162

Анонимен

преди 12 години

Наистина само БСП и ДПС искат вот на доверие,другите не искат, защото знаят че има вероятност да не са част от НС след предсрочните избори.Така че останалите нямат интерес да падне правителството,затова те ще подкрепят това правителство

161

гняв народен

преди 12 години

писна ни- вървете си ! То се е видяло , че тези *** от ДСБ и РЗС , нещастници долни, нищо конструктивно не може да се направи ! Те се въртят на ден по сто пъти, затова си пасват с Бойко,докато народът спи, ни откраднаха парите от здравната каса, сега взеха и сребърния фонд-това нахално *** Дянков си каза, че ще го вземе и го взе, въпреки протеста на БНБ и ЕБВР, заема, с който да си покрият разхищенията за магистралите ще го плащаме до гроб,какво още чакаме, защо няма национална стачка ?

160

до 232

преди 12 години

Забрави цената на Водката да споменеш,на цигарите,на истинския салам(не народен дето е за кучета),на сиренето,на хляба,на млякото и на всичко най-нужно.

159

rumen.nikolov.944

преди 12 години

До ББ, За тези 20 години, в Б-я не е постигнато нищо, ама абсолютно нищо. Най-лошото е че с всяка изминала година, нещата отиват от зке на по-зле...От БСП паднахме на ГЕРБ....АЙ АЙ АЙ!! Не ми се мисли, коя партия ще е следващата, която ще ни управлява!

158

Анонимен

преди 12 години

" Липсва посока за развитие " Посока едва ли липсва , но трябва да се намери и то правилната такава ! Щом за три години не само ,че не тръгнаха , но и не можаха да я намерят , още 30 да стоят това едва ли ще стане ! За това да си ходят и да отстъпят място на знаещи и можещи хора !Нали знаете приказката : Акъл и ме.зис не ти ли дойдат на време , въобще не ги чакайте !

157

mindo

преди 12 години

Мисля, че сайта работи доста по - добре от преди седмица :)

156

ББ

преди 12 години

Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство. Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. 20 години ние само приватизираме това, което е било построено тогава.

155

Да попитам

преди 12 години

Абе някой да знае колко стана цената на дизела?А на храната?На газта?На водата?На тока?....нещо много кадърно се оказа това управление...в лъжата!

154

Анонимен

преди 12 години

Кажи комунист и спри, не го обиждай повече...това му е напълно достатъчно. А като им погледнеш само лидера...е*ал съм ти партията!

153

mindo

преди 12 години

Абе иаше едни навремето, БСП ли, БКП ли, та една зима направо ни е..аха майката. Такова нещо няма никога повече да видим, може би освен ако пак дойдат на власт.

152

Анонимен

преди 12 години

Сега като се зачетох и видях, че СДС,ДСБ,РЗС и Атака нито веднъж не са поискали вот на недоверие към правителството. А като гледам как Костов и Мартин Димитров постоянно обясняваха колко е пагубно за България това правителство, като се сетя и за Волен Сидеров, който обвиняваше ГЕРБ в купуване на гласове, кражби на депутати и средства от другите парламентарни групи то не бяха фрази от Мухобойко до Борисов и Цветанов козируват на Уорлик и т.н. но на вота веднага подпират ГЕРБ да не вземе да падне.

151

Анонимен

преди 12 години

Нека има лагери за такива като ГЕРБ!Всички герберисти в лагери!Искам си спокойствието от соца!Искам всички пак да взимаме еднакви заплати,да ходим на море,да има работа за всички и спокойствие.Да няма мутри и олигарси.Да не мисля как ще се нахраня,да не мисля мога ли да си платя тока и заема.

150

минчо празников

преди 12 години

само заради това изречение от доклада-липсва посока за развитие, се изчерпва разговора кой носи отговорност-не са предишните, както обича да се оправдават сегашните, това просто казано, не на дипломатическия език на Брюксел казва, че България се управлява от некадърни, не са това хората ,които като Мойсей ще ни преведат през пустинята на икономическата криза. Който поне малко разбира, ще знае, че докладът визира само и единствено настоящето управление от 3 години, всички факти са от този период

149

Анонимен

преди 12 години

ЕС, ПЕС същата червена *** доклади, петилетки, норми щастливи кокошки аман-заман то у совецкия союз по-добре беше и АЕЦ ни построиха за кво ни е тоя европииский союз

148

Демократ

преди 12 години

Тато беше ТЕРОРИСТ номер 1 и сега заслужено гори в Ада там ще отидат и всичките му почитатели и радетели за терористичното му 45г.властване над народа ни.И ние които се борихме да доиде Демокрацията същите ние ще я ИЗГРАДИМ с голи ръце но няма да допуснеме никога повече диктатурата на пролетариата да властва над народа ни нито пък лагерите на смъртта,където бяха изпращани всички които се опълчваха на бкп.НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ_СОЦИАЛИЗЪМ,ЩЕ БЪДЕ ДЕМОКРАЦИЯ ЗАВИНАГИ И СВОБОДА НА СЛОВОТО...

147

Анонимен

преди 12 години

ОСТАВКА БОЙКОООО!!!!!МАХАЙ СЕ ДОКАТО НЕ Е СКОЧИЛ НАРОДА С ТОЯГИТЕ!!!!!

146

rumen.nikolov.944

преди 12 години

Do 212, Eми как няма да удари като Боко не дава на никой чуждестранен инвеститор или компания, която има възможност да свали цената, защото Вальо Лукойла ще го разпилее след това. Боко направо смаза малкия и среден бизнес, за да защити най-големите монополисти в тази държава... Най-голямата мутра в тази държава ние е премие...Това наистина е черешката на тортата на пагубна България..После защо *** ще ни изпреварят като численост след някоя и друга година...ЗА КАКВО ДА СТОЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА?

145

Анонимен

преди 12 години

Мазохизъм ли, някакво нездраво състояние ли да го наречеш.... Да ти се усмихва Мая, а ти да се завиваш през глава с Фидосището и да врещиш отдолу, че всичко е у ред....! Болен свят!

144

фен

преди 12 години

Този - Боко, ако се погледне отстрани ще се гръмне на секундата. Самодоволен и *** ***.

143

Аспарух

преди 12 години

Дизелът удари 2.73 лв.! Браво Боко, продължавай да мачкаш бедния български народ! Само така!