51

.

преди 11 години

ha ha ha ha ha

50

Анонимен

преди 11 години

И в Русия е имало много повече евреи от германия и Полша но Сталин не ги е убил а ги е изселил. Колкото и да са били мързеливи е успял да ги включи в отбраната накарал ги е да работят. Съжелявам, но на мен ми се струва че тук пише много нещастен , невеж и незнаещ народ

49

бай Тъпчо

преди 11 години

Бе кви са тиа снимки бе хора?!То бива,бива журналиска свободия ама туй де го показват и пишат на никой не е нужно бе...Никаква история не може оправдае показването и пишенето на таквиз гнусотии на место дет го гледат и невръстни дяца,па и големи да са,то требва ли сичко да са пише и показва?! И кво искат да рекът-вижте кво са прайли фашагите...ами що чек там сте отишли бе,я вижте кво праят и сега некои-и те колат и бесат,та дайте некоя снимка да видим,па после легнете та спокойно поспете...

48

Анонимен

преди 11 години

Добре де и сега в Африка има такива деца.Еврейските банкери защо не ги дадат под съд и не ги екзекутират като нацистите?

47

Анонимен

преди 11 години

фотошоп........никой няма да си вкара автогол с тия снимки,даже и да е победител,още повече швабите

46

до Dnes.bg

преди 11 години

Евреите и в Испания са били горени и гонени. Мисля че те правят всичко за да наслоят негативизъм в хората срещу себе си. Без връзка с историята моля ви махнете тази снимка ! Не е добре за подрастващото поколение , И деца се ровят в нета!

45

Менгеле

преди 11 години

В Аушвиц хора не сме били !!! Само еврей !!!

44

Реалност

преди 11 години

Като се абстрахираме от ужасите, най-лошото е че въшките са били усетени още като ***, но за съжаление са се развили и са станали големи и жадни въшки.А всеки знае какъв е живота на въшката.От повече думи смисъл няма.Всеки да си прави изводите.Хубава вечер.

43

.

преди 11 години

ha ha ha ha ha

42

до 61

преди 11 години

61,Маркс е евреин.

41

Анонимен

преди 11 години

Ама в Аушвиц хората били ли са ги?

40

До 36

преди 11 години

Съгласен съм с вас и искам да добавя че най-голямата полза от изследванията на доктора имат самите евреи ! По записките на този пич Менгеле след прочитането се дава препоръка на всички млади евреи да се женят за славянки и обратно за да се подобри гено фонда на евреиската нация . Те са най-грозната нация в света разбира се в спор с арменци и грозинци .Има и куп научни одкрития постигнати на базата на тези изследвания . А като им знам държанието на евреите бих казъл МАЛКО ИМ Е БИЛО в ЛАГЕРА

39

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 46Говори се само за Еврей, защото те са творците на целия холокост. С цел да се изкарат мъченици, са измислени и прословутите пещи . Според еврейските разбирания , пострадал от холокост е само този който е изгорен в огън. За това са измислени и кладите които се саморазпалвали от човешката мазнина, също доказана лъжа. Не случайно дори и днес в 21в , във Франция и други големи европейски отричането на холокост се наказва директно със затвор!!! Моя коментар би ме вкарал директно вътре!

38

ИВО СТОЙЧЕВ

преди 11 години

До АнонименТИ ПИШЕШ ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ. КАКВИТО И ДА СА КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ СРЕЩУ НАЦИСТИТЕ.АЗ СЪМ ИСТОРИК И ТОЧНО ПО ТОЗИ ВЪПРОС МИ Е НАУЧНАТА РАБОТА.ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖИТЕ ЗА ВСИЧКИ ИСТОРИЧЕСКИ СЪБИТИЯ.

37

до40

преди 11 години

40,това са ВАШИТЕ методи.

36

българнин

преди 11 години

Гледайте българския филм "Пътуване до Ерусалим" и ще разберете кой е помогнал на евреите. Самите евреи не са рисковали да помагат на своите, българите се открояват с присъщото си малоумие като се стремят да препечелят от по богатите евреи Тези които са помагали в рискови ситуации са били арменци, турци и мароканци

35

Анонимен

преди 11 години

ei tesaga prilagat sa6toto v celia sviat voini glat mizeria fsicko e delo na evreite zadasi balniat bankite s dolari

34

Анонимен

преди 11 години

А защо фотографът не взел повече апарата си след Аушвиц,че те ужасите за заснимане след въздушния Холокост над германското цивилно население можеше също ДА ПОСЛУЖАТ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО ,както и груповите изнасилвания на германските жени и деца вдъхновени от болшевика Иля Еренбург,да не говорим за умиранията от глад даже и след войната.

33

Анонимен

преди 11 години

Историята е толкова манипулирана, че няма докъде.Първо са дружки комунистите и нацистите, поделят си Полша.Комунистите в България разпространяват позиви в подкрепа на нацистите.И чак след като Хитлер напада СССР *** в България сменят плочата под ръководството на болшевиките.И изведнъж Хитлер става лош.

32

Срамувам се от вас !

преди 11 години

Ако живота не ви научи на човещина , смъртта ще успокои бедните ви души и болните ви мозаци. Кой от вас познава страданието от войната ? Само един бог гледа вашето духовно нещастие. Недоволни и мизерни незнаещи какво искат от живота - Нещастници защо не се запитахте защо изчезваме като нация ? Защо *** ограбват и убиват старците ни, защо децата ни остават неродени ? Засрамете се ако можете ако не можете не се мъчете напразно ! Мислете че сте живи ! Срамувам се от вас!