15

Кристина-Хрисимата

преди 11 години

Обожавах когато ме погледнеше с онзи студен поглед, който не предвещаваше нищо от това, което после се случваше. Забиваше инструмента си толкова дълбоко в мен, че квичах като прасе на заколение, студена пот бликваше от челото ми, а той не спираше да удря изкривената ми физиономия с юмруците си !Гошо ...липсваш ми !

14

ПРАНЕ на пари

преди 11 години

Голям талант е нем що....всеки знае за кво иде реч, ама половината балъци тука и се радвате като *** на джанка

13

Анонимен

преди 11 години

Това "Musicl Idol" ли беше ? Или просто аз съм объркал телевизията... Пълна порнография са всички риалитита в България...

12

kalki

преди 11 години

Ако съм на мястото на г-н Борисов със закон ще забраня тази медия понеже явно се показа,че се перат пари без лицето на цяла България.Защо никои не казва кои стои зад тази пикла?За Пловдив и Асеновград това не е новина,а поредното пране на пари.Един от олигарсите на България си пере парите чрез цялата си рода.Името му е Ветко Арабаджиев,същият онзи които е най-големият кредитен милионер и избяга първи в ЮАР.Защо за него вестници и медий не говорят?Мамка ви олигарска телевизия.

11

Анонимен

преди 11 години

Детето е талант и сладур като цялостно излъчване. Камино не беше най-доброто й изпълнение. И като цяло форматът на предаването ощети много талантливи хора, но хубавото е, че ги има. Не всички имат шанса да получат популярност и възможност за професионална изява.Да са живи и здрави.

10

жена до 6

преди 11 години

Това е моя репликаааааааааааааааискам аз да я кажа...............абе ти да не ме хареса? :)

9

Анонимен

преди 11 години

ами нормално,парата у ръката у..... в алката

8

Анонимен

преди 11 години

Честито на този ангел! Да продължава да пее и да радва хората.

7

Бонев

преди 11 години

Поредния нагласен вот в великата БосфораТВ. Спомнете си предишните кръгове как премина това момиченце ? Пя фалшиво, имаше къде къде по-големи таланти от нея ,които бяха пренабрегнати за да може да се угоди на частни интереси в тази така наречена медия. Ай сиктир !

6

планината

преди 11 години

Напълно заслужена победа. Честито на Криси!!! Този глас и талант трябва да ни преставя на Евровизия.

5

Анонимен

преди 11 години

Предишният ми любовник се възбуждаше страшно много от миризмата на немити крака. Отначало ми беше малко странно и дори неприятно, но после и на мен започна да ми харесва. Обичаше да ближе краката ми леко понамирисващи и запотени и после какво клатене падаше, бедна ви е фантазията.

4

Агент Мълдър

преди 11 години

Ветко АрабаджиевРоден: Асеновград 1956 г.Семейно положение: ЖененПредполагаемо състояние: 64 000 000 лвВетко Арабаджиев заедно със съпругата си Маринела е един от най-големите притежатели на хотелски вериги в България. Инвестициите му са насочени основно в 4 и 5 звездни хотели. Проявява и интереси в Чартърни авиопревози. Те са известни и със страстта си към скъпи марки коли.Ех, какво случайно съвпадение!

3

булгар булгар

преди 11 години

според мен малкото момиче от Варна заслужаваше повече да спечели!!!!!!!!!!! :@

2

Анонимен

преди 11 години

отново певица, как иначе...

1

Крадец

преди 11 години

Само да я пипна една стинка нема и оставя на тая !