157

ss

преди 12 години

do 182toi mai zatova koeto dobavi te e vzel :) mai mu e trqbvalo razreshitelno za prebivavane :)

156

До 175

преди 12 години

не всички мъже са такива каквито ги описваш. Вероятно ти попадаш на такива, което говори, че не ти достигат качества за нещо по-добро :)

155

Анонимен

преди 12 години

Мъжете също искат от жените да имат техни собствени апартаменти, но почти никоя жена няма, защото просто няма как да има толкова апартаменти.

154

Томас

преди 12 години

174Това, че са родили тогава не показва, че е правилно - а просто, че са използвачки, което е жалко за тях. Жалко е и за България, която се затрива, но явно така трябва да се случи.

153

ss

преди 12 години

do anikva pensiq ??? kvo ti stana ?? do 65 shte mojesh li da rabotish???

152

Томас

преди 12 години

177Да кажеш истината - не е женомразство - истината е, че ги съжалявам такива наричащи себе си жени - алчните същества.

151

Ани

преди 12 години

под наем също може да ти е уютно, само обаче докото се пенсионираш после интересно как ще плащаш наема, това е проблема

150

Анонимен

преди 12 години

Дами,разберете едно,мъжът може сам да се пере,чисти,глади,да си готви,може да се обади за вечерта на поредната разведена,може би си има и дете,което си го взима,ЕДИНСТВЕНОТО ОТ КОЕТО ИМА НУЖДА ОТ ВАС ОСВЕН СЕКС Е ТОПЛИНА И УВАЖЕНИЕ,иначе всичко друго може да си го прави и има и без вас,дори и дете може да му роди студентка срещу заплащане,и да го припознае или осинови.Така че стегнете се,докато не си променете отношението към мъжете или ще мастурбирате или ще търсете поредният който да ви издърж

149

Томас

преди 12 години

168Защото масово жените са като тока - търсят най-малкото съпротивление. Ако кацнат на готово - в чуждия имот ще им е по-лесно.Няма да се трудят - само ще си вдигнат краката и готово - това им е мисленете.

148

Анонимен

преди 12 години

Мъжа иска яка кака, ако може да бачка повече от него, да печели повече от него и той да се радва, че не се е минал да я "издържал"?! Ами *** - вие едно семейство като не може да издържате за какво сте ни бе? Мрънкала и п*тьовци! Аз ако и деца трябва да гледам и повече пари от вас да печеля и да ви подгъзувам по-добре сама да си живея от колкото с такъв изедник дето само мрънкоти, мързелува и се самосъжалява.

147

Ани

преди 12 години

всичките ми приятелки родиха, когатосе нанесоха с мъжете си с собствени жилища!

146

Томас

преди 12 години

163Нещо ги бъркаш двата щата - бабите заедно с дядовците са работели ЗАЕДНО по нивите и са изкарвали прехраната си - ЗАЕДНО - а не са чакали някой да ги изхранва - нито са искали модерни коли и т.н. модерни щуротии. Но това си е за ваша сметка - лаком *** - кръв ***.

145

Анонимен

преди 12 години

Като цяло ми се струва, че мъжете по-скоро трябва да имат изисквания към жените. В световен мащаб жените са повече от мъжете и ако продължават да се учат да бъдат много важни все така ще си стоят сами чакайки милионера с аудито. Има някой кухарки станали на по 40 и продължават да го чакат принца.. грешно са заучени :)

144

ss

преди 12 години

do 165to hubavo shte pecheli dobre ama dali i na teb shte dava???

143

Томас

преди 12 години

159За да създаде една жена семейство - да си запретва ръкавите и заедно с мъжа си да си изграждат жилище - майка ми и баща ми заедно са построили голяма къща - ЗАЕДНО - с общи усилия, нещо което трудно им влиза в алчните мозъци на много от съвременните жени. Скоро четох един коментар по тази тема - как са смешни жените, които искат ли искат - само искат от мъжа - а насреща предлагат една п*утка само, която са я предлагали на всеки и си мислят, че много имат.

142

tumnia1

преди 12 години

Абе хора жените искат всичко а не дават нищо , те си мислят че само едни фалшиви цици и са си оправили живота. :))))

141

Дама

преди 12 години

И само номер 10 достатъчно! Хич нищо друго не ми трябва.

140

Анонимен

преди 12 години

фак дат шит хахах, аз пък искам да си пуша, пия уиски, няма да гледам сапунени сериали и да се бръсна всеки ден хахаха, другото е ок щом трябва

139

До 144/Томас някакъв

преди 12 години

Умнико!Случайно да знаеш какви са били навремето изискванията към мъжете на тези наши баби?!Искало се е да са МЪЖЕ в пълния смисъл на думата, а не мрънкала и лентяи!Същите тези наши дядовци са правели по много деца, но и са можели да ги изхранят!А ти и такива като теб,какво можете,бе? Искате жена,покорна като онази,която е зависела от мъжа си и от свекърва си във всяко едно отношение.Но ако може,тази ваша съпруга да печели три пъти повече от вас и да е "Мис Свят"!А с какво сте я заслужили?!

138

Ани

преди 12 години

или см мама и татко и роднини