едни такива охранени политиците, нали сме в криза, бедни...

106

Анонимен

преди 11 години

Бойко и всички от ГЕРБ са бивши НЕКАДЪРНИ комунисти. Може само да се спори кой е по-голям комунист. Станишев или личната охрана на Тодор Живков?

105

Искра Фидосова

преди 11 години

Да ми ядете дамската превръзка с цвят на пионерска връзка ( БСП)

104

Баш мекере

преди 11 години

Тез божествени твари изведнъж станаха обикновенни хора, ама пак за вина говорят. И сега само Дянков е виновен.

103

@@@@@

преди 11 години

Гршат тези,които нчмат знания и опит за управление на държава! Червени ***!

102

Вижте

преди 11 години

Слон,слон вижте слон !!!!!

101

bolka

преди 11 години

И да си посипвате главата с пепел, показахте какво можете. Вследствие на което народът се разбунтува. Като че ли имахте превръзки на очите си, та не виждахте реалното обедняване на обикновения човек. И най-вече - липсата на надежда и перспектива за подобрение. Нагло се присмивахте посредством скалъпените ви лъжи за успешно правителство. И всички набедени перфектни министри в хор припявахте и слушкахте една личност.Е, на всяка заблуда идва краят.

100

Анонимен

преди 11 години

Лиляно моме , ако един служител в частна фирма се издъни и не се справи със поставените му задачи ,го уволняват Ако злоупотреби с активи на фирмата или с деиствията си докарва фирмата към загуба бива съден

99

ИСКАНЕ

преди 11 години

Едно от Исканията на Протеста е към Главния Прокурор - Всички Министри и зам.Министри да имат забрана за напускане на Държавната Граница на Република България . Искането има два смисъла ,Първия да не избягат от Съда .Втория да си спрат Шопинга със Самолети във Виена , и да харчат пари от Бюджета . Найденов примерно всяка сутрин получава хляб , салам и салата чрез Чартър от Австрия .

98

кк

преди 11 години

Тази е по-малкия *** на герб....фидосова няма стигане. хахахахах

97

Анонимен

преди 11 години

Ах ваща мама..... Едно време *** си измиха ръцете тъка с Виденов и всичките плъхове покрай него тихомълком се върнаха на политическия кораб. Сега ГЕРБовите калинки си мият ръцете с пърДянков, ще оставят и Борисов да поеме "огъня" и после ще се правят на "честни калудки"... Лили, като пърДянков е бил "рестриктивен" - вие какво държахте в устите си че не казахте в прав текст на премиера че така не се прави? А ако премиера не ще да чуе - що не си хвълихте оставките в знак на несъгласие?

96

БРАВО НА ЛИЛЕТО

преди 11 години

Браво на момичето , с това тропане по масата ограби Народа . Тя има няколко Хотела в Несебър и Банско . Но скоро Прокуратурата ще тропа по масата .

95

липа

преди 11 години

Искахте да ви включат в учебниците по история. Е, ще ви се сбъдне мечтата - ще ви включат, ама като тези, които съсипаха една страхотна страна и докарахте народа й до положение да гори като факла. От вас поколенията ще се учат как НЕ бива да се управлява държава.

94

fen

преди 11 години

Твърде късно се сети, хората от кога ти викат че останаха без пукнат грош.Сега отиваш в историята като Царя за назидание.

93

Анонимен

преди 11 години

СТАРИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПЛЪХОВЕ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА РОДИНАТА!!!

92

Анонимен

преди 11 години

До 112 има и политика със социална насоченост МРЗ 310 лв е геноцид - 24 години по 20 лв = 480 лв МРЗ (поне толкова трябваше да е )20лв на година са около 1.66 лв на месец - е питам аз ние , всеки единот нас не е допринесъл с 1.60 на месец ли ? Крадът ни ,лъжат ни и ни грабят труда - за мен такава е истината .