10

Анонимен

преди 12 години

Ми то наистина освен да играят хокей второразрядни отбори за друго не става.

9

Чебурашка

преди 12 години

Ай,стига бе какъв е тоя смешен самолетоносач с има няма триисет самолета,Га,Га,Га...

8

Уляновск

преди 12 години

Това не само самолетоносач, а ТАКР с ракети "Гранит" под палубата. Това е шестият построен. "Благодарение" на пияницата-демокраст- Елцин останалите са нарязани, продадени и утилизирани включително и атомния "Уляновск" Благодарение на Путин в момента се строят 50 бойни кораба.

7

Анонимен

преди 12 години

Шайбу шайбу

6

Анонимен

преди 12 години

А тоя пич питал ли е армията дали може, щото при руската армия такива *** работи нема ... А и сега ще го оттеглят за модернизация - ядрен реактор и т.м ... дал ие уместно да се прави на него хокея ?

5

Сватба и Брадва

преди 12 години

Федералното бюро за разследване на САЩ сформира специалното подразделение Domesticmunications Assistance Center (DCAS), задача на което е да разработва и използва програмно-апаратни средства за контрол на интернет-комуникациите.Сайтът CNET публикува на 4 май тази година сведения за това, че ФБР предлага на редица известни социални мрежи, провайдъри и разработчици на email-клиенти да вградят в своя софтуер програми за скрито наблюдение на обмена на информация. Проектът носи кодовото име Тъмната страна на силата (Going dark) и е бил финансиран от американския сенат с 54 милиона долара. Много хора определят създаването на подразделението DCAS като продължение на този проект.

4

FrodoVelikana

преди 12 години

Не може да има спор............. Русия винаги е била най велика и има най силната армия.Не може и да става въпрос за някакво сравнение , Русия ще размаже щатите точно за 7 минути и ще ги заличи от земята.А какво остава за Европа ? Няма смисъл от война .... просто им спират ресурсите ............Коментирайте , ще ми е интересно да ви отговоря :)

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Хубава машина,да си направят още...една,че да...циркулира из Черно море;от Балчик,до Резово.

2

Анонимен

преди 12 години

Айде пак ще се започне със спора Русия срещу САЩ...

1

Вожда

преди 12 години

А публиката къде ще стои??? в спасителните лодки най вероятно.....