124

Анонимен

преди 12 години

"Не гоним политически дивидент от атентата, зарече се Станишев"Разбира се че не! За комунистите, терора и атентатите са начин на живот!

123

Томас

преди 12 години

и тоя съсел ми е противен - също както и муцунева и пп гроб - както и всички комунисти.

122

ДО 161

преди 12 години

МОДЕРНО ЛЕВО РИБЕ,ПОСЛЕ ЩЕ МИ БЛАГОДАРИШ,Е КАСНИ4КО ЩЕ Е НО НЕИСЕСГРЕШИ ДА СЕ НАУЧИШ /НЕ Е ГАРАНЦИЯ/ТА ДА СИ ДОИДЕМ НА ДУМАТА.ГЛАСУВАШ ЗА ПРАМОВА ПОЛУЧАВАШПРОМОЦИОАНАЛЕН ПАКЕТ СЪС СЕРЕГЕИЧО И РЯЗАНАТА ПУШКА ЗАД НЕГО--БЕЗПЛАТНО !...ГЛАСУВАШ ЗА ЕДИН--ПОЛУЧАВАШ ТРИ=Е В Т И Н И Я ...

121

Анонимен

преди 12 години

Кой беше този мазен съсел на снимката? Прилича ми на комунист...А ние помним св.Неделя!

120

до 165

преди 12 години

Глупости, точно при Станишев започна разсипването на страната, а Бойко просто продължава пъкления му план. Именно тогава започнаха да повишават цените главоломно. При НДСВ цените бяха много по-ниски, заплатите - също, но се облагаха с по-малко и по-малки данъци и като теглиш чертата бяха същите като сегашните заплати, но с много по-евтини цени на храни, стоки и услуги. Нормално ли е за 1 хляб да ми искат 1 лев?!

119

Само БСП !!!

преди 12 години

Времето доказа, че най-малкото зло за България е БСП !!!По време на управлението на Станишев пенсии и заплати се вдигаха плавно - с малко, но на всеки 6 месеца редовно.Нямаше такава бедност.Нямаше милиционерщина - проверки, актове, глоби и прочие репресии.Нямаше и тероризъм и се живееше далеч по-спокойно.Който отрече всичко това е или сляп, или платен от ГЕРБ !А, че Бойко Борисов и ГЕРБ защитават само интересите на олигархията стана ясно и вчера, когато вдигнаха оборота на Вальо Златев ..

118

Анонимен

преди 12 години

Гербери,вие сте мазохисти.Още ли стоите пред Станишивия портрет? Бегайте да се кланяте на Слънцето.

117

протестен вот

преди 12 години

Какъв ви е пък проблема с Кунева,не разбирам,или нещо хронично пак се обажда у вас

116

Анонимен

преди 12 години

Сергей Дмитриевич, за какъв се мислите!!! Понеже искаха да ударят едно рамо на източно европейските социалисти ви дадоха за малко да сте временен лидер и вие се помислихте за кой съм аз. Или може би си представяте, че в Европа не са чули за сливенските изцепки на прогнилата ви партийка и как се прави социализъм в според вас - с покупко-продажба на кандидат кметски места и фалшифициране на избори впоследствие. ПЕС такъв шут ще ви бият на изборите Сергей Дмитриевич, че ви е бледа фантазията.

115

Анонимен

преди 12 години

Аз съм млад човек и ще гласувам за г-жа Кунева, защото помня гадното управление на Жан Виденов когато бях дете, помня гладните години при Костов и как България през 2001-2005 просто разцъфна, стана европейска държава. А после Станишев я съсипа, сега Бойко я досъсипва.

114

optimist

преди 12 години

Прогнозата на 146 е доста реалистична. Зависи колко са глупавите хора, които ще гласуват за Пръмова, реално погледнато тя трябва да вземе 2-3% най-много, но нищо чудно овцете да я припознаят с новия месия и да вземе 10-12%... БСП ще са под 10% според мен, именно защото не бяха конструктивна и адекватна опозиция. Бат Бойко поразби хегемонията на Доган в Югоизточна България така че се надявам и ДПС да вземат по-малко гласове. А АТАКА, РЗС, СК и НДСВ е абсолютно ясно, че няма да влязат.

113

Анонимен

преди 12 години

Нито Бойко, нито Станишев стават! Искаме си НДСВ.

112

До 148

преди 12 години

Българче от ЮАР или Кутевче от някъде си! Я поясни, че само като ви чета смешните никове, дори без коментарите веднага ви познавам, че сте на червената ясла!

111

sofeto

преди 12 години

"Не гоним политически дивидент от атентата, зарече се Станишев"..... *** той другаря Станишев "бил по голям светец и от папата"!!!

110

Анонимен

преди 12 години

На избори всичко се случва! Един печели , а други задължително губят. Само , че още един мандат на ГЕРБ ще е пагубен за България!

109

справка

преди 12 години

Кой има около 360 млн? Питам и отговор не искан.

108

Анонимен

преди 12 години

146, Според мен пък ГЕРБ ще са около 50%, което значи или те, или абсолютно безпринципна коалиция от ВСИЧКИ други партии, докопали се до депутатски места. Дано все пак твоята прогноза да се окаже по-вярна, иначе нещата зависят от морала (ха-ха-ха) на опозицията.

107

Анонимен

преди 12 години

Ако Герб се изложи още просто няма да гласувам ,но за комунистите никога ! Комунистите не случайно ги мразят в цял свят и бягат от тях като дявол от тамян а ние си ги отглеждаме те си ни крадат нагло живеят на ален фес и какво и да ги величая ли искате ! От комустите по-големи *** просто не съществуват !

106

Наблюдател

преди 12 години

Защо хамстера говори за политически дивиденти?....да не би да е лихвар?...някой обвинявал ли го е в това,че бърза да се разграничава?...и означава ли това,че при останалите случай е търсел само политически дивиденти?

105

Българче в ЮАР

преди 12 години

За пръв път влизам в този сайт и внимателно изчетох по-голяма част от коментарите за политическото положение и предпочитания ! Останах с впечатление , че повечето от пишещите са пъпчясали пубери ,ниско грамотни графомани , намиращи се доста далеч от реалността ! Всеки има право на предпочитания,само че има една подробност : Избори не се печелят с грачене по форумите,с противопоставяне и омраза , а народа винаги получава политици от такова качество , каквото и неговото лично такова !Успех !