108

Анонимен

преди 11 години

Тези които пишат, че ББ няма вина за състоянието на българския народ много грешат. Той е 12 години в управлението на държавата и 12 години в управлението на организираната престъпност. Така че да не се оправдава със всички и със всичко , а да поеме отговорността си, за това което става приз последните месеци.

107

Иван

преди 11 години

Сега БСП и ДПС потриват ръце с мазни погледи и викат: " А дано падне правителството" Хубаво е да се протестира но в момента гледам по канал 3 - протеста не е в полза на хората а на политиците.Мишоците са затаили дъх и чакат правителството да падне.

106

Анонимен

преди 11 години

Еничарите-мутромилиционери БИЯТ БЕЗЖАЛОСТНО НАРОДА, ограбен и озлочестен от мафията!

105

Анонимен

преди 11 години

седнали партийните драскачи да пропагандират по форумите, дано и вие както и шефовете ви *** в страшни мъки!!!

104

НСС

преди 11 години

до 135Нормален съм разбира се. Но не разбирам твоя коментар относно какво е? Защо ще бием касиерите, те какво общо имат?

103

анонимен

преди 11 години

и как няма да ги пуснат пред енергото? на пазара за зеленчуци ли да протестират хората? а къде са *** в тази държава? или те не плащат ток и не ги интересуват проблемите на българите? а и кебапчета и бира няма.та не ги интересува.*** *** недна.Борисов му припари вече под *** май усеща че и той е пътник вече..иде ред и за нова национална стачка.против работодателите.за достойно заплащане труда на българина.време ни е.политиците продажни са до тук.ти имаш думата българино !

102

Анонимен

преди 11 години

Еничарииииииии!

101

Хм

преди 11 години

Не се обезкуражавайте от платените коментари протестирайте и не се отказвайте.

100

възмутен

преди 11 години

Граждани, смъкнете кликата на доносника БУДА!!

99

БОЙКОВАТА ЗИМА!

преди 11 години

БОЙКО БУДАТА ИЗБЯГА В МАКЕДОНИЯ ДАЛЕЧ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ! ДА ГО СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ СЕГА И ВЕДНАГА! ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА СРЕЩУ ИЗЕДНИКА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ ДОКАРАЛ НИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА! НЕ НА ГЕРБ И БОЙКО МУТРАТА ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!

98

НСС

преди 11 години

Ако трябв аще се публикуват блоковете където живечт полицаи в София. Зависи как се държат, ако те бият, значи тяхните семейства трябва да усетят реципрочни емоции. Бели Брези, кв. Стрелбище, кв.Карасно село. Трябва да решат на кого и как ще служат..

97

Тошко

преди 11 години

Мръсни,гадни,корумпирани ченгета,които не стават за нищо друго освен да бият хората по улиците.Нереализирани бандити.Нека ви избиват *** глупави!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Па,па, паника!Премиерът Бойко Борисов поиска днес оставката на председателя на ДКЕВР Юлиана Иванова, съобщва сайта на Министерски съвет

95

стоян петров

преди 11 години

Да, приятелите на Румен Овчаров не са доволни , че не могат да крадат и Ви провокират на бунт. И вие като последните хамсалаци им се връзвате на приказките за светло бъдеще, без чужденци. Всъщност с чужденци, но само руснаци. А и *** забравих. След 2 години отново ще сте на бунт, защото пак ще са Ви излъгали. Пак ще има "Да се махат! Да ги запалим!". И все пак ако сте решили на изборите си сложете СЕРГЕЙ+ДОГАН БЕЙ. Да Ви е честито светлото турскосиньо бъдеще!

94

Анонимен

преди 11 години

Питам всички политици,пари ли вече под гъзовете не разбрах?Светът е прав,че 2013 ще е година на пробуждане и революция в света,нека всичко започне от тук!

93

АТАКА

преди 11 години

Агент Буда избяга в Македония уж да се среща с Груевски.Докато Народът възстава,Буда си прави неделни разходки! Жалък,страхлив ***...

92

ЗАТВОР ЗА БОИКО

преди 11 години

БОЙКОВАТА ЗИМА ДОЙДЕ-НАРОДА БЕДЕН И ГЛАДЕН ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦИТЕ ТЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ТЕБ БОЙКО МАФИОТОВ БУДЕВ.ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ЗА ПАРТИЯТА ТИ ГЕРБ-ГРАБИТЕЛИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТЕ ИЗРИТАМЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ГРАБНАТ ТОЯГИТЕ И ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ СРЕЩУ ТИЯ КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЧНИ!СТИГА ТАЯ ТИРАНИЯ.СМЪРТ НА ДУШМАНИТЕ!ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА НАРЕЧЕНА ГЕРБ!БУДА И КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО В БЕЛЕНЕ ДА СТРОИ ПРИНОДИТЕЛНО АЕЦ!

91

НСС

преди 11 години

В квартала ни вече печатим иутре ще разлепим плакати по колите си:"Мутрите от правителството - в затвора!"

90

70845

преди 11 години

Аз бях на протеста, но ми се наложи да се тръгна. Бяхме много, и сега са много! По канал 3 предават на живо.

89

Анонимен

преди 11 години

За премиер не ставаш Бокоти си Буда-лааааааа.......