198

Анонимен

преди 11 години

да завижда и мрази всеки който получава бонуси; да псува и обижда без да има цялата налична информация!Хайде , бре, не може средната заплата да е под 300 лева, а управляващите да вземат хиляди пъти повече. Докато нямате отговорност към този народ и държавата и гледате само личната изгода - ще бъдете м.р.а.зе.н.и!

197

lyka

преди 11 години

izviniavam se na vsi4ki balgari 4e glasyvah za gerb sled 6 meseca ste si popravia grehkata

196

до 223

преди 11 години

Как как? С много далавери, лъжи и сделки под масата.

195

olele

преди 11 години

Как не ги е срам тези ***? Само пари гушкат, а за пенсионерите няма ! Пенсионерите не са се трепали като кучета цял живот, не са живели в мизерия, а сега трябва да живеят с има-няма 250-300 лева. *** оправници. Пожелавам ви някой ден вие да сте на тяхно място и вас да ви тъпчат така и да ви правят на 2 и половина, защото нищо друго не заслужавате.......

194

до 217

преди 11 години

Т.ъ.п.о изказване......пенсионерите получават имитация на пенсия,а не пари. И друго...тези с бонусите- как си ги изработиха!

193

абе ква е тая работа

преди 11 години

На мене ми омръзна да ме правят на ***.Няма значение дали са ГЕРБ или БСП.Всичките са един дол дренки.Просто ГЕРБ са като че ли по малкото зло за България.От години слушам че има криза, и съответно пари няма.И хоп милиони за коледни бонуси за магистратите, за финансовото министерство, за не знам още си кой.Значи пари няма, ама за зависи за кой. За НАРОДА няма ,а за чиновнци и магистрати има.Взимат ни парите и ги дават на който си решат. НАШИТЕ ПАРИТова е нашата държава в момента,

192

Българин

преди 11 години

ДО 146. Политически съм безпристрастен и ако прочетеш всичките ми постове ще видиш че не назовавам нито една партия от предишния или настоящия политически живот в БГ. За съжаление средностатистическия българин обича: на манипулират мнението му с евтини новини в подобни сайтове; да завижда и мрази всеки който получава бонуси; да псува и обижда без да има цялата налична информация.

191

Лош Матерял

преди 11 години

Бойко не дава е това е!Той е научен само да взима!Но има поговорка:''Научил се поп да яде боб.Свършил се боб отучил се поп!''Та ще видим на изборите,ако доживеем...

190

Анонимен

преди 11 години

Kak може годишната субсидия на БАН да бъде по-малко от бонусите, които са си раздали в Министерски съвет за декември. Колко взе Игнатов? Представете си за какво става дума! И на този фон пенсионерите умират от глад! Който граби народа, да ходи в затвора (ако народа ви звучи комунистическо, го заменете с държавата, все същото е; всеки народ си има държава )

189

пенсионер

преди 11 години

Да върват на майната пенсионерите те както работеха при комунизма до 1989 г. това и ще получат. Руснаците наливаха петрол , руда , ток , дърва от Коми а ние го препродавахме . На работа се работеше около сряда преди това и след това за говореше за мачове , жени и се крадеше на поразия : на село от ТКЗС , нафта , в завода материали за остъкляване на балконите и каквото падне.

188

Анонимен

преди 11 години

Тия пари дето ги откраднаха сега ще ги сложат в гербавата касичка при тия дето са заделени от разни групировки които спонсорират Герб и след нова година с тях ще си купят изборите....

187

сузи

преди 11 години

Какви магистрали само строи,докато режи лентата добре после зеят дупки и пак асфалт,защото всичко е некачествено.Голяма яма за крадене на пари.Бойко спри да се показваш по медийте станал си като прасе за колене.

186

1234

преди 11 години

Аз ще гласувам за БСП и ще дам по 200лв коледни на моите родители пенсионери !!!

185

За заблудените

преди 11 години

Няма червен или син режим, нито с две наклонени ленти! Всички са от едно котило - кариеристчетата на БКП. Някои бяха от познати родове и нямаше как да се пребоядисат, те са в БСП. Други бяха от тайните служби и тайно създадоха цял рояк партии оси, готови да властват, крадат и грабят. Сега дойде ред на личните им охрани, чантоносците и таблоносците им, но и те се отчитат където трябва. Някога трябваше д-р Петър Дертлиев да стане президент, а мие да приемем закон за лустрацията. Някога...

184

Чиновник

преди 11 години

Абе народонаселението хубаво се точите за избори, ама след тях ще е пак същото. Както беше казал един умен човек навремето "Ако изборите променяха нещео, щяха да ги забранят". Обаче народа е *** и неук и не ги знаете тези неща. Затова от 23 години ви клатят здравата, а вие изобщо нямате представа, какво и защо се случва. Ето затова не ви дават пари.

183

Анонимен

преди 11 години

Един народ трябва да помни историята си и предците си и да се учи от грешките си!Нека на изборите покажем че сме си научили добре урока.

182

мучачо

преди 11 години

боико яко мачка червените бабички еваларката баце

181

teo

преди 11 години

Бойко и Дянков,МАЙ ПРЕКАЛИХТЕ С НАГЛОСТТА СИ! Ръката ми посяга към бюлетина, НООО НЕ ВАШАТА БЮЛЕТИНА! Забравихте предизборните си обещания!!! ЧАО ГЕРБЕРЧЕТА, ЗАЩОТО ЗАРЯЗАХТЕ СВОИТЕ МАЙКИ И БАЩИ!!!

180

Българин

преди 11 години

Със сигурност никой от тези пенсионери не е виновен за тази ситуация но тези 2млрд са събрани отново от нас и вместо те да бъдат наляти отново в икономиката (за момента без значение от формата) те потъват. Всяко увеличаване на пенсиите означава че правителството или трябва да събере повече пари от осигуровки (което няма как да стане) или да отклони повече пари от бюджета (т.е. събраните данъци). Защо мислите въведоха данъка върху лихвите?

179

Анонимен

преди 11 години

До Глас НароденГласът ти е по скоро задгробен,мършояд Герберски!