45

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев,защитавайки Тодорова покровителстваш курупцията.Все трябваше да почне чистка в съдебната система,от която вече всички се отвращаваме.Започна се с Тодорова,трябва най-после да се изчистят авгиевите обори,наречени "съд и правосъдие".

44

Анонимен

преди 11 години

Президентът е избран мажоритарно от целият български народ.Министърът е назначен на този пост от министър-председателя.Изводът е ясен!

43

Radiacionen tip

преди 11 години

Плевнелиев- твърд! Навлизаме в жанра- гротеска! Все едно Кермит да говори и да има собствен глас! Защо точно сега стана това уволнение? Защо... Хайде да не продължавам със защотата, защото много защота ще станат! Какво се случи последния месец- съмнения за умишлени палежи, съмнения за приятелски ВЕИ- та, смниншя/вече- не/, че ще се съберът подписите за АЕЦ БЕЛЕНЕ, съмнения за... Абе и съмненията станаха много! Сещате ли се, че не им е чиста работата на МВР кадрите? Паживйом- увидьем!!!

42

Granatomet

преди 11 години

Их бре, каква драма!Какви независими власти!А пък токът скочил - голям праз

41

член на БСП

преди 11 години

Другаре, сега кой да плюем? Единият е за Тодорова, другият срещу нея??? Какво да правим, другарю Кутев?

40

румен221

преди 11 години

ИНТЕРЕСНО...- ПО КОЙ ЧЛЕН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА, НЯКАКВО второразрядно МИНИСТЪРЧЕ... СЕ ПРАВИ НА "МЪЖ" ПРЕД ПРЕЗИДЕНТА...- АЛО..., МИЛИЦИОНЕРЧЕТО, КОНСТИТУЦИЯТА Е ЕДНА КНИЖКА,..., - АМА Е БЕЗ КАРТИНКИ...

39

гнад

преди 11 години

пускам си бтв новините за да се информирам максимално точно, качествено и обективно

38

Не бързайте !

преди 11 години

Не бързайте с хвалбите за Плевнелиев ! Обърнете внимание, той по скоро подкрепя началника си (един бивш свинар от с. Хераково). Иначе и децата знаят, че съдия Тодорова съди Цвятко и неговата позиция няма как да бъде друга.

37

Тялото

преди 11 години

Брех, зачудих се защо точно днес се дърпат за косите, а то било вечер на актьорите при слави и тези двамата са влезли в роля. Доброто и лошото ченге... от ДС.

36

Анонимен

преди 11 години

Модераторе,коментар 41 според правилата на сайта ли е?Много избирателно триеш нещо,другарю?

35

Анонимен

преди 11 години

Не става много ясно вместо съдийката да си гледа работата те я занимават с глупости и накрая властта осъди съдиите пародия на държава.

34

Лило

преди 11 години

Ако наистина има толкова много простаци в БГ, които защитават бандитите и корумпираната съдебна система, то тогава само въжето ще ги излекува . .

33

Vojda na narodite

преди 11 години

E sega na Vinetu mu blokira mozychnata kletka...

32

Логинкова

преди 11 години

Проблема е, че следва продължение, или така трябва да бъде - т.е. да уволнят председателката на Софийския съд / приятелката на Tzv.Tzv./.Тогава всичко си идва на мястото си. Ако не го направят - значи са действали по указание на един с изписани на латиница име на ръкавелите

31

Radiacionen tip

преди 11 години

до 25 Има някой облъчен, ама не съм аз! Ако знаеш какви глупости пишеш, ще се самоудушиш!

30

Анонимен

преди 11 години

"Краставите магарета през девет баира се надушват"Какъвто е корумпиран премиера, такива са и съдиите, и прокурорите, и министрите, и президента.

29

turist

преди 11 години

Браво,чеимамнениеинесеогъна - нодалищепродьлжитака?

28

monah681

преди 11 години

ko ti stana puk na tebe nemojah da razbera..kak pridobi imotite nemojah da razbera za teb...

27

Анонимен

преди 11 години

Тая новина е поредния кьорфишек да казват ще уволняват ли съдийката или няма всичката им гербава работа е такава.

26

румен221

преди 11 години

ЗАЩО РАЗБОЙНИЦИТЕ НИ СА ПО УЛИЦИТЕ- ЗАЩОТО ПОЛИЦАИТЕ, ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИЙТЕ СА КУПЕНИ!?!?!?Защото Зам.-министър Деница Петкова обясни, че и в сегашното законодателство има възможности, с които да се наложи мярка за неотклонение на лица, които са обвиняеми по даден процес.1. В досъдебната фаза искане за задържане под стража може да направи Прокурорът; (ЗАЩО ЛИ НЕ ГО ПРАВИ?);2. В съдебната фаза съответния Съдия първа, въззивна или касационна инстанция. (ЗАЩО ЛИ НЕ ГО ПРАВЯТ?);3. След произнасяне на съда, АКО СЪДИЯТА ЗАБРАВИ ДА ПОСТАНОВИ ЗАДЪРЖАНЕ в момента, в който на съдебно заседание ПРАКУРОРА узнае за осъдителна присъда - лишаване от свобода (ТУК НЕ СА НЕОБХОДИМИ НИКАКВИ ПИСАНИ МОТИВИ!!!, може незабавно да поискат задържане под стража от съдията.(ЗАЩО ЛИ ДРУЖНО НЕ ГО ПРАВЯТ?);НО, ЗА ДА НЕ СТАНЕ ГРЕШКА И НАШ РАЗБОЙНИК ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА- ВКС не постановявя задържането на разбойниците, защото там решенията не се взимат публично, а на ТАЙНО съвещание!?!?!- А ЗАЩО ЛИ В ПРАВОВА ДЪРЖАВА СЪД ЩЕ ЗАСЕДАВА ТАЙНО, В НЕЛЕГАЛНОСТ ЛИ- ЗАЩОТО В СЪЩНОСТ БЪЛГАРИЯ Е ПОД РАЗБОЙНИЧЕСКО РОБСТВО