84

до 108

преди 11 години

ей манипулаторче, не сръвнявай България с Израел. Ние българите не сме тръгнали да окупираме земя която не ни пренадлежи и да избиваме всичко живо наоколо. "Какво ще правим ако стрелят ракети по нашите деца"... пффф *** ***. Ние не сме поставили в ситуация при която подобна реалност се предвижда изобщо. Най-много някое македонски камък от време на време да хвърчи по наш паметник в Скопие.

83

Анонимен

преди 11 години

Я, по старите да си спомнят за т.н. шестдневна война. Всички арабски страни срещу Израел и евреите ги биха на поразия. Жени елиминираха елитни арабски армейски части. Чакат да дойде времето за молитва и *** излизат от танковете, слагат килимчето и започват да се гъзят. Тогава ги нападаха. Нямам информация, но все ми се струва, че арабите не са добри бойци.

82

Анонимен

преди 11 години

Ми да стрелят ама евреите имат ПРО и Железен купол, а *** имат тенекиени каски на главите ха да видим кой ще реве за помощи

81

Анонимен

преди 11 години

Да ме прости Господ, но след такива статии и гледки, като тази на снимката, ставам върл почитател на Хитлер!

80

геро

преди 11 години

така е защото ислямските терористи използват цивилното население за жив щит,тяхната цел е предизвикването на максимален брой жертви и разрушения от пропагандна гледна точка,всъщност живота на хората за ислямистите е едно нищо

79

aaa

преди 11 години

А вие какво ще направите ако стрелят по вашите деца ? Естествено е да се защитят.Нашите работници - млади мъже се уплашиха .... а какво остава за децата...Не ми се мисли.ИЗРАЕЛ ИМА ПРАВОТО ДА СЕ ЗАЩИТИ. За 5 дни са изстреляни над 600 ракети от Палестина ... изстрелями от училища, детски градини, болници, джамии....Всяка една струва доста ... а реват за помощи ...Направете си сами сметката

78

Анонимен

преди 11 години

Иван Вазов го е казал най-точно за евреите...

77

Анонимен

преди 11 години

"500 ракети, 267 от които са били прехванати от батареите на протиракетната отбрана "Железен купол", уточниха оттам."- около 55% успеваемост.Среден резултат за такава модерна ПРО система.Добре,че страните не ядрени оръжия.Жертвите щяха да са със по 5 нули отзад и повече..

76

Разобличителя

преди 11 години

До 89;Мислиш ли че ако влезне в Газа,Израел ще си разреши проблема с Палестинците?

75

Анонимен

преди 11 години

лаймерика е малката *** на исраел, това са туморите и душманите на човечеството!

74

Анонимен

преди 11 години

До еврейна: пиши на кирилица.

73

Анонимен

преди 11 години

Всяко страдание в този свят е резултат от действията на два терористични народа:-евреи-американциОгледайте се около себе си, Нора!

72

Анонимен

преди 11 години

Този който твърди че палестинците са се защитавали с децата си е евреин! Къде да си поставят ракетите като много милиони палестинци са затворени на една шепа земя!? Евреите ги държали извън градовете!???!? По-голяма простотия не бях чел! Като имат площ е нормално!

71

do 89

преди 11 години

Ше търпят ракетен обстрел израелците при положение че са се инсталирали на земя която не е тяхна. Какво мислиш бе, ***? Утре ако Канада решава да анексира северните щати от САЩ, хамериканците ще си седят мирно и ще мълчат ли?

70

Анонимен

преди 11 години

Хаа *** Хамас не могат да идат на полето и от там да стрелят, май някой ползва децата за щит белки не ги стрелят, сами ще се избият *** 900 ракети 3 убити.

69

Анонимен

преди 11 години

Лошото е, че са близо до нас.

68

izmet mrete

преди 11 години

neka izmrat pove4e ***

67

БЪЛГАРИН!

преди 11 години

СМЪРТ ЗА ВСИ4КИ ЕВРЕЙ,ДАНО ИРАН СКОРО ГИ НАПАДНЕ..

66

До 76

преди 11 години

Нямам нищо общо с евреите! Прсто съм обективен! Загледай се в репортажите и ще видиш, че Хисбола атакува от градовете,от училищните дворове!Защо не излязат извън градовете и от там да стрелят?!?!Защото ще ги изтребят и няма да има едно убито дете за съдбата на което да плачете!!!Хисбола обрича тези деца на смърт,не Израел,а вие продължавайте да плачете за хора които мразят всички с друга религия .... само заради другата религия!!!!

65

Анонимен

преди 11 години

Юдейска логика: един брутализиран и окупиран народ на който им откраднахме и земята е длъжен да осигури спокойствие и мир за техните окупатори. Иначе продължава окупацията.