94

Анонимен

преди 11 години

Крадецът вика дръжте крадеца

93

Анонимен

преди 11 години

Бойко уволнява наред дребни риби за да си запази власта ,за него и Цецко забравихте Мишо Бирата ,Танов с ЕГН на футболисти и т,н,Забравихте пристанище Росенец и Златев с нефта Шарани сте и такива ще си останете .

92

БЪЛГАРИТЕ

преди 11 години

искаме ред и дисциплина

91

Анонимен

преди 11 години

нещо пак разровиха ла.натанякоъ ще гори

90

Анонимен

преди 11 години

Точно при виденовата зима , заплатите бяха станали 10 долараЗа броени часове всичко така рухна , че за миг хората загубиха всичките си спестявания , а кредитните милионери от БСП , изгряха на хоризонта.Учителската заплата беше стигнала 10 долара , това си беше фалит.Заплата при последното управление на БСП - 10 долараЗаплата при Герб 500 долара

89

до 96

преди 11 години

***, последното управление на БСП е при Сергей Спинишеф, което:- вкара България в ЕС, като страната с най-ниски доходи и му спряха еврофондовете от същоя този ЕС- вдигна доходите и увеличи с толкова инфлацията в условията на икономически бум- остави 8 млрд. лв. резерв който герберската "***" опоска.. на 7,5 млрд. понастоящем- спазваше гражданските "права" - отвличания, убийства /все неразкрити/, пиеше кафе с престъпници и мн. др. безобразия, които избирателя оцени достойно!

88

до 101

преди 11 години

Да ти таковам на ЕС само два реактора затвориха, а цените скачат двойно на някои акцизи заплатите комунистически цените европейски, а ?

87

До 96

преди 11 години

- вкара България в ЕС това вкарване беше договорено 4 години преди Станишк- вдигна многократно доходите- не многократно а с 5 %!- остави 8 млрд. лв. резерв който герберската *** опоска- остави кукиш, само 4 милиарда и то се оказаха неразплатени пари с частните фирми. Самия министър на Финансите Орешарски има доблестта да излезе пред медиите и да потвърди, че пари няма никакви!- спазваше гражданските права без да слухти, следи, подслушва, записва, но въпреки това битовата престъпност беше много по-ниска от днешнатаи мн. др. за това Трактора влизаше при него без да почука, даже и на 2 пъти го наплеска по бузките! Станишко беше премиер кукла на конци, не стига че го командваха с дистанционно, но както казах вече даже го шамаросваха, ако не слушкаше! ФАКТ!

86

дедо Ташунко

преди 11 години

И виновните да бъдат наказани, г-н Борисов. Това е по-важното, всеки да си понесе наказанието, според меда, който е мушнал!

85

Анонимен

преди 11 години

Обиждате се един друг, за глупости.Пълни сте с отрицателна енергия.Успокойте се, пиинете една ракия и погледнете снега навън.Живота е кратък.

84

Анонимен

преди 11 години

До 96 България нямаше как да не я приемат в ЕС.Насила - със зор, но това беше перспективатаДругите неща ги пропускам но в Станишевото управление точно се появиха случаите с отвлечените. Има и книга за това - Откуп.Това по повод за гражданските права.

83

дедо Ташунко

преди 11 години

Господин Борисов, на прав път сте. Уволнявайте всички наред и не се бойте. Ако сте честен, народа ще ви прости всичките грешки досега. Трябва да си отидат и гл. архитект, и всичките му началници отгоре надолу. На 2 ракии съм тази вечер, но новината ме изкефи за още 2. От Ваш критикар, ще стана Ваш поддържник, ако продължите да режете главите на корумпираните. Има много за рязане и това е Вашият исторически шанс!

82

Анонимен

преди 11 години

До размисли и страстибъркаш времената ДРУГАРЮкупоните и по 20 л бенЦин бяха при ЛукановПри Виденов бяхя други страсти.Зелената банкнота а и доходите ни стигнаха непостижими висоти. Тогава бяхме " Милионери"Или сте млади и не знаете, или сте забравили...

81

До 90

преди 11 години

Бай Вълчо, ти да не си хисарския поп бе! Кво си се замолил толкова, и да се молиш и да не се молиш БСП е аут завинаги!

80

хаха

преди 11 години

А ето защо другарите са толкова злобни и активни .... Нормално е да точат лиги и да сънуват кокалиКолко време мина от последното самостоятелно управление на другарите от БСПизвестно с най позорния период от съществуването на България - Виденовата зима

79

Анонимен

преди 11 години

Бойко няма алтернатива, защото с делата си доказа, че работи за България и ние преминаваме през най-тежката световна икономическа криза почти без да я усетим за разлика от Гърция, Италия, Испания, Португалия! Факт!

78

размисли и страсти

преди 11 години

Другари представям си ако имаше нет , по времето на вашето последно самостоятелно управление , какво щеше да става в коментарите.щеше да има хиляди коментари в които най споменаванат дума щеше МАЙКА ВИ ДА .....Последното самостоятелно управление на БСП е това при ВИДЕНОВ.- режим на тока при 6 работещи реактора на Козлодуй- купонна система- до 20 литра гориво при зареждане- месечни заплати от 10 долара и много други заслуги на вашето компетентно управление

77

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Уважаеми колеги,моля за внимание.на 02.01.т.г. в този сайт ни суровакаха с нови правила.Мой колега ясно бе написал: никой не може да ми забрани ГлавнАТА ТИКВА НА РЕПУБЛИКАТА.Затова той призова да ползваме по празниците -социалните мрежи.Утре аз ще направя запитване до ПАПИОНКАТА да провери правилата на този сайт.То т'ва си е тесла по демокрацията.Този сайт си стана официоз на ПП ГЕРБ.Моля за ВАШАТА ПОДКРЕПА.

76

Стария

преди 11 години

Бойко, кво стана с обещаното? И ти беше в Созопол! Настъпи ли денят днес за иначе енергичната министърка. Между впрочем в този район, далянжиите, тази година хванаха тонове паламуд? Така че имаме избор или туризъм или паламуд? Да му мислят тези, които се къпят на Златната рибка и царския плаж!Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова днес самоотвержено нагази в помията на Созопол, която се излива на брега край яхтеното пристанище в морския град. Там тя завлече и кметовете на Созопол Панайот Рейзи и на Бургас Димитър Николов, за да обясни колко ще е чисто това лято морето, в което от години плуват фекалии. Повод за оптимизма й беше, че днес започна работата по временно заустване на отпадните води на 80 метра в морето, вместо те да се изливат директно на брега. Вонята, камъните и мръсотията не спряха министърката, за да се снима на място с водолаза, който трябваше да очертае трасето, по което ще минават тръбите.

75

Народът

преди 11 години

Браво,за един ден две глави паднаха,народа иска справедливост и истината за всички заменки и дарения.Народа иска всеки виновен да си понесе отговорността и осъдителната присъда,омръзна ни да прощаваме вече 20г. и да си затваряме очите.