98

до 204

преди 11 години

Сам не си вярваш. Паметник трябва да му издигнат на Бойко, задето ги извади от калта. Никой на негово място нямаше да се справи.

97

до 207

преди 11 години

Всичко друго но не са Европеска партия ,м/у другото ГРОБ днес взеха още един заем от 1 милиад за да имат да се харчат ***,че са много бедни.

96

Сигуря

преди 11 години

Със сигурност няма да гласувам за Станишев.

95

От истинска Европа

преди 11 години

от тези в Африка.Кво става?

94

От истинска Европа

преди 11 години

Върнах се от България преди месец. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври.Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запад, а заплатите по-ниски

93

ТТТТТТТТТТТТ

преди 11 години

ГЕРБ е ДИКТАТУРА,африканската партия на ченгетата!

92

Анонимен

преди 11 години

Той и Борисов така си се кефи на глупостите си. Както сам казва, аз съм ***, и вие сте прости, затова си се разбираме.

91

до Мислете бе!

преди 11 години

Ти си ченге от МВР слуга на Цоцо 6-те ап.,кой ти вярва бе ***,процесът е необратим ;

90

Анонимен

преди 11 години

То хубаво, но, както се вижда, лъжат и мажат и чакат хората да изкарат парата, да се уморят и да си платят сметките. Трябва един, но решителен щурм, не ежедневни затихващи протести.

89

Анонимен

преди 11 години

Аз утре няма да мога да дойда на протеста,щото трябва да ходя с наште на село.

88

Наблюдател

преди 11 години

Тука има една мършава герберска *** която вие като пред разтрел.Това е нормално за *** който още има халюцинации че Герб са направили нещо освен да сринат държавата до основи.Дано да се разкрият повече психиатрични диспансери за хора като червен код,който пише също под други псевдоними и си мисли че ще организира герберска подкрепа.

87

анонимен

преди 11 години

До Браво Борисов!ти или си на 12 години и ли си ***, руския газ падна заради опасността от навлизане на шистов, а относно хвалбите на чуждите лидери - нормално нали все пак храним тях за сметка на българския народ.

86

Анонимен

преди 11 години

До 136 ПРЕДСТАВИТЕЛКАТА на протестиращите вчера пред АНКЕТНАТА комисия КАЗА(ИЗВИКА)"Не ми ГОВОРЕТЕ ИЗМИСЛИЦИ, искам да знам от къде са ДВОЙНИТЕ И ТРОЙНИТЕ сметки за ток" Няма значение дали е ниско напрежение, "инфра ред" порта на китайския електромер. ТЯ както и НИЕ искаме да знаем от къде са ДВОЙНИТЕ и ТРОЙНИ сметки. КАПИШ!!!ДРЪЖ се ВАРНА, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИДВА!!!!!

85

Анонимен

преди 11 години

На съсела много му се искаше да яхне моторетката и да води протестите,ама като разбра,че ще му хвръкне кифоната не смее да се подаде мръсната човка навън.

84

Анонимен

преди 11 години

офффф...голямо сме стадо българите ейййййй, чудо!Вместо да сме единни и наистина да протестираме, не само срещу надписани сметки!А до кога разни пишмян бизнесмени ще ни плащат по лев на час!?Да искаме почасово заплащане на труда, да искаме болници и училища...ние пак се дерем по форумите...БСП, СДС, ДПС, ГЕРБ....майната им ***,не се ли вземем ние в ръце, свършени сме като нация...какво делите бе хора?Не разбирате ли, че всички сме риби в един тиган!?Пак политизирахме нещата и се оакахме.аман

83

РХ

преди 11 години

Неразбирам защо се надсмиват някои хора на протестиращитеНеразбирам, защо не са много повече, защото ВСЕКИ ЕДИН живеещ в РБ плаща "данък ПЕЧАЛБА" на частният си разпределителНеразбирам докога всеки ще се мисли че е недосегаем и не става въпрос за него лично, за неговото дете и за нашия животДокога всичко ще се оцветява в червени или синьо и пр. докога малцинствата ще са ни виновни.. българи приличате на недорасли... недорасли сте за демокрация.... българина трудно разсъждава самостоятелно!

82

Анонимен

преди 11 години

София защо мълчи? Те не са ли от народа български?

81

Анонимен

преди 11 години

Отрепките продължават да плюят по Станишев - премиерът при когото българите бяха постигнали най-висок стандарт на живот след промените. И когото смениха с банкянската уродлива *** дето продължава с мръсната си *** да съсипва всичко до което се докосне!

80

Анонимен

преди 11 години

мъ те тия били лапета бе.чак ся съ сгледах в снимката.вай,вай,вай

79

От Женева

преди 11 години

Толкова се радвам че се спасих от този кошмар герберски.На малкото останали свестни българи им пожелавам успешна борба срещу най-гнусното и некомпетентно правителство в историята на България. А за гърчещите се чалгарогерберски пиявици подкрепящи режимът на плешивият глиган Борисов да си останат *** както са се родили.