68

Анонимен

преди 11 години

Te i rusite ne sa vinagi krasivi i inteligentni. Tq grozotata po loshite hodi, ne e rasova predstava.

67

Анонимен

преди 11 години

Сега е на 33, значи след 21 години като излезе ще бъде на на 54. Норвежките затвори са с добри условия, отлично медицицнско обслужване, зали за фитнес, библиотеки. Ще излезе здрав мъж в разцвета на силите си, най-верояно ще се ожени и на 75 и внуци ще дочака.

66

Ангел

преди 11 години

След 10 години светът ще е толкова различен че това което направи Брайвик 2011 година ще се възхвалява 2021Г.Светът отива към 3-та световна която ще е на религиозна основа и това трябва да се случи защото на много хора взе да им писва от нашествието на ***.Брайвик ще лежи 10-15 години и като го пуснат светът ще е това за което е мечтал и той и аз и всички християни които ненавиждаме ислямизацията на Европа

65

Тцтц

преди 11 години

Наказанието за тоя е на гелотината от неопитен Брадвар! Каквато и религия да изповядваш, каквото и правителство и министри....100 човека от които повечето деца?! За това прошка няма !

64

Анонимен

преди 11 години

Ako kulturite ni sa razlichni, ne oznachava che sme zameseni ot razlichno testo. I koj znae kakuv shte e Breivik posle...

63

БоСимеонов

преди 11 години

Нека сексът започне сега.

62

kireza

преди 11 години

Ето дилемата се разреши - Брайвик вече ще е кумир за норвежците,на които им е писнало от хилядите изнасилвания,извършвани от цветните емигранти!Когато арестуваха Брайвик изнасилванията са се увеличили многократно!В същото положение е и Швеция,а в Дания ислямистите са изгонили датчаните от един цял остров,който не е искал са го убивали!!!Мисля че в Скандинавия назрява "вартоломеева нощ"!!!

61

Julian

преди 11 години

Няма лошо в тази присъда, но само ако се споразумеят да я излежи примерно в някой индонезийски затвор..

60

Анонимен

преди 11 години

Greshka e, che vsqka durjava ima razlichno pravitelstvo. Sveta se nujdae ot edinnost.

59

Анонимен

преди 11 години

Брей, много националисти тук! Дано се изтрепете взаимно с ислямистите и всички други ...исти, тъкмо ще освободите ресурси, които и без това само хабите!

58

Анонимен

преди 11 години

Ama toj i *** bil polezen.

57

Куро

преди 11 години

Тоя *** в затвора, на лягане и ставане ще му пръскат халката разни *** и друговерци!

56

до 74

преди 11 години

значи тези деца са нямали нищо общо с политическа принадлежност освен ако в норвегия 15 годишните не ги подготвят от малки за политически лидери хах(в което силно се съмнявам) те са там по програми които се организират от правителствата , но това не значи че те са били такива.Факт е че изби невинни деца а тези против които се обяви същност бяха на друго място и той е знаел къде.

55

Анонимен

преди 11 години

Стига сте сравнявали това куку с истински герои!

54

Smurf

преди 11 години

Само да отбележа , ако в България някой екзекутира 70-80 деца и младежи с изстрели в гърба в тила и от упор, и Софийски градски съд му даде най-тежкото наказание в България доживотна присъда, как ще коментирате , като справедлива или не справедлива , Ще обвините ли съда че пак е корумпиран и че с пари всичко става. Просто тема за размисъл относно що е то правораздаване и имали почва у нас

53

Анонимен

преди 11 години

1 jivot struva tochno tolkova kolkoto 77. No ponqkoga, sudbata na ironiq ne predotvratqva tozi, kojto ubiva ediniq.

52

nazi

преди 11 години

Точно в тази поза с юмрука напред Брейвик, ще има статуя в Европа след 80 години !!!

51

Анонимен

преди 11 години

Тоя уби 100 души и само 21 години не, че съм против него

50

Соте

преди 11 години

Този е жив пример до какво води липсата на нормален полов живот при човека ......ако си имаше приятелка нямаше да изперка.

49

Анонимен

преди 11 години

21 години за 77 човека, значи ако беше убил 1 човек щеше да лежи няколко месеца.