40

ГЕРБ

преди 11 години

"Обединеното дясно хвърли в паника ГЕРБ! "И кво от тва. Ние преди това хвърлихме цяла България в паника.

39

Анонимен

преди 11 години

Абе няма ли да се разкарат тези крайно компрометирани личности като Гаражната Надка? Втръснаха с наглостта си!

38

ДЕДО

преди 11 години

КАВО СТАВА С ПЕНСИИТЕ АРЕ КАЗВАИТЕ НЕ СЕ ЕИМАВАТЕ........

37

Анонимен

преди 11 години

е, това не е държава! Не е държава, след като има такова правителство и такъв зам.министър председател! Криви им излязоха сметките - и на тоя с 6-те апартамента, и на оня сикаджия от Банкя! Място не могат да си намерят, горките! Тотална им се объркаха сметките! Защото синя коалиция ще има и защото и на децата вече е ясно, че това престъпно мутренско правителство не може да се нарече дясно! В никакъв случай! А партията, излъчила това мутренско правителство е поредният продукт на ДС и БКП - генното инженерство! Тия обаче, понеже са много прости, съвсем са объркали първоначалния замисъл! И за пореден път станаха за посмешище по света и у нас!

36

Политолог

преди 11 години

Само едно нещо ще напиша.Като се има предвид, че и в момента има ***, почитатели на Хитлер, не се учудвам, че и в момента има почитатели на костов.

35

Анонимен

преди 11 години

До монах681Надин - метали е на мафията, която храни ГЕРБ.". Надин е офшорно дружество, а кои са акционерите там, е пълна загадка. Някои хора от бранша твърдят, че това са Румен Николов Пашата и две доверени лица на премиера Бойко Борисов."scrap-bg/tag/%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D1%8F%D0%BD-%D1%88%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2/

34

монах681

преди 11 години

Прогнозирам,че скоро ще и изкарат кирливите ризи))И Костовларъ ще търси друг коз:)),другият коз на Костов е военен преврат:)))))Стар бардак на стари тухли не стои:)))Всички на строежа да бъркат бетон! И Станишев и Костов и Надка и да ги тероризира Волен Сидеров:))))

33

Анонимен

преди 11 години

Треска ги тресе червените смръдльовци!Само като чуят името Иван и вонята се разнася - изпускат газове и фекалии.Тази тактика я прилагат вече 12 години и въпреки масовата газова атака "Синята идея" и нейния лидер Иван Костов отново набират сили и крепнат, за ужас на червената слуз!СИНИ ДЕМОКРАТИ, НАСТЪПИ МОМЕНТА ДА ЗА РЕШИТЕЛНА АТАКА СРЕЩУ ЧЕРВЕНАТА СМРАД - ОБЕДИНЕНИЕ!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Ах, каква прозорливка, всички сме в паника, какво ще правим, нищо друго, освен да хвърлим всички други бюлетини, всички задръжки и съмнения и да сложим Надето най отпред, Надето, Иванчо Костов, Мартинчо Димитров, милите те, обединители любими.

31

1

преди 11 години

Наууу коммент !!!!

30

шило

преди 11 години

Надке, Надке, събуди се...или слез от самолета! Дали си представяш житота без хилядите евро от Брюксел. Не вярвам! А "традиционно дясно" е нещо като прегоряло фламбе...........

29

Анонимен

преди 11 години

Надежда Михайлова - (СДС) бивш министър на външните работи. Снаха на полковник от ДС. Депутат 39 НС.

28

Анонимен

преди 11 години

Надка пак иска във властта, абе до кога ще гледаме едни и същи

27

Анонимен

преди 11 години

Вече всичките тези изтъркани и компрометирани муцуни трябва да изчезнат. 23 г. ги гледаме и нищо добро от никого не е дошло, време е за нови хора с отговорност към държавата и народа. Тия лапачи продадоха всичко под каква ли не форма и се обогатиха доволно.

26

АТИЛА

преди 11 години

Старшина Асан Ибримов Омеров от Милиционерското набедено за "училище" в Пазарджик е най-добрия учител по креватно джудо който някога е имала Нейнска. Дори техниките на другия *** *** Хаджолов бледнеят пред уменията на дегенерата от Градежница.Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.Само до стената.КАЗАХ !!!bulg-arya.tk

25

Анонимен

преди 11 години

То и аз като погледна на какво е заприличало крадливото Наде и аз изпадам в ужас и паника.Явно колкото и пари де е окрала, пластичната хирургия по-добре не може.

24

Анонимен

преди 11 години

Много хубав жокер му е дала Нейнски , но ясно, че няма да го използва. Те и жокери му подаваха за апартаментите, но винаги ги използва в негов интерес. Жалко , че такива пора като ЦЦ и ББ ни управляват. И най ми е интересно, интелигенти хора, професори, известни личности им се кланят, немога да го проумея. Що се отнася до синята коалиция трябва да я има. погрешно е мнението ,че трябва нови лица в дясно. Опита на Костов в момента е жизнено важен за страната. Него отписвайте..

23

Анонимен

преди 11 години

Присмяла се хърба на щърба

22

монах681

преди 11 години

Убеден съм,че умишлено си е сменила фамилията,чак в първия момент си помислих,що за персона е това,а всъщност Надежда Михайлова.Човекът отговорен за интересните въпроси за това,откъде е изкарала 60 000 евро годишна такса за университета на дъщеря си? За маршрутните таксита в София...за фирма Надин - метали )) за хотелите по Златни пясъци и кой знае къде още.Разпределението с г-н Костов,Велчев))) учудих се що за персона..ясно е сега:))) никога,никога,никога не гласувам за СДС с лика на Надя))

21

Ам

преди 11 години

тая кака на снимката не я ли бяха записали как подпийнала даваше акъл на сдс активистите в Ловеч да черпят журналистите в замяна поръчкови статии