52

Анонимен

преди 11 години

НАПРОТИВ ,...!За сега АЕЦ-а изнася по-евтин ток ,НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО-СКЪПО ,.....И КАК ЩЕ ФАЛИРА ТОГАВА ?

51

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 43Айде първо да направят инвестицията, после да от печалбата да се покрива. Стига са ни мислили за невежи. Всяко дружество има печалба. При тези наглеци дори на държавно ниво им е гарантиран процента. Всяка фирма прави инвестиции от печалбата, никой не му я плаща отделно. Същото ни го пеят и от Софийска вода. Имали били намерение. Намеренията се изчерпват до поредното увеличение на цената на водата и до огромните загуби, които пак ни ги калкулират.

50

Анонимен

преди 11 години

Защо ли им слушаме глупостите, а не грабнем сопите и да им посиним задниците?

49

Анонимен

преди 11 години

Малееее тия от Герб е.а ха м...та на държавата

48

Анонимен

преди 11 години

ДА ПРЕМАХНАТ третата чифра след запетайката т.е. 2.003лв , да стане 2.99лб. Ей това трето число след запетайката акумолира приходи ОГРОМНИ.

47

до № 2

преди 11 години

Те електромерите си бяха от хубавите /дето не мерят некачествения ток/. Обаче ЕРП - тата ги смениха, за да ни грабят / за своя сметка и по своя идея/. А ние бляхме и търпяхме. Сега кой ще ги накара да сложат електромери, които няма да им позволят да сучат незаконно?

46

Анонимен

преди 11 години

Цели *** квартали в София и големите градове се прикачват незаконно и не плащат скъпия ток.

45

VDCH

преди 11 години

Стига с тая Исландия. Там живеят 300 000 и има само банки и почти никакво производство. Всеки *** знае, че у нас не може да е така и защо не може.

44

Анонимен

преди 11 години

Тая като каква голяма специалистка се изживява, че тръгнала да ни налага нейното мнение. Бити карти сте госпожо и е крайно време да се скриете някъде и да не се показвате, за да не дразните хората. Вън от парламента всички безродни депутати, които работиха само за тях си, а народа кучета го яли. Искам да си купувам ток директно от Козлодуй, а Мариците да си търсят пазар на вън и да си печелят от там.

43

Анонимен

преди 11 години

Оказа се ,че вината за скъпия ток ,не е на ЧЕЗ ,а не ----ДКЕВР !Именно те са си слагали ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЦЕНИ !

42

Анонимен

преди 11 години

Поредната калинка се изказва. Айде да видим как ще фалира, след като тока от АЕЦ-а ще се продава на населението по-скъпо, отколкото в момента го изнасят? Или тази е ***, като талпа, или се опитва да ни прави на маймуни. Абе то всички политици ни мислят за ***. Тази да се маха. Седи в парламента само да ***.

41

Анонимен

преди 11 години

ЕРП плашат с 3 часа режим на тока вечер. ако се намалят таксите им, защото заради инфлацията в България и остарялата мрежа са нужни огромни средства за ремонти при аварии.

40

Анонимен

преди 11 години

ne cenata e visoka na toka, drugite kato prenos zelena energiq i podobni sa visokite koito ni pravqt smetkite takiva visoki ,imame nai niskite stavki za tok ako ostanaloto se opravi nqma da e taka

39

Кака Пена

преди 11 години

ЧЕЗ изпращат брошура, от която е видно, че от 100лв, 9 остават при тях и 16 за НАП. Да, ама не, както се казва. В тези оставащи 74лв за НЕК влиза и цената за стоката "енергия", което не е правилно-от тях 37% е за КвтЧ. Ако си сметнете само добавките, ще видите, че около 60% от добавките остават в ЧЕЗ, а останалите 40 отиват за НЕК-зелена енергия, невъзстановили и др. Т.е. от допълнителните плащания ЧЕЗ прибира 60%. Следователно, ЛЪЖАТ!

38

Анонимен

преди 11 години

---35Абе номера е ,че без ---БСП/ДПС ,...."не можело" в Бг !Да д...т супата !

37

Анонимен

преди 11 години

31 наистина няма пазар олигофрене , за това ти пускат и партенката с по големия дял на енергията от Козлодиуй защото от края на миналата година и началото на тази година ДВА ТЪРГА ЗА ИЗНОС НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ се провалят защото няма ТЪРСЕНЕ и за това е много лесно да го пренасочат към вътрешния пазар

36

абв

преди 11 години

Не 50, повече от 50 % в сметката на тока са разни разходи. Приватизацията на ЕРП-тата имаше за цел да понижи цената и да подобри услугата, както и уж да има конкуренция. Сега се взривяват блокове заради неизправни трансформатори, тока спира често, напрежението в мрежата се разхожда в значителни граници и горят уреди на поразия. Държавният монополист се размножи в три регионални, харчещи безконтр. Естествено всичко това е на много под европейските цени, т.е. да се готвим да плащаме още повече

35

Анонимен

преди 11 години

Номерата ,на ДПС/БСП.....,айде у лево !Какъв е проблема ,като фалира ,ще внасяме от вън ток ,КОЙТО НЯМА ДА Е ПО-СКЪП ОТ НАШИЯ !

34

34

преди 11 години

Как ще фалира АЕЦ след като на населението ще се предложи ток с по висока цена от тази която в момента АЕЦ продава навън. Нещо тъмно има.

33

Анонимен

преди 11 години

Къпон е милионерка от търговия със скъп ток от частните ВЕИ.