131

до 178

преди 11 години

Ти си явно гербаджия! От къде имаш доказателства ,че е фалшив??? От къде си сигурен ,при положение ,че това е първи референдум ,че и втория (ако някога се случи ,при тоя страх на управляващите от гласа на народа) няма да е фалшив?Ако и в живота имаш тая логика по- добре се гръмни ,защото всеки може да те мине ,измами ,обере и всичко лошо дето се сетиш...

130

до 182

преди 11 години

Все ми е тая Пусиин какво е казал :D

129

до 173

преди 11 години

Руснаците признаха кумонизма като неразделна част от тяхната история и затова вървят напред. Путин нарече разпускането на СССР най-голямата геополитическа трагедия на 20 век и сложи край на безсмислени дебати.

128

Анонимен

преди 11 години

Гласувайки за АЕЦ зная че гласувам против милиционерите. Затова твърдо ЗА.

127

Анонимен

преди 11 години

КАКВА БЕШЕ БЪЛГАРИЯ, А КАКВА СТАНА!!!!!!!!!!!!!!*****************************************Когато сте потопени и израствате в една среда, вие не усещате бавната промяна, но когато си поставите за цел да сте 3-и наблюдател, пред вас се открива една друга гледка:Младите момичета пушат, вървейки по улицата, облечени като ***, младежите, не приличат на бъдещи мъже, а на изнежени гейове, слушащи чалга от GSM-те си. Псуват, плюят по улицата, говорят на висок тон. Дъвчат мазни дюнери вървейки. Хвалят се колко алкохол са изпили, а не колко книги са прочели. Наркомани се хвалят, че вече са чисти и се боцкали само веднъж седмично. 300 000 алкохол зависими, 30 000 наркозависими. Дебели деца се тъпчат в McDonalds с бургери формат бисквитка с ниска себестойност за много пари. Броят на моловете, чалга заведенията и дюнерджийниците расте. Криза е, няма пари, а хората пълнят кафенетата в работно време и колони от прескъпи коли създават трафик на кръстовищата. Всеки гледа да си купи последен модел GSM за две средни работни заплати, при положение, че получава една средна работна заплата.Кредити и лихви задушават населението:До тук стигна Светът заради безмерната човешка лакомия. Давайте, купувайте - ето ви кредити, няма значение колко ви е заплатата!! Купете си телевизор, джип, втора, трета къща. Не, чакайте - тоя телевизор отпреди 3 месеца е вече остарял - сега излезна новтой пак същият, ама има две нови копчета на дистанционнотоне знам за какво са, ама е за някава система, където ще се използва след 3 години Важно е да купувате. Взмете кредит да върнете предишните 4 кредита и пак си купете телевизорУбийства, нелепи инциденти, катастрофи, обири, наркопласмент, джебчии, просяци, пребити полицаи, корумпирани политици, кич, проституция, секс между непълнолетни, култ към чалгата, зомбиращи реклами, жълти вестници, турски сериали, реалитита, ток шоута, джамии, пълзяща ислямизация, *** гета, *** по улиците, мръсни жилищни входове, порутени сгради, кални улици, дупки по пътищата, некачествена храна с консерванти и подсладители, опашки пред магазините за захарни изделия, пустеещи магазини за плодове и зеленчуци, шуробаджанащина, телефонни измами, имотни измами, некачествени услуги, престъпно скъпи стоки, свинско с горски плодове - 40гр./11лв., мутри, мутреси, BMV, чалгаджии, финансови злоупотреби, престъпни банки, имотни заменки, незаконна сеч, приватизация, монопол, опикани сгради, кучешки екскременти по тротоара, *** висят пред болниците за социални помощи, незаконни постройки, клошари, овчедушие, безхаберие, мързел, домашен терор, нарушаване на обществения ред, силна музика след 0:00h, клюки, интриги на работното място, стрес, ниско платена работа, безработица, скъпи битово-комунални такси, смрад, болна нация, цигари, алкохол, наркотици, всеки 4-ти младеж не работи и не учи и още и още и ощеТова ли е България? Каква беше, а каква стана тя?

126

Анонимен

преди 11 години

Възприел съм един принцип - щом Бате Боци каже"не" аз казвам "да". Има малко неудобство, че често си сменям "не"-то с "да", но по-важното е че никога не греша1

125

do 154

преди 11 години

Аз пък няма да гласувам за нищо, защото референдума е фалшив. Просто една манипулация на Станишев. Не искам първия референдум за който гласувам да е фалшив.

124

Анонимен

преди 11 години

"***" ?Е този път ИЗВРАТЕНЯКА СТРАНДЖАТА не си е изписал името.Явно и той е "загрял", че такава *** не е желана в сайта !

123

Rado

преди 11 години

С две ръце за Доган и Станишев, но ник7ога повече за тия *** и обирджии. Съгласен съм турчин да ме управлява, но да живея като човек, а не като скот през 21 век. Видях се тия мизерници и *** какво могат вече 3 години и половина.

122

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

- Бабо Пеноооо, ти кЪк мислиш мЪ, можИм ли дЪ рЪзвивЪмИ ядренЪ енергетикЪ?...- Що да я развивЪмИ мЪ Маро... - нИ трябва ли да я навивамИ...

121

Седесар

преди 11 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда дали ще има АЕЦ или не. Нищо не разбирам от ядрена енергетика, но ще гласувам със ЗА, защото зная че гласувам против гербави комунисти и милиционери. А всичко сътворено от тях еразсипия и мизерия. Затова долу Герб и милиционерщината.

120

Анонимен

преди 11 години

Руснаците излязоха по-умни от нас. Забраниха *** и вървят напред.

119

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа е че , Р. Овч. и Гоце и компания лапнаха тлъсти комисионни от руснаците да се строи Белене.Ако вота е отрицателен , как ще връщат комисионните............мъка......мъкааааааа.....

118

Анонимен

преди 11 години

Проф. Райков: Реално у нас имаме диктаторски режим.Виждаме каква жестока критика има , дори се стига до непоносимост вече към режима, който е на власт, отбелязва професорът. Защото реално имаме у нас един диктаторски режим, с един човек, който решава всичко - като се започне от откриването на една тоалетна, да се среже лентичката , до промени в Изборния кодекс или кой да бъде конституционен съдия. Това го няма и в Латинска Америка!

117

Анонимен

преди 11 години

КАТО ЦИРКАДЖИИ СЕ ПОЯВИХА И КАТО ЦИРКАДЖИИ ЩЕ СИ ОТИДАТ

116

Анонимен

преди 11 години

Ако референдумите станат традиция, хората трябва да глауват винаги срещу мнението на управляващите. Така със сигурност ще уцелят винаги най-правилното решение.

115

Анонимен

преди 11 години

*** СТРАНДЖАТА се навира в сайта."Човека" е тежко психично болен !

114

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

161БъркЪш сЪ... - това се отнася за позитанските газпромчици...

113

Анонимен

преди 11 години

Суматоха в ГЕРБ няма, тъй като такова образувание няма!Просто в мозъчната гънка на самодържеца Бойко Борисов има суматоха!Преди да отиде на визита в САЩ, с гънката мислеше едно, а след като се върна, нещо Обама му я позаглади и загуби равновесие.Сега придворните му не знаят какво говорят, тъй като те освен за далавери за друго не мислят.

112

Анонимен

преди 11 години

- При тези високи пенсии и тези високи заплати в България, при тази дупка в бюджета, няма как да не се прибегне до по-строги финансови мерки, коментира Борисов.- При това състояние виждаме как един мамут се търкаля по пътищата с ножици в ръце и цвили от радост. - "Аз още този месец можех да имам 40-50 млн., но на мен пари не ми трябват.