32

Анонимен

преди 11 години

Стига самодейност, ако искате някой да ви чуе вземете се организирайте , направете си структури излъчете си лидери , така стават нещата , по друг начин не стават и най-важното за това трябва време много време , 3 месеца не са нищо , нова партия и трябва поне година за да добие някаква организационна структира ,а без партя не става

31

Анонимен

преди 11 години

До БАШ БЪЛГАРИН.Градски , а дали си градски е друг въпрос,комунизма никога не си е отивал от България.Само е мимикрирал!

30

Иван

преди 11 години

аз лично ще съм на улицата на МИРЕН протест до неделям, понеделник незнам колко ще съм смирен към ЕРП-тата защото замислете се братя Българи като си полъчавате известията да платите тока си пище че ако не бъде платен ще бъде спрян, аз лично искам и се надявам ако не се вземат мерки НИЕ ДА ИМ СПРЕМЕ ТОКА" и да ги изгониме от България.Бог с нас!

29

ОРГАНИЗАТОРнаПРОТЕСТ

преди 11 години

МИТИНГА В НЕДЕЛЯ ЩЕ БЪДЕ ОГЛАСЯН С СИЛНИ СКАНДИРАНИЯ-ПРЕЗИДЕНТА Е МИШОК!!!АКО СИ МИСЛИТ *** ,ЧЕ ЩЕ ВИ СЕДИМ КАКТО 23 ГОДИНИ ПОЗА ПАРТЕР, А ВИЕ ЩЕ СЕ УРАЖНЯВАТЕ В РИТОРИКА С НИЩО ГОВОРЕНЕТО ВИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ВАШ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС И ПРОСПЕРИТЕТ НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ-ОТ СЕГА ЩЕ СЛУШАТЕ ТОВА КОЕТО ЧЕТЕТЕ СЕГА ОТ МЕН НАВСЯКЪДЕ ПО ЦЯЛАТА СТРАНА!!!ЯСЕН ИЗКАЗ И БЕЗКОМПРОМИСНИ ДЕЙТВИЯ И ПРИ НАЙ МАЛКИЯ ОПИТ ОТ СТРАНА КАТО НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА!!!ОСТАВКА И ЗА ПЛЕВНЕЛЛИЕВ!!!НИТО КРАЧКА НАЗАД!!!

28

Анонимен

преди 11 години

Незабавно разпускане на парламента и отнемане на правомощията му в полза на президентската институция! Доказано е, че силните държави се управляват от силни личности. Когато властта е съсредоточена в Президента на една република, това означава че по-бързо и адекватно се взимат решенията! Защо ми трябват 240 ***, които 4 години да ме правят крив и да не решават нищо! Президентска република - това е изхода!

27

дамата

преди 11 години

до Дядо Иван -Ами кака така смяна на системата? Та ние по *** се посурнахме да докараме този модел и да почнем да крадем ти ми приказваш за смени!През 89г пак същите тия тикви и родителите им дето са на улицата сега искаха точно този модел с много частна собственост без държавата да е собственик?Май му приседна на тоя *** народ вече?Продължавайте да протестирате па да видим резултата.

26

SS

преди 11 години

Не е добре работата. Ако народа продължи да настоява за исканията си и не смекчи позицията тея врътоглавите ще са принудени да предприемат крайни мерки.

25

до всички

преди 11 години

До всички които го плюете пред компютрите ще Ви кажа само едно-да бяхте отишли да гласувате!Иначе всички сме специалисти по плюването но като дойде време за избори всички се чувствате изморени от съботния ви купон и не си правите труда да си дадете гласа!

24

Ей Плевнелиев,

преди 11 години

кристално ясно е, че тези с които утре искаш да се съвещаваш не искат ВНС, но е добре все пак да поработиш върху идеята преди да са те награбили и теб, както "слънцето"!

23

Анонимен

преди 11 години

25 и какво трябваше да направи според теб колга син .

22

Дофтур оф були

преди 11 години

Много малко коментари.Да не сте на митинг?Да видим сега Плевньо мъж ли е или жена му няма да се върне при него никога.

21

до 16

преди 11 години

ти чел ли си конституцията изобщо че говориш

20

Анонимен

преди 11 години

Колко още глупости ще изпишете , за щастие живееме в правова демократична страна и Презиидента си влезе в ролатя

19

син фен

преди 11 години

народе, народе виждате каква ШМАТКА е президент

18

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=H9pTDIYegvE

17

ВНС

преди 11 години

ВНС ВНС ВНС ! Ако не свикат Велико Народно Събрание, всичко това ще е било за нищо...

16

ПЕШКО

преди 11 години

Р.ОВЧ МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА.

15

Анонимен

преди 11 години

12 а сега като го няма правителството и като ще има легитимно такова ще си плащаш сметките и ушите щяе ти пукат , сам си го направи.

14

Незнаен воин

преди 11 години

Намало хляб- дай им зрерище, а на нас балъците" го дават в изобилие...

13

Гошо

преди 11 години

Нали уж ГЕРБ не искаха мандат? Сега защо нещата се точат до Понеделник? Май даваме време да се замитат следи?!?Май и този плазмодий трябва да си ходи...