12

зръчно

преди 11 години

никой не затваря ***. аец трябва да имаме даже 5, защото както се вижда това ще ни остане единствен поминъй до 10 години.

11

Анонимен

преди 11 години

Комунагите започнаха да се оправдават с ГЕРБ за предстоящият провал на безмисления референдум !

10

фен

преди 11 години

До реалистДА ПО УМНИ СМЕ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ.

9

Анонимен

преди 11 години

Референдум за АЕЦ ли !... на бял лист не се подписвам !

8

Анонимен

преди 11 години

Защо "социалистите" не подписаха въпросния договор когато бяха на власт? Защо сега реват и симулират, че работят за инетереса на нас-обикновенните хора? Защото се надяват на този референдум да отидат достатъчен на брой ***, които да им развържат ръцете да строят нещо напълно безсмислено на този етап.

7

jonny

преди 11 години

Айде стига вече с това Белене - омръзнахте на публиката!

6

5

преди 11 години

ne sum ot BSP no 6te glasuvam za nova AEC-ne na scupata zelena energiq

5

fen

преди 11 години

Твърдо ДА за Белене иначе ще се чудим от къде да внасяме ток ако ни тръгне икономиката.Замислете се колко фирми Големи и средни Вече НЕ работят и за това ни трябва по малко ток ЗА сега но Ако това е план на някой си дали ни устройва като БЪЛГАРИ в БЪЛГАРИЯ.

4

Потребител

преди 11 години

Всички политици се правят че живеят в чужда държава и вярват на платените от тях публикации и изследвания. Всичко което идва от БСП е лошо. Предубеден съм но за съжаление това е доказано. Не е само този начина за развитие на ядрена енергетика. ЗА съм само ако ми докажат с действия и цифри колко време ще се строи, колко ще струва и колко ще ни струва до изчерпване на потенциала и. До тогава всичко е прах в очите.

3

Анонимен

преди 11 години

А платените еколози, които протестираха пияни на Орлов мост срещу закона за пистите, къде ли са сега? Или може би те са еко-активисти, одобряващи ядрена електроцентрала...?!

2

Анонимен

преди 11 години

ДА НА АЕЦ БЕЛЕНЕ- ДАЛИ СЕГА ИЛИ СЛЕД КАТО СЕ СМЕНИ ВЛАСТТА СЛЕД 8 МЕСЕЦА- АЕЦ БЕЛЕНЕ ЩЕ ГО ИМА

1

Анонимен

преди 11 години

Няма да гласувам на този референдум, защото червените *** разчитат безмозъчни хора да гласуват за АЕЦ, от където цялата червена умряла партия се финансира.