101

Анонимен

преди 11 години

Това бе актуално до 1-2 ,оттам насетне е просто поредния смартфон дето се пъчи като най-добрия ,а има няма месец и ще бъде остаряла технология.

100

Анонимен

преди 11 години

До Баба ВуНаКой от всичките анонимковци ? Ако си мислиш че с това "баба вуна" не минаваш за анонимен ;)

99

Жорко

преди 11 години

До Анонимен 108Пич всеки, който си е купил телефон за повече от 100 лв. го е направил, за да гъзарее. Това, че сте лицемери и не си го признавате си е ваша работа.

98

Баба ВуНа

преди 11 години

къде е анонимкото от вчера

97

Анонимен

преди 11 години

До Жорко,отсави ме мен,аз не мога да се меря с интелекта ти. Отговори ми само, разбра л иза андроид, че е операционна система и НЕ произвежда телефони ?

96

Анонимен

преди 11 години

До 102,Прочети малко мнения и ще разбереш защо има "омраза" както казваш. Епъл правят сравнително добри продукти, но ползвателите им или по-точно голяма част от тях са абсурдни ... ето виж жорко например ? Как може някой да твърди че е пич заради телефона който ползва ?!? Съвпадение ли е, че всички подобно коментари са от Епъл юзъри ?

95

Жорко

преди 11 години

До Анонимен 101С нов телефон съм, но ти се чувстваш по- добре, ако си мислиш, че не съм. Типична реакция на нискоинтелигентен и слабообразован лузър.

94

1

преди 11 години

Не съм гъзе -мама и тати не ме издържат и не ми купуват скъпи играчки. бачкам по 250 часа на месец като скъсан и работата ми е свързана с пътуване и водене на кореспонденция - ако можеше да се направи комбинация от Галакси и Айфон 5. Защото и двата телефона имат много добри качества и е малко трудно да се каже кой е абсолютния фаворит, ако човек е безпристрастен.

93

Ракия и ШопскаСалата

преди 11 години

Поредната кьорфишек маркетинг реклама на епъл. Днес.бг нещо различно да пуснете най-накрая в раздел технологии че тази сапунка епъл веес самсунг ми писна или ви плащат добре сигурно. Аман вече.

92

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия глупости бе!

91

Анонимен

преди 11 години

дроидите пикаят газ от яд

90

do 94

преди 11 години

tam ima radiazia, a i gi e strah ot gripa. dr. obiasnenie niama.

89

1

преди 11 години

Айде стига бе? Какви такива комплексари сте? Като ползвате Андроид устройства и вече се мислите за нещо по-голямо. Каква е тази омраза към продуктите на ейпъл? Радвайте се, че имате по-добри и евтини устройства и софтуеър по ваше мнение и оставете другите на мира. Да съдиш по хората по телефон не говори добре за един човек - и такава омраза. Пък и статистиката го показва - по-малко продадени айфони, но повече от половината интернет трафик води до айфоните. Аз имам и Галакси 3 и 4S и съм доволен.

88

Анонимен

преди 11 години

До Жоркопоне 10 пъти съм ти отговарял на безмисления въпрос ... Ето пак за 11 път : Андроид е име на операционна система, НЕ ПРОИЗВЕЖДА ТЕЛЕФОНИ! Сега разбра ли го, безмозъчни жорко ? Награда от теб не искам, най-голяма такава би било да прозреш колко глупав си и да седнеш малко да се образоваш!п.с. казваш, че от днес си с нов телефон, а със сиурност не си с новия айфон 5 т.е. лъжеш комплексирано

87

Анонимен

преди 11 години

Ползвам NOKIA 6303 за 200 лева, а постоянно звъня на колеги с iPhone, Samsung Galaxy или HTC, които ми "клипват", защото сметките им били големи, един от тях даже ползва HTC с ваучери :-D. Гъзария да искаш в България :-)

86

Анонимен

преди 11 години

предпочитам Samsung Galaxy S3 но не обичам да ползвам интернет през телефон или др устройство което не е лаптоп , въобще не ми е удобно с тия малки копчета и с тоя тъчскрийн .

85

Анонимен

преди 11 години

moq aifon 4 sega ako kupq 5 6te izlezne pak 6 ami sega kakvo da pravq ?

84

Мислещ

преди 11 години

Ай сиктир!

83

Жорко

преди 11 години

До 93Аму лузърите като нямате аргументи, започвате да налитате на бой. Иначе ако ми отговориш на "най- силния ми въпрос", ще ти дам награда.

82

Анонимен

преди 11 години

*** със стадно чуство и комплекси ползват ай-шитове,по това ще ги познаете