59

анализатор

преди 12 години

А бе , какво още се чудят за името на БЮРМ , да вземат да я кръстят " Горна Волта " от доста време е свободно и напълно приляга на тази сърбоманска територийка около Скопие !!!!

58

до Гарибалди

преди 12 години

Съгласен.

57

Анонимен

преди 12 години

ДОКАТО МАКЕТАТА СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ,ШОВИНИСТИТЕ ОТ АЛБАНИЯ ЩЕ ГИ ИЗТРИЯТ ОТ КАРТАТА НА ЕВРОПА

56

до ЗАЩО 66---

преди 12 години

като ти гледам одобренията, май никой не те суша! Продължавай в същия дух :) Лека.

55

Анонимен

преди 12 години

продължение на 69Та, България е виновна, че е защитила българските граждани с български паспорти според македонците и това е причина, те да не искат да бъдат дефинирани като българи. Парадоксално по един много сръбско-руски начин.

54

Анонимен

преди 12 години

60Филм, в който македонците обясняват как сме депортирали македонски евреи.Както знаеш, По време на ВСВ, македония минава под българско административно управление. Това което е успяла да постигне тогава България е българските евреи (имащи български паспорти) да не бъдат депортирани в лагерите на смъртта. Това обаче не важи за македонските евреи. Филмът е на тази тема - как се депортират македонски евреи и българите едва ли не, са ги изпращали в лагерите на смъртта.

53

до ...ЗА ГАРИБАЛДИ..

преди 12 години

не е необходимо да спамиш, не се повтаряй да те чуят по-добре !

52

до ЗАЩО БЕ 59....

преди 12 години

защо крещиш, излез на улицата и давай !

51

до 56

преди 12 години

Аз не съм комунист и никога няма да бъда (като знаеш)! А ти що за стока си бе, европейска *** от село, то как тез привички не се научават, на бачкане и да не се правиш на света крава !! Направо прозираш ! Кой продаде българия бее, свин!

50

Анонимен

преди 12 години

Що е мАке, все е ...

49

Гарибалди

преди 12 години

Незнам за какъв хитлеристки филм говори Борисов. Младенов ги блещи други.Проблемът с Македония не за първи път е бил ябълка на раздора на Балканите.Ние се перчим с факта че първи сме признали Македония за самостоятелна държава. Македонците обаче искат да ги признаем за отделен народ. А не да ги считаме за българи.Дали са потомци на Александър Македонски аз не мога да кажа.Но се съмявам да е така. За повече от 100 години македонците са се обособили от обстоятелствата като народ със друго самосъзнание..Не искат да ги мислят нито за сърби нито за българи. Дори да тече в жилите им българска кръв,те искат да бъдат считани за македонци.Обратното ги обижда и гневи.Ако вземем за пример Къпър.Гръцки остров от древността.После турската империя му слага ръка.А след Турция Кипър става английско владение/колония/ Но когато англичаните си заминават не го отстъпват на Гърция или Турция.Създава се самосоятелна държава.И такива примери десетки само през последните 30-40 години.Колкото до филма навярно става дума за окупацията на Македония през последната война от български войски. Германия ни я подняса на тепсия тогава Македония. Българските войски са били като окупационен корпус и са считали че сме си я върнали тази част на Македония.Да ама НЕ. Германия губи войната и ние напускаме Македония.Но през време на окупацията сме вършели и золуми там. Навярно в този филм се разказва за това.

48

Анонимен

преди 12 години

Ами не има даваите българско поданство !За никого не е таина , че заради ЕС доста македонци се редят за БГ паспорти Стига вече ....и на мен ми писна постоянно да плюят по държавата ни

47

Ценител

преди 12 години

Необичайно меко,направо отстъпчиво изказване на министър предвид честите провокативни и нагли изказвания и отпечатани материали от македонска страна!

46

до 53

преди 12 години

Щапаров Младши,ти в ред ли си?Предложенията ти могат да станат реалност точно на 36ти у шестък.Живеем в 2012 година,в тази връзка се надявам да си пишете,колкото да си чешете пръстите,защото ако си вярват много жалко ще е.Македонците,че правят простотии,правят и е всеизвестно това с езика,историята и т.н.Но съдбата на България винаги се е решавала от т.нар. Велики сили.Ако на тях им беше изгодно Македония и България да са едно, еми щяха да са. Май вие вадите на умряло куче нож, не само макетата.

45

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е някой държавник да вземе позиция и да им скръцне! Прекаляват вече бракята!

44

Анонимен

преди 12 години

Бъдете сигурни, че ако Македония един ден най-после се сдобие с име и влезе в ЕС, ЩЕ КАЖАТ ЧЕ ТЕ СА ГО СЪЗДАЛИ.

43

Анонимен

преди 12 години

Ами да се беше изразил докрай и да каже това което мислят всички българи по въпроса: Не ни харесва заяждането с България от Македония

42

до ЗАПОМНЕТЕ:

преди 12 години

Не ние сме взели това решение, да бъдеме еВРОПЕЙЦИ С МАЛКО е! И докато скотоумото мислене е основен критериии за начин на разсъждение и действията вече се оправдават с еВРОПЕЙСКИЯ начин на мачкне и съсипване, на малкото останало от тази вече жалка и разорена държава :( На мен ми е мъчно, а на теб ? И си в грешка, не съм сърбоман !! А явно си платен драскач! Много ти е бърза реакцията!

41

Handel

преди 12 години

Не била видяла нищо лошо. И затова ни считат за мухльовци.

40

ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ ИМ

преди 12 години

Е НАЙ-ВАЖНИЯТ, А ИМЕННО ТЕ ЩЕ НИ СЕ МОЛЯТ ДА СТАНАТ ПАК НАША ТЕРИТОРИЯ,ЗАЩОТО ШИПТЕРИТЕ ГИ ПРЕВЗЕМАТ С КОРЕМИТЕ,ТАКА ЧЕ ОНИЯ САМО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ АКО МАКЕДОНИЯ ВЛЕЗЕ В ЕВРОПА,ТАКА БЕЗ БОЙ ЩЕ ИМА ВТОРА АЛБАНИЯ,ДА ИМ Е ЧЕСТИТО,КАТО НЕ ИСКАТ БРАТСКА РЪКА ЩЕ ПОЛУЧАТ КОРАВ ЯТАГАН......