48

Българин

преди 12 години

Пак ще има много изненадани социолози.ДСБ ще е в следващия парламент,за ужас на всякакви Пъпки,Борове и Порове!

47

възмутен

преди 12 години

Само БСП! Никой друг! ГЕРБ доказаха, че са най-антисоциалното управление, което сме имали досега; управление, което мрази държавата и хората и пълноценно цоца от запасите, сбирани от предишните "крадци"! Останалите мижитурки СДС,ДСБ,Атака,РЗС - въртят г...е насам натам, накъдето задуха вятъра. Кунева - при нея нали знаете, че нов бардак със стари к......и не може да се прави! Така, че хиляди пъти по-добре БСП, отколкото сегашните некадърници!

46

подлистник

преди 12 години

след като се отсеят недействителните и неправилните гласов ще се окаже, че герб ще имат 240 депотати и ще оправляват самостоятелно без ***

45

ЕДИН

преди 12 години

До 47.Има още една алтернатива.Няма да се срещне в никое платено изследване.Нарича се НФСБ.(Сега като ги споменах може да ми изтрият коментара)

44

ПУРКО

преди 12 години

Единствената сигурна партия ще е тази, която подкрепи референдум ЗА АЕЦ Белене! Точка!

43

Анонимен

преди 12 години

доста хора, не осъзнават, че който и да е на власт нещата няма да са по-различни, но по-голямо бедствие от коалиционно правителство няма

42

Ахил

преди 12 години

И аз не си обяснявам ,как Кунева от партиен кадър- стана граждански продукт!!!!!!!!!!!!!Тая надмина и Астор:)))))

41

Стефан

преди 12 години

Тези от АФИС като споменаха НДСВ и получих деария! Боже, по-добре СДС от колкото НДСВ! Ужас, ужас!

40

OBSEBEN

преди 12 години

До 45Турските пълчища са винаги между 400 000 - 450 000 и сега ще са толкова, в зависимост от избирателната активност ще варират между 10 и 15 % което ще рече, че ще фкарат не повече от 35 - 40 депутатаА за Кунева никой нормален човек няма да гласува, което ме подсеща, че в БГ има много ненормалници, така че като нищо ще вземе да вкара 40 - 50 депутата :)))

39

факт

преди 12 години

ГЕРБ не е партия а групировка на мутри,милиционери,олигарси и "бивши' членове на БКП.

38

Равносметка

преди 12 години

Това герберите са е*ана от природата пасмина. Онзи плешив дебел *** глиган Борисов се извръщава с тях всекидневно, а те продължават да го ухажват. Той им казва че техните родители,баби и дядовци са лош материал,те му се хилят в лицето.Той ги нарича кучета и те му се умилкват като дръгливи ***. Той им хвърля малко трохи-500 лева на месец, от богатата тарапеза на герб(нормален човек в нормална европейска страна взима тези пари за два дни), те му се умилкват и искат още шляпане по дупето. Ненормалният банкянски селендур се разкарва по цял ден с ножици и режи някакви си ленти. Като по комунистическо време верните герберчета премигват в опиянение и ръкоплискат за един километър нова магистрала.В същото време полиция и медии са завербувани да служат на герберската хунта.Хората питат: Ще има ли повишения на заплати,пенсии. Отговорът е: НЕ, ще има много магистрали.зали и стадиони. Малоумието на това правителство премина всички граници.Простащината на кухата тиква радва само тези които са на същото ниво. Дори и най-закоравелите герберски подръжници започват да се пробуждат и виждат истината.Аз не искам да съм като сляпа герберска подметка. Не искам онзи да ме опикава всекидневно и аз да си мисля че е роса.НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!

37

ЕДИН

преди 12 години

Абсолютно фалшиво изследване.С ДПС можем да се справим ако се въведе задължителн гласуване.От това ги е най-страх.

36

Ужас

преди 12 години

Демокрация по български. след 22г преход избора е между:Бодигард на ТатоОфициалния приемник на БКПДПС(турците в ДС)Другарката Пръмова - нов проект на ДСПросто нямам думи за това какви балъци сме!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 12 години

има нещо гнило в това проучване, никой млад не би гласивал за БСП

34

Б

преди 12 години

Новината е повече от ***, защото:- Кой е "Афис"? - Не се уточнява това юридически или физическо лице се явява!- А защо само "Афис", а не например Азис?- На какво основание така наречеаният (наречената) "Афис" (?) прави своето генерално заключение?А за кена с бирата под масата на снимката - супер!

33

Анонимен

преди 12 години

За ГЕРБ гласувах на предишните избори,както и цялото ми семество и всичките ми приятели и познати Сигурен съм че няма да повторим грешката си Доста хора ще го разберат още през зимата с новите сметки В краина сметка не работим само за единия ток нали ?

32

българче

преди 12 години

Кой ще управлява?- И трите дедо попе и трите

31

ДО 31

преди 12 години

КЪМ ТЕЯ КОИТО ДАДАТ ПОВЕЧЕ КЕШ :))))

30

Нищо ново

преди 12 години

Ако тези три партии влязат в парламетна, означава сигурна коалиция между ГЕРБ и ДПС. По този начин Боко ще е навласт за втори мандат, а ДПС просто от скрит коалиционен партньор, каквито са те сега, ще стане явен.

29

ДО 26

преди 12 години

Ти олицетвори истинската родна действителност. Повсеместно невежество и ниско образовани индивиди, радващи се да ги наричат кучета, лош материал.