168

ДОБРЕ СИ Е БОЙКО..!!

преди 11 години

ВЪРШИ СИ ДОБРЕ РАБОТАТА , МОЖЕ И ДА СИ ДРЕМНЕ!*** ОБАЧЕ ...СЪН НЕ ГИ ЛОВИ !!!МЪКА ,МЪКААААААААААА.....сърГЕЯ ПАК СЕ *** С ТОЯ "РЕФЕРЕНДУМ"!Б.Б. МУ СКРИ ТОПКАТА.....КАТО НА СЪСЕЛ ФАНДЪКА...ХА,ХА,ХАААААААААААААА!!!!

167

фигарото

преди 11 години

БАЙ *** ОДИ ПО СВЕТО !

166

Анонимен

преди 11 години

Това какво е, супа ли е? А, аз обичам супа. Чорбата е турско ядене. И ний сега повече супа ядем. Ах, пърдон, извинете, оцапах ви бохчата.- Какво ядете там, круша ли? Браво! Я да видим, тъй както съм легнал, мога ли изяде една круша. Благодарим! Отде ги взимате вий тези неща?- Купуваме ги отговаря едва сдържано един от нас.- Трябва и ние да клъвнем по нещо казва бай ***, току-тъй на сухо патриотизъм бошлаф.- И защо ще бутат опозицията тя нека си дига гюрултия, кой я слуша. Нашите си сучат мустака, па им се подсмиват. Властта в ръцете им не искат да знаят. И сега, когато толкова железници ще се правят, толкова дружества ще се калъпят, толкова пристанища ще се строят, ти тамам сега си му намерил времето да ме набедяваш, че съм бил уж опозиция.- Тъй ли? Браво! одобрява той с пълни от сочната круша уста. - Аз обичам круши.- Обичам музика! повтори той и си разклати главата, което по негово мнение изражаваше печалната необходимост да слуша за хатъра на жените едно нещастно дрънкане на пиано. Какво разбирате вий от свирня, от мохабет? - мисли си бай ***.- На маймуни ни обърнахте, да ви вземе дявола с маскари...- Че голям мурафет ли е един вестник да се издава? Тури си едно перде на очите (па и няма нужда), па псувай наляво и надясно.

165

С

преди 11 години

Аз работя много и се уморявам много. Пътят до Осло е три часа и половина. И три часа и половина обратно 7 часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите, каза Борисов. КАК ДА НЕ МУ СЪЧУВСТВАМЕ НА ТОЗИ ВЕЛИК БъЛгАрИн????

164

ДА ПИТАМ САМО ?

преди 11 години

НАЛИ САМО НЕ Е И ПОПРЪЦВАЛ :)Е, МИ ТЪЙ ДЕ, ЧОВЕЩИНКА Е ВСЕ ПАК :)

163

Ластик

преди 11 години

Писна ми от простотиите на този ***! Преди другите страни само ни съжаляваха, сега вече ни се и подиграват. Дано всички критикуващи отидем до урните следващия път, за да не се повтаря това недоразумение.

162

Анонимен

преди 11 години

***,***

161

Валидол

преди 11 години

Спи, спи, драги. А не е лошо да си вземеш една мнооого дълга почивка, след като работата така се отразява на биоритмите ти. То май не било само да натискаш копчетата на телефона, а? Че само рязането на лентички колко усилия коства...Е, здраве да е - след няколко месеца...

160

хаха

преди 11 години

добре се видя , докато ромпой разказваше как били накарали баща му сам да изкопае гроба си .Наш боко разцъкваше с телефона хаха

159

Анонимен

преди 11 години

Много ви боли за простотията на Борисов, виж Плевнелиев е поне умен и интелигентен.Важни са и неформалните контакти между европейските лидери.Меркел и Оланд според теб само с преводач ли си говорят?Явно и ти като повечето фенове на бб не знаеш бъкел на английски

158

Анонимен

преди 11 години

Дремнал си е щото му дреме на черния колан за Осло ха ха ха.

157

Анонимен

преди 11 години

Не спи баш,мъчи го дрямка ама се държи юнашки,тия зад него са къде по зле?Виж ако беше заспал докато си лафят с Обама,щеше да бъде голяма реклама за България.Нищо особено ,новината не заслужава чак такова внимание.

156

тихата_стъпка

преди 11 години

Значи това е правел на телефона си, пренареждал си е биоритмите до пълно изтощение!

155

до Марк.

преди 11 години

АЗ пише това,което мисля.Борисов е лицето на държавата ,която представлява,а той се държи като ***.Виждам,че си критичен относно коментарите ,които снижават нивото на дискусията.Това едва ли е толкова фатално, сравнено с просташките изцепки на Борисов.

154

Анонимен

преди 11 години

Пита се кой плати дрямката в Осло ?

153

Борисов

преди 11 години

Станишев ми е заключил седмата чакра затва съм позадрямал малко..

152

ОБЪРКАЛИ МУ БИОРИТМИ

преди 11 години

БАЦА, ТВА ДА НЕ Е КИНО ЧЕ ДА СПИШ И ДА ХЪРКАШ, ДОБРЕ НЕ СИ СЕ ЗАВИЛ СЪС САКОТО НА СЪСЕДНИЯТ

151

1

преди 11 години

До Столичанин,по-добри управници ще бъдат от тиквата и физкултурника.

150

Умора

преди 11 години

Извинявай п........те и ти народе ние се уморихме, затова не ни се хващайте на приказките. Простете ни хахахаха

149

Анонимен

преди 11 години

Абе то има и други дето клюмат,ама си дават вид , че слушат внимателно и мислят ! А Тиквун чак се излегнал , като *** читак,на мазни борби ,чак хърка и бълнува името на Сергей Станишев!