54

Анонимен

преди 11 години

А помните ли Бойко какво говореше, че ще последва ако не се построи АЕЦ Белене:))))) Сега ли казва истината или тогава:))

53

Анонимен

преди 11 години

Хора включете се в групата във Фейсбук ,която протестира срещу всекидневното използване на самолети които оставят познатите на всеки химически следи и ни пръскат кой знае с какво ,заради нашите деца изпратихме петиция към парламента .мин.съвет ,и европейските институции желаейки да получим отговори какво става в небето над България ,какъв е химичния състав на тези следи ,защо управниците и медиите се правят ,че няма такъв проблем,единствено тв СКАТ посмя да направи материал за този проблем

52

Анонимен

преди 11 години

Не АЕЦ, а БСП са за Белене - за затвора!

51

Berta

преди 11 години

Ясно е, че тези гербави комунисти ни върнаха в ерата на най-уродливия комунизъм от живковизма. Никога няма да допуснат референдум и каквато и да е друга свободна форма на мнение. Освен, че ни докараха до последната дупка на кавала в целия ЕС и нормалния човешки свят и окрадоха и спестяванията на хората за 3 години и половина. Убеден съм, че след няколко месеца, ако въобще изкарат дотогава, че им се потърси отговорност за тази разруха и провеждан геноцид.

50

До 2013 №7

преди 11 години

Абсолютно си прав. Дори бб в прав текст го каза, че Станишев не е подписал заради натиск от САЩ, както и него са го натиснали. Баба килъри нали затова дойде за 5 часа. 1 да му набие канчето да спре АЕЦ Белене, иначе вадят компроматите, и 4 часа за ***. Но дали причината е лично еврейско отмъщение заради провала си командвайки от Литва Навални и Удалцов да предизвика безредици в Русия по време на изборите? Или територията на България им трябва като буферна военна зона срещу Русия? А може би за създаване на държава на *** или/и евреи ? Защо така открито защитават ***? Хенри Кисинджър е казал, че след 10 години Израел ще е неприемливо място за евреите. Евреи купуват тук масово земя , повече и от турците.

49

РосАтом

преди 11 години

Боце, приготвили единя милиард , или да пращам миговете ?

48

Pimp C

преди 11 години

Вижте какво не съм за никой,но нали сте наясно че ГЕРБ пак ще спечелят и кръга си се върти подобно на втория мандат на Станишев.Вече съм сигурен че не искам да се оправим,няма как,не го заслужаваме за всяко нещо човек се бори ,българите не са се борили за нищо в последните 22г. :(((

47

Анонимен

преди 11 години

Бойко, добре,не е искал да подписва, разбрахме,чухме ,еее ушите ни продъни.Но понеже все още мога да мисля ми се иска да те питам-ЗАЩО, не е подписал,а? Нали тично ти го кореше,че сервилничел с руснаците именно за този проект!За да не е подписал,значи нещо не е било както трябва-тоест не е слугувал на руските интереси!За пореден път си ПРОТИВОРЕЧИШ. С тези думи вместо да му бодеш очите, му изписваш вежди-ама от къде толкова акъл да се сетиш......

46

Т.Дончева

преди 11 години

Другари, които обслужвате в този сайт Станишев. Това е загубена кауза, защото той е толкова компроментиран, че никой не може да му помогне. Само този факт, че даде 1 500 000 евро на Хохегер, а той ги даде на жена му е достатъчно. Със Станишко сме 10 % на изборите.

45

do 31

преди 11 години

Да допълня: Колко гербера са нужни за сменянето на една крушка? Отговор-петима!Един се качва на масата и държи крушката, а другите хващат масата и я въртят наляво!

44

TPE3BEH

преди 11 години

До 40 - Емигрирайте:^ a това сигурно е агитатор на ДПС.Недейте да емигрирате хора, стойте в България, правете деца и се борете за по-добро бъдеще за тях.Не допускайте повторно управление на коалиция на най-големите душмани, поробвали родината ни - наследниците на комунистите (БСП) и турците (ДПС).

43

румен221

преди 11 години

БОКО,ДА КАЖЕМ ИСТИНАТА НА БЪЛГАРИТЕАНАЛИЗА НА HSBC СОЧИ - 100 МИЛИАРДА ЕВРО ПЕЧАЛБАСтойност на проекта е равна на 4.53 милиарда евро - 3,995 ЦЕНА и 0,535 милиарда ОСКЪПЯВАНЕ ОТ ЗАБАВЯНЕТО! До сега е построено за 1,39 милиарда евро или:- ЗА 4 ГОДИНИ СТРОЕЖ, ОСТАВАТ ЗА ДОПЛАЩАНЕ САМО 3,14 милиарда ЕВРО. АМА ОКРАДОХТЕ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ И СЕГА НИ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛОКак обаче, според HSBC, всички разходи за АЕЦ-Белене за 60 ГОДИНИ (включително извеждане от експлоатация), влизат на 10,3 милиарда евро, а себестойността на тока, СРЕДНО ЗА 60 години е изчислена на 1,21 евроцента = 2,42 стотинки:Според HSBC, цената става 10,3 милиарда, като се включат:- Цената на ремонтите за 60 години, - Горивото за 60 години,- неутрализацията на горивото за 60 години,- Банковите лихви (заложени бомбастични 8,3% в доклада)...- Строителството около централата, нямащо отношение към централата..., за 2 милиарда евро (все едно в цената на гара София да включат и зената на релсите до Варна и Бургаз)- Банкова гаранция от 225 милиона, (но тя е само за времето на строежа...)- Всички консултантски милиони (От ГЕРБ сега се опитват да раздуят това перо)- Прогнозна инфлация за 26 години- Цената за ИЗВЕЖДАНЕ ОТ ЕКСПЛОАТАЦИЯ... (до зелена поляна)НО, ТЕЗИ ПАРИ или НЕ СЕ ИЗИСКВАТ СЕГА, или ЩЕ ДОЙДАТ ОТ ПЕЧАЛБАТА или НЕ СА РАЗХОД... Същото е когато си купуваш лека кола да платиш всички разходи, включително основни ремонти, резервни части и горивото за 20 години напред!!!- Ако някой ми каже каква ще е инфлацията до завършване ЩЕ МУ КАЖА И КРАЙНАТА ЦЕНА.

42

до народа

преди 11 години

"Шменти капели" е известен от миналото БГ филм, в който по комичен начин е представен плана "Ран-Ът" от '89г.Според който населението на БГ трябва да се намали до 4млн, приватизацията трябва да бъде същинското разграбване и как българите трябва да се държат на ръба на оцеляването, за да се достигне цифрата от 4млн., и още мн. други интересни факти за случващото се от '89 до днес.Филма обаче го няма в интернет.Сами преценете дали е умишлено и случайна ли е популярността на тази "случайна фраза".

41

@ №42

преди 11 години

До леко подпийналия Трезвен.Това дето си го изброил не са обиди, просто хората използват общоизвестни факти, когато се изразяват.

40

Въпрос

преди 11 години

Деляне, викаш ли техник да ти сменя изгорелите лампи?? РазБойко, ти знаеш ли на коя страна се отвива електрическата лампа. Обаче и двамата сте експерти по атомна физика.

39

Немеца

преди 11 години

До 34Драги ми Смехурко, не си наяасно, че АЕЦ е ЗАВОД, просто за електроенергия и топлина. Самото строителство ще даде работа на десетки хиляди. Самата централа в експлоатация ще даде работа на цял град - виж Козлодуй. Една централа има нужда от постоянна поддръжка - работа за десетки фирми, със стотици работещи. Това е относно работните места. Относно независимостта - да си произвеждаш сам енергията е най-голямата независимост.

38

Върни се Жорж!

преди 11 години

Тъжно ми е братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Него, а с акъл е светлинни години напред пред него и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото:"Не ме гледай тъпо българино" имаше толкова топлота и искреност! А този хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас.Върни се бе Жорж, върни се и му разгони таковайто на този самовлюбен жасмин! Нито беше кмет като кмет, нито беше полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите, а какъв премиер може да бъде виждаме. Оправи София, сега е клекнал над цяла България!Върни се Жорж! Моля те върни се!!

37

TPE3BEH

преди 11 години

Така действат червените агитатори. В коментарите им преобладават основно обиди и квалификаци (*** тиква, неграмотен министър, *** ленторезач и т.н.), без грам обосновка.

36

даммм

преди 11 години

В иконимика базирана на разстеж, как се разработва АЕЦ и се продава на печалба?От какво печели АЕЦ? Дали не е от цената на тока, заплати за специалисти, съоръжения за сигурност и мн.др. А и ще бъде построена със 1 000 000 подизпълнители спечелили търгове с най-ниска цена!От къде се постига ниска цена, с какво се правят компромиси?!?!?АЕЦ се строи от държавата, но ние вярваме ли на държавата?!?!Аз бих го отложил за по-добри времена! Хората намаляват, останалите ще плащат все повече- тенденция

35

Емигрирайте

преди 11 години

Бягайте, бягайте докато е време, до 8 години няма да има лекари в България. Всички ще са емигрирали. Помислете за децата си и емигрирайте далеч от мутрите, независимо от коя партия са. Всички са мутри