149

за Revenge

преди 12 години

Пушещите автомобили,господине си пушат на открито. Не пушат в заведенията. Ти автомобила си в заведението ли го вкарваш. и освен това НЕДЕЙ ЗАБРАВЯ,че на запад се разработват вече електромобили. Там са популярни също метрото,трамваите и тролеите,които не пушат. Тъй че това за пушещите автомобили е несериозно. Каква работа върши все пак за обществото едуин автобус или камион? И каква работа цигарата? От какъв зор се пуши? Някой умрял ли е без цигара? Някой умрял ли е без закъснялата линейка?

148

Revenge

преди 12 години

"Спад в приходите от акциза на цигарите след въвеждането на пълната забрана за пушене на закрити обществени места в началото на юни очаква директорът на Агенция Митници" Ваньо Танов. В интервю за Дарик кафе" той прогнозира, че през втората част на тази година в хазната вероятно ще влязат в най-добрия от финансова гледна точка вариант 100 млн. лева по-малко от акциз върху цигарите"-извадка от В интервю за Дарик кафе" .100млн по малко и за без туй бедната държавица.

147

Един Българин

преди 12 години

167, подай сигнал и на двата телефона. Ако няма отзвук пускай до всички институции и до ББ включително. Няма да се отърват. Край скъсахме с ориента, а той скъса с дима преди нас дори.

146

Разбирачев

преди 12 години

Имаше си просто решение на проблема с тровенето с тютюнев дим, но то изискваше доста повече средства. Решението е много добра вентилация, при която отровния дим се издърпва нагоре от вентилацията и не отива даже до съседния клиент на заведението. Освен средства, това решение изисква и задължително ползване на тази вентилация, защото на много места биха спряли вентилацията, защото на пушача му духа и не може да се наслади на отровата си.

145

ee

преди 12 години

Аз пък не мога да разбера какво лошо има в това да има заведения за пушачи ...аз с непушачи не дружа! А...сетих се! Те ще са по-пълни от заведенията без дим!

144

КЕЛЕШ НЕПУШАЧ

преди 12 години

В МОЯТА кола не могат да ми забранят да пуша,в МОЯТ дом също!МИ ТЕ ТАКА И ЖЕНА МИ ШЕ ИСКАТ ДА Е.Т НЕКОЙ ДЕН!

143

Анонимен

преди 12 години

В сградите на държавните и общински служби масово се пуши. В областните управи, разните инспекции, дирекции, отдели, отделчета и т.н. чиновничетата не *** за нищо закона.

142

Един Българин

преди 12 години

ДжакБГ, като родолюбец никога не бих се кръстил с чуждо име, но това е твое право. За твое сведение имаше и преди забраната много заведения и цели хотелски комплекси САМО за НЕПУШАЧИ (един от които посещавам редовно). Това че ти обичаш да се завираш в някакви дупки на мен не ми пречи, но ми пречи ако случайно се озовеш в ресторанта, в който съм и аз!!! Там не си желан и ако бармана не се обади, но бъди сигурен, че половината от останалите клиенти ще се обадим да те глобят.

141

Dark Angel

преди 12 години

Моя милост е непушач. Казвам го само за да е ясна същността на изказването ми.Драги/а това което сте написали е пълна глупост!При положение, че по-голям процент от населението е пушачи, да знаете, че сте прав/а.То бива промити мозъци, но чак толкова като вашето си е направо прекалено.Истината е, че държавата за пореден път нехаейки за своя народ, за пореден път действа необмислено спускайки тази забрана, като по този начин ще повиши безработицата и глада сред населението.

140

Анонимен

преди 12 години

До 153,да те питам сега като е жега и седнеш отвън.И като минават покрай теб автомобили не е ли същия , все едно съм вкарал колата в кръчмата и съм запалил двигателя

139

Истината

преди 12 години

Истината е, че по-нагло същество от пушача няма! Всички коментарии по повод на свободата да дишаме въздух без тютюневи отрови го доказват.

138

Revenge

преди 12 години

Пушещите автомобили не са проблем на КАТ,а всеобщ проблем.Както и пияните (пушещи или непушещи) които се качват зад волана.Праха който се вдига от големия трафик лятно време също си е наш проблем.И не мисля че тровенето е по малко от колкото да си в заведение което се пуши.По въпроса за пушенето,мисля че пълна забрана трябваше да се наложи за заведения които не успяха да изградят зали и нормална вентилация.Но за заведения които инвестираха и сега ги удари забраната си е удар под кръста.

137

Обективен

преди 12 години

Оборотите били спаднали с 30-40%! Това схващате ли какво означава? Ако е истина, то заведенията са пушални, а не ресторанти, барове, кафенета и т.н. По-вероятното е това да си е лъжа, с която да скрият доходи от НАП.

136

КЕЛЕШ НЕПУШАЧ

преди 12 години

КАКТО КАЗАХА ПО-ДОЛУ,НЕПУШАЧИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТИСНАТИ ГЪ.ОВЕ,ТЕ ДОРИ И ОТ ХРАНА ПЕСТЯТ.СТОЙТЕ ГЛАДНИ *** ***

135

ида от небето до 151

преди 12 години

до 151чадо мое ще трябва да откажеш цигарите и ще се отървеш от злобата и егоизма присъща за пушачите!

134

Реалист

преди 12 години

Трябва да си изключително ***, за да предлагаш отделни заведения за пушачи и отделни заведения за непушачи.

133

Кирил

преди 12 години

Най-големите противници на Забраната са търговците на цигари на едро, които в момента плащат на господа като г-н Рагин и на журналистите за публикуването на такива статии!Хора и най-вече пушачи - отворете си очите и мислете!

132

Анонимен

преди 12 години

Какво се дърляте? Я вижте това: "Премиер и председател на парламента ще получават 7000 лева заплата, ако депутатите приемат подготвения от финансовото министерство Закон за висшия държавен служител."И бъдете сигурни, че ще се приеме поредното увеличение на заплатите на "слугите" на народа. А вие се яжте помежду си. Вие мизерствате, а те си живеят охолно.

131

КЕЛЕШ НЕПУШАЧ

преди 12 години

БЕЗ ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ ЩЕ СЪМ НАЙ-ЗДРАВИЯ ТРУП В ГРОБИЩАТА!

130

Alex

преди 12 години

Аз бих казал, че по морето не са паднали, защото там има предимно чужденци, а както знаем в белите държави, тютюнопушенето е забранено на закрити места и никой не се оплаква и оборотите им растат, а не падат. Всичкото е до културата на потребителя, само дето бългъринат е свикнал да мрънка за всичко и всеки да му е виновен, но не и той самият!!!