34

Анонимен

преди 11 години

По морето като бях с много рускини , украинки коментирахме ,че тук е по скъпо .Но *** не може да проумее ,че за ниските заплати ,пенсии скъпите услуги не са му виновни нито Путин нито Мутин а управляващите в частност народа които ги избира от 89г си намерихме нов враг затова и за всичко ни е виновен Путин Кой ви е вивиновен ,че кварталите с блокове са гета като "хората" само се оплакват пред чашите с ракия и бира но нямат 2лв да съберат месечно да им изчисти входа

33

ПРОРОК

преди 11 години

Нито ще се строи АЕЦ Белене, нито ще се строи Южен поток. Руснаците у нас ще се страхуват да говорят на руски на обществени места защото ще ги замерят с камъни.

32

До 40

преди 11 години

ГЕРБ - *** за Екстремна Разруха на България

31

Анонимен

преди 11 години

Придобивайки НЕК ще си сложат таралеж в гащите.НЕК плаща сметките на ромите ->> Росатом ще плаща сметките им

30

Интересно

преди 11 години

Интересното е, че ако Русия загуби делото, ще прати реактора директно в Турция. Тоест пак ще спечели. Всички губещи ходове са за България.

29

пророк

преди 11 години

> Искът за АЕЦ "Белене" МОЖЕ да доведе до фалит на НЕК Искът за АЕЦ "Белене" ЩЕ да доведе до фалит на НЕК

28

Лисан

преди 11 години

Ако загубим делото, да се канфискува в полза на държавата цялото имущество на всички министри и депутати от герб и сдс, както и на семействата им и с него да се изплати неустойката. След това да се прекратят дипломатическите отношения със САЩ.

27

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 26 - Кой иска да те ограби, бе! Погледни твоите любимци, които ни насадиха на пачи яйца! Това е доказателство, че глупави и необразовани хора, начело на държавата, не трябва да се допускат! Тези, които ни грабят, са тези, които ни управляват!

26

Анонимен

преди 11 години

Какво се чудите? Нали вие гласувахте за комунистите които за четвърт век ограбиха три пъти най-бедните хора на континента. Спомнете си 1990, 1996 и сегашния грабеж, общото е че БКП/БСП са замесени и виновни няма и няколко милиарда долара ги е хванало липсата.

25

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах защо НЕК е играла ва-банк при положение, че втора АЕЦ не ни е нужна.

24

Анонимен

преди 11 години

БСП е партия на предатели и трябва да премахне от името си БЪЛГАРСКА.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

23

Гражданин за EРБ

преди 11 години

А Н К Е Т АКОЙ Е ПО ***???+ МАТР'ЯЛА МОЖЕ ДА Е ***, АМА МухоБойко "ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА" ЦЕПИ МРАКА С ПРОСТОТИЯ- НАЙ *** Е МАТР'ЯЛА ДЕТО ГЛАСУВА ЗА *** ДА ГО УПРАВЛЯВА

22

Анонимен

преди 11 години

Хем няма да има Белене , хем ще има нов борч . Гласувахме за Бойко , а получихме простотиите на Костов . Червените го знаеха и се подхилкваха . Ха сега матр' яла да плаща бойковите простотии .

21

Анонимен

преди 11 години

Сега всичко е ясно - спираме проекта Белене, НЕК фалира и става руска собственост, в същото време американците строят 7-ми блок в Козлодуй или газова централа. Чичо Сам е доволен, Мечока е доволен, Боко се е подмазал и на новите, и на старите господари, а ние го ду*хаме!

20

Анонимен

преди 11 години

Кажете как да не псувам руските олигарси като чрез шпиони искат да ни ограбят?

19

Анонимен

преди 11 години

Всяка компания която не си прави сметката трябва да фалира.

18

възмутен

преди 11 години

Вие, които защитавате ГЕРБ и оплювате руската страна, наистина ли сте толкова заблудени или приказвате, колкото да не заспите! Не виждате ли, че става въпрос за договорни отношения, защото всички се убедихме, че такива има, и то последните от които, подписани от сегашните шушумиги! Вие ще работите ли без пари? На куково лято! БЕЛЕНЕ си беше изгодна, но нашите не изпълняваха задълженията си по него, като и останалите към други кредитори! ГЕРБ си мислеха, че ще прилагат рекета, като над нас! Ядец!

17

АТИЛА

преди 11 години

Руските Хазарски *** ще платят Скъпо и Прескъпо за геноцида над Българите на Дунав, Волга, Киев и Кавказ.==Беслан-300 Балшой театър 200 Метрото 100 Домодедово 50 Скоро..Руската военноморска база на сирийското пристанище Тартус 50 000 Взрив в Руска Атомна централа 1 500 000 Атака с Химическо оръжие 1 000 000 ==Всички руски обекти върху окупирана Българска територия на Дунав, Волга, Киев и Кавказ трябва да бъдат и ще бъдат предмет на ДИВЕРСИЯКАЗАХbulgarya.co.cc

16

Анонимен

преди 11 години

аве тука на некви тапаци се некои нещо им е заложил, баси ***,

15

Анонимен

преди 11 години

Защо НЕК поръчва оборудване за което няма кинти?