47

9

преди 12 години

awe ako me pitate mene i da ne beha gerb pak shteshe da se prieme toia zakon Ceko minev pri koi napravi pistite v bansko.Ne im puka za nas horata s bez pari neni haresvat nie za teh sme nepreospiali Predpo4itat da vijdam maminite sin4eta po pistite deto sa o4enici oshte i imat ski oborudvane za po 1000 leva. A ne takiva kato nas deto sme im trun v o4ite nemashti pari i ve4no mrunkashti.Za jalost tova e istina

46

Анонимен

преди 12 години

В Австрия няма море. Какво прави австрийския премиер??? Предполагам че няма да прави плажна ивица.

45

70

преди 12 години

Дреме ми на оная работа в цял свят зелените от кой се финансирали. Разбирам, че на Тиквата и тиквениците все бетон и асфалт им се привиждат. Не случайно Тиквето и дружките му бетонираха цялото черноморие, пък сега се чудят, че само пиандета идват да си къркат на по-евтино. И понеже нямат наяждане сега искат и планините да бетонират. Протеста е справедлив, а Тиквата кат обяснява за Австрия да прочете барем нещо. Хората си го казаха - завиждаме ви защото все още имате природа, а ние от печалбарщина съсипахме нашата. Е тиквениците ще съсипят пък и това, което ни е останало.

44

КОМУНАР

преди 12 години

Какъв е този гомнатар с шапката и бирата.При мен, ще е в тюрмата, подстриган с наморник и доволно пребит, като куче.

43

4 5 6

преди 12 години

взе да ми писва тази Безхаберници така наречени политици и техните слуги полицаи събрани от кол и въже и с интелект 0 да бият младите хора които искат една по добра България и едно по хубаво бъдеще.Маи е време да излезем на улиците и да смажем тази сбирщина от политици,псевдо бизнесмени и тези ограничени прости полицаи с мутри на Неандерталци и празни очи дебелаци и селски туфлеци

42

Жандармерист

преди 12 години

Продължавайте така милички, за да си докарам повече извънреден труд, че заплатката знаете, не стига!

41

OKOBAZRUK

преди 12 години

Поредната простотия на Боко БИДОНЯ и Цеко СИФОНьЯ!Радвайте се на всенародната любов, г-да ***!

40

Дудук

преди 12 години

Хораааа, тая мила34 спами по всички форуми на всички онлайн медии. Тя е част от регистриран голям брой потребителски акаунти на няква ПР-компания, наета от олигарсите на закона. От Капитал я изгониха, в нюз.бг я разконспирираха, а се появила тук. Имайте едно наум, ако виждате новорегистрирани или непознати коментатори.

39

D1

преди 12 години

Glupacite ne o6ivat da izkajat bolkata si a da psuvat policaite i da se nalivat pff

38

ха-ха-ха

преди 12 години

Браво, браво милиционерските *** си заслужиха коричката хляб от Тиквата. Така трябва, да го пазят, че иначе както са много току виж ги пратили на трудовата борса, а там за прости милиционери работя няма.

37

anonimen

преди 12 години

Човекът на снимката вярно на еколог прилича. Зелените партии се финансират от левите в цял свят. Чиста провокация.

36

Анонимен

преди 12 години

Вторият пореден протест срещу промените в Закона за горите на Орлов мост в София бе политизиран. Наред със скандиранията за опазване на околната среда, на пъпа на столицата зазвуча митинговото: "БСП, БСП, БСП!"По непотвърдена информация на Цариградско шосе са били забелязани активисти от младежките структури на червената партия. Вместо да се смутят от прякото видео предаване в интернет, те набраха максимална мощ и направиха всичко възможно, за да се чуят в ефир.Характерната за родната действителност картинка бе допълнена от принадлежащи към нетрадиционни идеологически движения младежи. С бутилка в ръка те не се посвениха да акцентират преди всичко върху любовта си към алкохола.Като изключим десетината арестувани, най-пострадала от протеста се оказа... околната среда. Любителски снимки от градинката край Орлов мост свидетелстват за тоталното погазване на единството между човек и природа, изразено в масовото газене с крака в цветята и съответното им повсеместно унищожаване.

35

Протестът не е само

преди 12 години

Ние сме имали 100 пъти по-малко ски писти от тези в Европа! И трябва да ги настигнем ли ? Или примера на мин.председателя колко километри писти имало в Австрия и колко малко у нас. Но другото, което го имат в Австрия и в Европа, а у нас не, защо управляващите живота ни не забелязват? Кого ще обслужват тези ски писти и другите спортни съоръжения в България ? Бедните българи ли, които са много повече от спортистите скиори и сноубордисти, и които на този етап имат нужда от дълготрайни работни места

34

мила34

преди 12 години

Протестите са толкова смешни и скалъпени, че не разбирам защо медийте им обръщат толкова голямо внимание. Разбирам, че навън времето е хубаво, че им се пие бира и че има първенство, но на тези събирания вече просет ли им се казва? Нека ги събират пияните от градинките, но къде точно това се обвързва със закона за горите. Неприятно е да си част от нещо, което не разбираш, зашото протестиращите нямат нито един съдържателен аргумент.

33

ПИНОКИО

преди 12 години

Блокадите на пътища профанират каузата за защита на природата..А Плевненлиев да наложи Вето за да се пооправи Закона и стига с тая Лумпенизация по кръстовищата..! Че комунистите ще вземат загрижено да яхнат протеста, те набожни станаха , че какво е за тях да позеленеят в отчаяното драпане към властта..

32

Мая Манолова

преди 12 години

Тоя на снимката си е чист наркоман. Ако и другите екозащитници са като него, жална и майка на екологията.

31

ЦАР-не ...ПЪДАР

преди 12 години

Когато няма ЦАР.... а командва ПЪДАР.....или пожарникар....къде е ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.....ДЕБЕЛОВРАТА ПРОСТОТИЯ......

30

Анонимен

преди 12 години

Защо "еколози", това са нормални хора, които искат да живеят в нормална държава. Бях там заради децата си.

29

Л.Бенатова

преди 12 години

Какво иска тази сбирщина ?

28

ico33

преди 12 години

Началото на края ..бедна ни е държавицата и огладняха олигарсите ни така,че ще има и други такива подобни лобиски закони..е, ако позволим де!