73

до 83

преди 11 години

Ако парното е наистина скъпо,защо не убедите останалите от етажната собственост да се откажат от него.Как така за едни е евтино,а за други скъпо?Това не го разбирам.

72

Истина

преди 11 години

Разликата между КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ и КРАДЦИТЕ при Борисов е, че КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ бяха прикривани от КОМУНОИДИТЕ. А КРАДЦИТЕ при Борисов гепи ли ги Боко в крачка, НЯМА ПРОШКА! Всичко отива в Прокуратурата! Даже в съда с присъди! Като Лечков И е крайно време ПРОКУРАТУРАТА ДА СПРЕ ДА СЕ ОСЛУШВА КОЙ КОЙ Е, а да пришпори до дупка КРАДЦИТЕ, най-голямото зло, сполетявало България!!!

71

Х

преди 11 години

Ако на някой му се наложи да отсъства за продължително време, предварително писмено да уведоми топлофикация, директно или чрез домоуправителя, за да се направи корекция на блендата от техниците на топлофикация ! ТАКА, ЧИСТИ СМЕТКИ, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ !!!

70

2222

преди 11 години

Бандитската топлофикация- така нарече един писател този монополист в книгата си. Може да се добави, че тези мафиоти са под закрилата на Енергетиката, Кметството и Правителството. Независимо от явните кражби от хората, надутите сметки, хиляди са съдени от Топлофикация и тя продължава да упражнява геноцин върху населението.

69

Жо до № 73

преди 11 години

АЗ СЪЩО съм в Етажна собственост, която е топлофицирана централно /от ТЕЦ/. Няма измъкване от Топлофикация, освен ако Общото събрание не вземе решение за отказ на цялата ЕС от услугите на Топлофикация. Отделно не може да се откажеш, защото си купил апартамент в централно топлофицирано жилище. Съгласно законите у нас, Топлофикация доставя топлина до абонатната ви станция. Тя не е собственик на вътрешносградната отоплителна инсталация и няма права върху тръбите вътре в сградата..

68

Изследовател

преди 11 години

Някой е открил управлението на масите,чрез фейсбук и го прилага на практика.Зная кой е но ще си замълча,за да не ми натряскате минуси.

67

Анонимен

преди 11 години

Вчера си платих тока. 90 кв/м апартамент -460 лв. Да ми е честито.

66

художника

преди 11 години

Абонатните станции могат да регулират температурата спрямо времето, така че блендата се отваря толкова, колкото да захранва избраното количество радиатори и така ще се изпраща точно определено количество енергия, и ако някой реши да се включи нелегално, то температурата ще падне и така ще се регистрират кражбите! 4- Тези които се отказват от тази услуга, няма да заплащат нищо, ако се съгласят да им се изолират тръбите, които минават през тях! СЛЕДВА !!!

65

Анонимен

преди 11 години

Кървавите ръце на кумунизките агенти ясно се виждат зад тълпата събрала се да внася нестабилност в държавата и да подкопава устоите на властта!Необходимо е да се осъзнаят изпозваните от столетницата протестиращи и да се вземат твърди мерки срещу онези протестират който с пълното съзнание за позлита на цоциалистите от техното поведение!

64

СЪДИЯ

преди 11 години

НАРОДЪТ ОЧАКВАШЕ С ИДВАНЕТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ИМА НАКАЗАНИ ,ОСЪДЕНИ И ВЪРНАТИ МИЛИОНИ ОТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ В ДЪРЖАВАТА-НЕ СТАНА.!АКО НЕ СЕ ИЗГОНЯТ -ЕVN,EON,CEZ И ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМЕ ЕНЕРГЕТИКАТА БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСКИ ФИРМИ -ТЕЖКО НИ.СЛЕДВАЩИТЕ СА МОНОПОЛИТЕ/КАТО ЛУКОЙЛ НАПРИМЕР/-НАРОДЕ,ПРОБУДИ СЕ И ГРАБВАЙ "ТОЯГИТЕ" !

63

до 67

преди 11 години

И аз взех апартамент с тръби на топлофикация чисто нов 85-та година и парното ми излизаше 20 лева на месец1/8 от заплатата ми тогава и не ме спъваше. Сега взимам 800 лева и ми искат за 3 радиатора 250 лева. Как да стане номера?

62

художника

преди 11 години

За съжаление не мога да участвам в този протест, но имам някои идеи как да се справим с надписаните сметки. 1- Всички от даден вход или блок да подпишат договор с топлофикация, ще ползват или няма да ползват услугите им.2- на тази база топлофикация да задължи всички,които ще ползват услугата да си поставят радиатори по утвърден стандарт.3- За тези радиатори да се определи, колко енергия ще отделят и колко ще му струва на клиента месечно! Клиента да определи, колко стаи ще отоплява ! СЛЕДВА !!!

61

до 57

преди 11 години

Забучването на юмрук не е към конкретният човек, а към Топлофикация затова че няма изход освен да си продам апартамента....образно казано. И ако този представител на моя въпрос" какъв е изхода за да не ви плащам за тръбите ви минаващи през апартамента ми" беше..."не знам"- ..пак ли да му забуча един щото не знае? Просто *** с плиткия си акъл е откровен" Продайте си апартамента". Демек - няма спасение иначе от Топлофикация.

60

Rado

преди 11 години

Истината е, че станишевци бяха на светлинни години пред тия *** и ченгета. През мандата си позитанковци 4 пъти индексираха заплати и пенсии, таван на пенсия от 500 на 700 лв, винаги 13 заплата, пенсия, и не обраха спестяванията ни, въпреки че също растяха цените на ток и парно. Тия милиционери-нито едно от горното, кое не е истина, освен че и парите ни обраха и кожите съдраха?

59

Жо

преди 11 години

ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ ЖИВЯЛ в кооперации, които сега наричат Етажна собственост. Когато човек купува апартамент, той трябва да знае, че влиза в една кооперация с други хора. Животът в общия дом има определени задължения и обща собственост. Това го казвам за тези, които преди това са живели в къща. Обща собственост са стълбищата, асансьора, покрива, вертикалните тръби на ВиК и на отоплителната инсталация. Това означава, че никой не може да ги преправя без решение на Общото събрание, което взима решенията

58

Berta

преди 11 години

Пълна глупост е да се иска намаление на цените на тока и парното. В коя друга държава има по-ниски цени, та се изписаха куп простотии. Необходимо е индексация на скапаните заплати и пенсии, които през това комунистическо-милиционерско гербаво управление не бяха индексирани нито веднъж, а не намаляване на цените. Просто това няма как да се случи и това намаление с нищо няма да облекчи изтънелия семеен бюджет. Просто до тая мизерия ни докараха милиционерите.

57

избирател

преди 11 години

До 57Еееееееее жвала бе пич!!!!!Бях се отчаял тотално,че само на тихи революции ще я караме,и тихи протести с цигара в уста или бутилка вода.И АЗ СЪМ ЗА ПОДОБНА АНАРХИЯ.......ДРУГ НАЧИН НЯМА ПРОСТО.ЕДИН СВЕЩЕНИК ПРЕДИ ВРЕМЕ МИ КАЗА ПО ПОВОД ДЕМОКРАЦИЯТА............................,,РАЖДАНЕ БЕЗ КРЪВ НЯМА,,

56

Анонимен

преди 11 години

Искам да знам на кого е Топлофикация-София?От кое правителство е назначен управителния съвет?Защо Вальо Топлото беше оправдан за присвояването на 10 милиона,а нас ни съдят за дребни неплатени сметки?

55

Анонимен

преди 11 години

През 21 век, такъв стандарт и живот може да има само в бугаристан, никъде другаде.

54

до 57

преди 11 години

Що плямпаш тъпотии? И като му забуча един между зъркелите на тоя, какво ще се промени? Няма да ми начисляват такса за тръбите ли вече?