486

неможещ

преди 11 години

до чорбаджиятаи аз бачкам, братко, ама нещо не се получава-поръчките-нагласени за наши хора, проектите-също, само някакви незначителни трохи, които не са апетитни за акулите от герб остават, но да не ти говоря за данъчната и осигурителната тежест, дето я въведоха-аз съм работодател и знам как се правеше бизнес преди и как при герб-болничните ги плащам аз-откъде-накъде има НОИ, там отиват парите на хората с тази цел, не аз, както реши това правителство, да играя ролята на НОИ и здравна каса

485

Анонимен

преди 11 години

втори мандат ли?? айде догодина на всички по една филия с мас и чао...

484

rumen.nikolov.944

преди 11 години

За какво ви е втори мандат? За да можете да се облажите с пари още повече ли? Ето за какво говоря: facebook/photo.php?fbid=295690483863360&set=a.286039988161743.58741.278934858872256&type=1&theater&notif_t=likeБлажи тя, блажи, наша Цецка :Д

483

Анонимен

преди 11 години

Свети Дянков с ореол от евро звездички хахахахаха

482

Чорбаджия

преди 11 години

до 582Бачкам и изкарвам достатъчно пари, за да бъда чорбаджия, а не циврещ *** като теб. Очевидно ти нямаш никаква предства защо стандарта ти на живот е нисък. Нямаш и концепция как да го подобриш и затова злобееш.

481

глас от отвъдното

преди 11 години

втория мандат си го карайте ти и бойко у вас, българия не иска повече робство и терор-хунтата да си ходи

480

Анонимен

преди 11 години

Половината от пишещите тук не знаете български език. Елементарни правописни, пунктуационни и синтактични грешки. После защо неграмотници като тиквата ни управлявали - ами какъвто народа, такива и управниците.

479

duhku4e

преди 11 години

Време е да си отивате.Нищо не направихте и няма да направите.От батак по-голям направихте........ммммммммммамка ви фашистка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))))))))))

478

ало чорбаджията,

преди 11 години

Ти сигурно спазваш реда и законите отвсякъде, толкова пръщиш от акъл, бачкаш та пушек се вдига и пачки с пари те бият по челото!!? Бреей, какви умни, способни и кадърни хора има в България!

477

Крис

преди 11 години

Ето за такива мнения като на 559 *** ви говоря... Е , как да сме добре?! 1. До 1944г. е било като сега, 1000 човека аристокрация в София правят оргии , цяла България умира от глад, хората работят по фабрики за по 1 хляб на 16 часови работни смени... Комунистите стимулирали раждаемостта на *** през комунизма, е по голяма глупост чували ли сте ? Тогава след 9 часа неможе да видиш *** по улиците, за какво говорим , ти луд ли си ?

476

Анонимен

преди 11 години

твърдо за 2-ри мандат /+ -/

475

Анонимен

преди 11 години

Малко или много, това беше каквото беше, Дянков. Колкото си крал с другарчетата си Тиквата и Физкултурника, крал. А след това ако имаме късмет ще ви видим всичките в затвора.... или поне съв заповеди за задържане от Европол.

474

Чорбаджия

преди 11 години

до 571Прочети си твоя коментар и ще разбереш.А сега бягай да се занимаваш с нещо смислено, че цените хвърчат, а имаш и да изплащаш кредити.

473

гласувал за Вас

преди 11 години

"Три години не са ни достатъчни, трябва ни втори мандат!" Ще Ви се и за това Ви е борбата, но все още не сте ли разбрали, че не останаха люде, които ще гласуват за Вас. Може да Ви се осъществи мечтата само при едно положение, ако нагласите изборните резултати. Наслука.

472

Комунист

преди 11 години

На другите избори пак отивайте и гласувайте за ГЕРБ - те ще ви накарат да отслабнете и ще се грижат за вашето здраве!Ще умрете от недояждане.Лекарите отидоха в чужбина няма и кой да ни лекува.Тежко и горко на този нещастен народ.

471

мучачо

преди 11 години

до 569кви пешки ше местиш ве *** . в тая жега си изтрещел яко и сънуваш буден. щел пешки да мести хахаха

470

Крис

преди 11 години

по 100 лв. Тогава ще сме най-стабилните не само в Европа , а в целия свят. И ще възхваляваме герб , а другите икономисти и държавници ще идват да вземат пример от нас, това искаме нали ?!

469

Крис

преди 11 години

Стига сме протистирали , стига сме се ядосвали , ние Българите заслужаваме съдбата си , защо ли?! Ами четета колко мнения има , които защитават политиката на герб и тяхната "финансова стабилност". Защо една държава пълна с *** трябва да е добре, защото само *** може да ми говори за "финансова стабилност" Хората няма какво да ядат, едвам си плащат сметките, а тук има хора, които възхваляват герб за политиката им. Добре , драги ми сънародници , нека герб да направят заплатите ни

468

До чорбаджия

преди 11 години

Не мога да те разбера бе човек - какво да ми се връща?Нещо не си се изказал.А и кой ти каза,че съм лентяй?Ти си голям чорбаджия *** май от тебе лъха на шкебе чорба с много чесън!Аман от такива като тебе дето обиждат.Само седиш по форумите и се чудиш каква глупост да напишеш.Поне не се пиша с разни *** имена като чорбаджия.Ти на кой си чорбаджия на градската тоалетна на гарата ли?Или на чистачките по улиците май по ми намирисваш на боклукчия!

467

мучачо

преди 11 години

трайте че да не вземе ДДСто да стане 40%...требе повече смирение и всеодайност към власта и нейната даржава