37

Анонимен

преди 11 години

ДО 35----КАКВИ СА ТЕЗИ БЛЯНОВЕ...ЧУЖДИ ФИРМИ В БГ НЕ ОТКРИВАТ РАБОТНИ МЕСТА И ДАНАЦИ НЕ ПЛАЩАТ------ДАЙ ЕДИН ПРИМЕР.....ВСИЧКО СЕ ИЗНАСЯ-ТУК ПРАВЯТ ПАЧКИТЕ САМО И БУТАТ РУШВЕТИТИ НА П АРТИИЦИТЕ---С КОЛКО ЛИ СЕ Е ОБЛАЖИЛ БОКО...!?!?

36

Анонимен

преди 11 години

НЕКА ДОЙДАТ ЕКОЛОЗИТЕ!

35

АЗЕ!

преди 11 години

Садя си ---картофи ,и не ми пука ,.................а вечерта ----филия с мас !

34

БРАД МИТ

преди 11 години

Дано свърши тоя нефт и газ че има още много мощни заметресения да ни блъскат

33

ТPE3BEH

преди 11 години

До анонимния червен драскач номер 41:Ти пък от каде знаеш, да не би да имаш копие от договора и да си го чел, та правиш такива изказвания?

32

АЗЕ!

преди 11 години

"По-ефтино",.......някой да помни от 1944г.,до сега ,.......коя стока е ПОЕФТИНЯЛА....?

31

Анонимен

преди 11 години

Абе, а еколозите къде са? Нали ще съсипят Черно море тия с тоя добив! Веднага пълна забрана, ние не сме *** да копаме земята да вадим нафта.

30

$

преди 11 години

Б.Борисов си мисли, че държавата му е лична собственост, и си прави каквото си иска, а ОВЧЕДУШНИЯ народ си трае ли трае..........! Навсякъде комисионните са определени точно, а тук тя е от 2- 30 % . Най - вероятно ще вземат 30% , а официално ще отчитат 2%.

29

Бля

преди 11 години

Е, щом г-н Борисов очаква, няма как да няма. Ако трябва ще внесем от Русия и ще го заровим там, няма да го разочароваме, я!

28

егати и Бе ге то?

преди 11 години

Обратното броене започна ,....сега!С всяка изминала година,... горивата в Бе-ге ""падат"" главоломно -----------НАГОРЕ !

27

Анонимен

преди 11 години

ехааа, цоциалистите пак си спомнят за хубавите времена преди пет петилетки когато един долар беше пет лева и само верните на партията хора имаха право да пътуват на запад

26

Доволен

преди 11 години

По.добре франсета, отколкото юесейта.

25

до 3, 16 и 17

преди 11 години

Господа, за Вас угодия няма! Пак ще намерите, за какво да се оплаквате и мрънкате! Погледнете на тази новина и от друга перспектива! Tова означава за България много неща:1. Откриване на нови работни места - което пък значи, че държавата ще спестява за тези примерно 20-30 човека от социалните помощи. Тези 20-30 пък от своя страна ще плащат данъци!2. Започне ли добива на газ - Тотал ще плащат огромни суми на Република България.Така че, айде стига сте търсили под вола теле!

24

само в Бг

преди 11 години

Айдеее,ниц ,..нова тема ,нови шашми ,....вече 23г.преход в Бг!

23

до 28

преди 11 години

С две думи ако не правим каквото Русия иска тя ни цака както си иска.Ти на това как му казваш,според мен е извиване на ръце.

22

До 29:

преди 11 години

Капитализма умира само в червените кратуни от позитано.Може и това да не е идеалният строй, но е най-доброто с което човечеството разполага в момента.

21

Анонимен

преди 11 години

това без благословията на чичо Путин посмъртно не може да стане.в задния двор на Русия да ми щъкат някакви проучватели,инженери,агенти,платформи...веднага учение на Първи черноморски флот да се прави ежемесечно в района :)))

20

ЕДИН тъп въпрос?

преди 11 години

Кога в Бе-ге ,нещо е поефтинявало,.....КОГА?Винаги се сравнява всичко ,...с Европейските цени ....!

19

Газ-мас-оцет

преди 11 години

Бас ловя,че Първанов,Станишев и Р.Овч.,спешно ще заминат до Русия да дават обяснения защо са позволили това да се случи в България.

18

до 21:

преди 11 години

Виж само държавата как управлява държавните предприятия. Такова лапане ще падне накрая, ще забогатеят шепа хора и накрая работниците пак ще са без заплата. Айде стига с тия ваши тъпотии за социалистическа идилия, където всичко го управлява държавата и хората нямат частна собственост...