50

Анонимен

преди 11 години

Всички вие които припявате за помощ за КОГО гласувахте на последните парламентарни избори бе ***??Който сее ветрове ЖЪНЕ БУРИ!***!

49

Анонимен

преди 11 години

Не бива да се самоубива, най-малкото за да не направи радост на журналистите. Не хранете тези най-долни търговци на човешко нещастие.

48

Анонимен

преди 11 години

гледам долната лешоядна, псевдожурналистическа пасмина, с ниво на квартална клюкарка и тази тема е налазила

47

льольо

преди 11 години

А сега тъпите журналисти как трябва да ги накажем,защото те винаги раздават правосъдие за хората.Национален проблем ли е,че някой се е напил?

46

Анонимен

преди 11 години

45Акъла наистина е море но главата ти е шамандура.А като искаш социализЪма заминавай за северна Корeя!Ще останеш доволен/а.

45

Анонимен

преди 11 години

Не стига ти хлеба, залитнеш от мъкаи стъпиш в погрешност на гнило.И чакаш така като скот в скотобойна,въртиш се, в очите ти ножа.Ех, лошо, ех, лошо светът е устроен!А може, по-иначе може...

44

777

преди 11 години

ПОМОГНЕТЕ НА ТАЗИ ЖЕНА. АКО ИМА ХОРА В ТОЗИ ФОРУМ, КОИТО МОГАТ ДА И ПРЕДЛОЖАТ РАБОТА, НЕКА ГО НАПРАВЯТ - ТЯ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДЕЦАТА И ЩЕ ОТИДАТ НА УЛИЦАТА. ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИ ОТ НАС.

43

Тъпчо

преди 11 години

Алоооооооооо журналята що не напишете два реда ВЕЖДИЧКАТА той всеки ден е по влияние на алкохола. Или вие страх, че СУПЕРБОЙКО ще ви дърпа ушите.

42

Анонимен

преди 11 години

Срам за журналистите, срам за колегите на тази жена.Никой не си направи труда да посочи причините за поведението й, никой не си направи труда да се опита да я разбере или да й помогне.Много е лесно да риташ падналия!

41

Анонимен

преди 11 години

Срамувам се от тази държава!

40

Анонимен

преди 11 години

46Като искаш топлина си купи печка!

39

Анонимен

преди 11 години

И тази щяха да я връщат на работа.Еб..ах ти утрепаната държава,еб..ах ти отрепаният народ.

38

Toplina

преди 11 години

Tazi izstradala jena ima nujad ot mani4ko toplina i podkrepa! Dano se vazstanovi barzo i da prekara edna blagoslovena Koleda s decata si ! Nadjavam se da i podadat raka,da polu4i rabota i se po4uvstvs zna4ima!

37

Акъл море

преди 11 години

Не са журналистите,нито директорите виновни за трагедията на тази жена и на хилядите като нея,а колумбийският капитализъм за когото всички като шашави драпаме вече 23 години.Ще трябва обаче стотици хиляди да изпаднат в безисходица и отчаяние за да се осъзнаем,че това не е за нас.Мисля че времето е близо,когато болшинството ще замечтае за социализъм или нещо подобно,без"бизнесмени",мутри,"демократи" и атлантици!

36

simar

преди 11 години

Статии хубаво се пишат, ама някой помага ли на жената и децата й? Това не е просто някаква пикантерия, а е реалния живот на четирима души. Медиите какво само сеир гледат, та даже ровичкат в него!? Отвратен съм!

35

К'с

преди 11 години

Мисля, че жената е допуснала грешки, но състоянието до което стигна в момента трябва да лежи на съвеста на всички лешояди журналисти които я разпънаха публично както и на "благородно" повикалите полиция и медии нейни колежки / "добри християни" / Гнус ме е от цялата тази история ...... какво ще правят горките и три деца ... каква мизерия Българио.... боли ме, че голяма част от народа е в подобно състояние.

34

Анонимен

преди 11 години

PRED KEVORKQK JENATA KAZA, 4E E PILA ALKOHOL OSTANL OT ROJDEN DEN ,KOYTO KOLEGA E DONESAL ZA DA PO4ERPI . KAK TAKA DIREKTORKATA POZVOLQVA DA SE UPOTREBQVA ALKOHOL V U4ILISHTE ??? ILI KOLEGATA E ,,PO-SPECIALEN,, ZA NEQ !!!

33

Анонимен

преди 11 години

Четвъртата власт взима жертви и у нас

32

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми български медии,Наследете се на агонията на поредната ви жертва. Така и така сте почнали, пратете Моролюба Бенатова да яхне жената (както си е на болничното легло) и да си навре микрофона в лицето й. Нека я попита кой носи политическата отговорност.С неуважение -- анонимен витател

31

Спокоен

преди 11 години

Ако тази жена беше `перде`, живота и щеше да е по подреден и спокоен. Но тя просто изпитва срам и ужас да се покаже пред хората. Не знам, идея си нямам как се преодолява това.