440

Анонимен

преди 11 години

Смятам, че мълчанието на правителството е слабост. Виновните трябва да се посочат ясно иначе може би точно заради това са го направили в Б-я, защото може да им се размине - да не бъдат посочени. Какво ще се случи на САЩ и Израел като назоваха Хизбула още в началото. Това е истината и трябва да не се овърта

439

тангента19

преди 11 години

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ТРЕТАТА СВЕТОВНА КАТАСТРОФА С ФИЗКУЛТУРНО УЧАСТИЕ

438

Анонимен

преди 11 години

"Те като видят израелската армия си зариват *** три метра в пясъка а са дошли в чужда страна атентати да правят."Мисля, че менората ти стърчи от ***, отиди в болницата да те прегледат.А иначе, дано арабите да се ядосат и да метнят някое чалмато куку с бомбе към нашите "мъдри" тикви в управлението.

437

Dedo Ivan

преди 11 години

"Може да се направи обосновано предположение, че две от лицата, съпричастни към атентата в Бургас, са принадлежали към военното формирование на ХизбулаФормулировката ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ е оксиморон! Такъв *** беше един ,също вицепремиер на територията BG, Нейчо Нейков от "незабравимата" епоха на бат'Бойко и компания по времето на Любен Беров. Егати измекярина!!!

436

666

преди 11 години

утре всички отговорни и мислещи Българи трябва да излязат да Протест за сваляне на Представителството на Борисов което предаде интересите на България и постави Българите пред опасност от агресия .Да се свалят от власт и да се подведат под отговорност.За предателство и умишлено заблуждение и лъжа за атентаторите в Бургас.

435

Анонимен

преди 11 години

ЕС не са обявили Хизбула за терористи,но нашите *** са сигурни.

434

Анонимен

преди 11 години

Обичам дюнери ама май те вече няма да ни спасят

433

Анонимен

преди 11 години

помнете ми думата, това няма да свърши добре за нас. И най-жалкото е, че го отнася обикновения човек, а не мижитурката, която се е продала в името на чуждия интерес...

432

Анонимен

преди 11 години

Това разкрритие беше логично,като се има впредвид ,че в автобусите е имало израелски туристи.Лека им пръст на загиналите.Но тия подли мижитурки заслужават целият свят да тръгне срещу тях.Те като видят израелската армия си зариват *** три метра в пясъка а са дошли в чужда страна атентати да правят.Ако са храбреци да постъпят като Кастро и Че Гевара в залива на свинете.Те са днешните символи за храброст,а не тъпите им атентатори.

431

До 504

преди 11 години

Хайде сега, недей да плашиш с пълна изолация. На практика с това изявление правителството на Тиквата заигра по свирката на юдео-американците. Това е в разрез с европейската политика, която в никакъв случай не е 100% произрелска. На моменти е доста критична към своеволията на Израел. Можеха да си замълчат, като кажат че нямат достатъчно информация за самоличността на извършителите (което си е така).

430

БРАВО

преди 11 години

Сега Хизбула да гръмнат нащите кратуни и тикви във "властта", че и народа да си отдъхне малко.Даже ще ги почерпим и награда ще им дадем след това.

429

До Василев

преди 11 години

Хайде, бягай да си пускаш данните за зелена карта, вместо да ни обиждаш на "***" тук.

428

Анонимен

преди 11 години

воина с сирия и иран ще има.много ясно кои ще я спечели..все пак евтиния нефт и газ ще свършат до 10-15 години/междувременно шистовия балон ще е гръмнал/и тогава ще се наложи долара ,печатарите му да си го завират в отделителният тракт.

427

Анонимен

преди 11 години

"И така да е! Ходи кажи пред света, че МОСАД са извършителите....Освен, че ще ти се смеят всички, България ще изпадне в пълна изолация. Много е вероятно това, което казваш да е истина, но ние не живеем в идеално общество. За България верен изход от тази позиция просто не съществуваше."Глупости... могат да кажат, че "още" не могат да установят самоличността и принадлежността на узвършителите но разследването продължава (години наред).Кой по света не вярва, че БГ службите са некомпетентни?!

426

Господ

преди 11 години

да е с нас

425

Валентин

преди 11 години

Както сме почнали скоро и Ханука ще запразнуваме и ще подскачаме под еврейски ритми докато ни стрелят разни брадати фундаменталисти

424

Малоумници

преди 11 години

*ахти ***. Не се научихме за 120 години как се прави външна политика и това е. ***.

423

до 499

преди 11 години

И така да е! Ходи кажи пред света, че МОСАД са извършителите....Освен, че ще ти се смеят всички, България ще изпадне в пълна изолация. Много е вероятно това, което казваш да е истина, но ние не живеем в идеално общество. За България верен изход от тази позиция просто не съществуваше.

422

българин

преди 11 години

срам ме е, че съм българин!васали!няма да свършим добре!

421

25 см.

преди 11 години

Сега вече го глътнахме на Америка. Досега само правехме кавали, но не се празнеха в нас..