53

-10

преди 12 години

Е, нали задължиха всички заведения да монтират детски пързалки ! К,во прайм сега ?----------------Я пак се пробвай, че нещо не разбрахме. Кой, кого и с какво го е задължил?

52

-10

преди 12 години

Не споря, че миризмата на тютюн може да дразни някои непушачи. Ама мен ме дразни миризмата на чесън, лук и пот!!!! Забранете ги! ----------------Може да те дразнят, ама не ти вредят. Даже са полезни! Ам де да ги знаеш тия неща. То и акъл се иска!

51

олигофрен

преди 12 години

за мен е изключително вредна новата цена на тока и газта. как да ги забраня ?

50

Анонимен

преди 12 години

Някой се е загрижил за здравето на непушачите? Някой се е загрижил за чистия въздух на планетата?....Хайде , стига ! Това е несериозно ! Нали !Има си сладкарници за непушачи ! Има си кръчми за пушачи......всеки където му е мястото и където сам си пожелае и прецени!....Целта на тези мероприятия е ясна и прозрачна - за да правиш каквото си искаш с народонаселението , ако не искаш да живееш в паника - създай паника на другите....! :)

49

до 55

преди 12 години

в Холандия има клубове за пушене на лека дрога. Ако ти влезеш там и им кажеш, че са гадни и че трябва веднага да спрат да пушат, защото това ти вреди, знаеш ли какво ще ти се случи ? Първо ще те помолят да излезеш веднага, ако откажеш - ще звъннат на полицията и ще те арестуват като хулиган. Като не ти е приятно някъде, просто не ходи там, толкова е просто.

48

до МНЗ

преди 12 години

Забрана на палмовата мазнина или акциз подобно на цигарите !!!!Иначе си лаите още ,че се прави заради здравето.

47

пушач

преди 12 години

Не споря, че миризмата на тютюн може да дразни някои непушачи. Ама мен ме дразни миризмата на чесън, лук и пот!!!! Забранете ги!

46

Анонимен

преди 12 години

Ако държавата се грижи истински за хората, да забрани много неща, да намали цените на лекарствата, да вдигне социалния минимум, така че да си позволим да ядем и пием здравословни стоки, а не да ни хвърля прах в очите с такива популисткки и американски (понеже тръгна тази забрана от там) приоми.Тогава ще й повярвам че е загрижена за мен!!!И след като съм си платил здравните осигуровки, да не плащам за преглед ;)

45

Анонимен

преди 12 години

Е, нали задължиха всички заведения да монтират детски пързалки ! К,во прайм сега ?

44

Анонимен

преди 12 години

Аз какво ще правя с парите си не е твоя работа! Ако искам и ще ги режа на лентички!

43

Анонимен

преди 12 години

Поредните *** ми дадоха минус на фактите.Е наистина ви трябва диктатор защото когато ви кажат истината вие се хващате за ината и целите с кал.Никои не спори ,че цигарите са вредни ,но не са номер едно ,а по чисто финансови причини се изкарват най голямата гнус в свят в които от монитора до таолетната хартия и храната всичко е отрова.За мен цигарите наистина са зло защото много пари отиват за тях и с радост наистина бих приел забраната за пушене навсякаде ама на акциза е важен

42

koni

преди 12 години

хаха. имам чувството, че всички вестници онлайн нарочно пишат за този закон, дори след като той вече реалност, за да си намерят пушачи и непушачи поле да си дърпат косите. за непушачите, които твърдят, че са дискриминирани - не сте, ето чичо бойко се погрижи да имате хубави изживявания в клубовете без по снимките ви да има дим. този закон не ви дискриминира по никакъв начин, затова престанете да "опявате". към пушачите - сега е нужно едва ли не да се крием като мишки, заради факта, че пушим. не мисля, че пушенето навън не замърсява околната среда - даже напротив. законът е смешен.:)

41

Анонимен

преди 12 години

Ако един пушач с цигариения дим ми уврежда физическото здраве, то двама *** дето се мляскат по улиците ми нарушават естетичните усещания. Ама скоро ще ни накарат да им се кланяме

40

тъпчо

преди 12 години

Недоумявам защо има толкова злоба в писанията на непушачите. Ама изобщо не доумявам, честно! Според мен са смачкани и дребни душици. И се сещам за онази поговорка:"Родения роб никога не може да бъде господар"

39

коко

преди 12 години

Кога от МНЗ ще издадат наредба,в която да се указва къде и как човек може да ощастливи жена си? Така ние ще бъдем на крачка пред Северна Корея.

38

Анонимен

преди 12 години

А след като има ваканции, и училищата и детските градини не работят, а и събота и неделя, когато също не работят, пак ли не може да се пуши на приходящите им тротоари?!? А ако стъпиш на асфалта, непосредствено до тротоара им, това дава ли разрешение за пушене?Чета тук как с голям кеф непушач се кефи че пушачите се дразнят, че и той не пропуска случай да ги подразни.Държавата раздели за пореден път хората (вид дискриминация), както и по много други случаи (стачки)

37

fee

преди 12 години

kakvo vi preci sega da si puwite kadeto ne e zabraneno v drugi darwavi go praviat otdavna i ne im preci prosto respektirat tova koeto e v zakonaide i vie

36

Анонимен

преди 12 години

Пушенето по вреда е на 50 място в модерния свят ,но някои умник е видял ,че е лек наркотик и отатам се е светнал за акциз за забрани глоби ,демек рекет чисто държавен от една стока с доказан наркотичен ефект.Затова е и тази кампания колко е лошо и смъртоносно ,но напрактика най опасните вреди в момента дори не се говори за тях.Точно асфалта е много по опасен както и автомобилите и *** в храните .А палмовото сирене което напрактика води до смърт поне стократно повече от цигарите ??

35

До Бай Чечи - 27

преди 12 години

Тоз дето ти е казал тази мъдрост явно не ти е обяснил каква е разликата между тютюна и днешните цигари и между алкохола е днешните шльокавици.

34

MmM

преди 12 години

Да бе...защо не ни върнете в средновековието ? Вие си бъдете царе, ние ще си бъдем придворни селяни, Вие ще ядете само от благата храна, ние ще ядем *** (колкото Вие ни дадете), ние ще живеем в землянки, а Вие в дворци, винаги хора от Вашето семейство ще наследяват поста Ви (независимо дали сте Цар или Папа) и в крайна сметна ние (селяните) ще правим каквото ни кажете, защото естествено ще сте се постарали ние да сме ***, гладни, страхливи, голи и боси ....Или пък вече сте ни върнали?