17

До 10

преди 12 години

Нали утре ще започнат съдебно дело срещу теб и ако не си виновен ще квичиш, че си задържан неправомерно. Докато не влезе в сила съдебно решение се водиш невинен, така е по целия свят. Не е виновен съдът тук.

16

Бойко Борисов

преди 12 години

Станишев и тройната коалиция са виновни.Ние ГЕРБерите сме безгрешни.Казах !

15

Анонимен

преди 12 години

Айде,айде,независим бил... Шменти -капели, дрън-дрън,Бойко!!! А защо имаш Министър на Правосъдието?!?Направо закривай ведомството тогава!

14

едно изречение ...?

преди 12 години

...Ако са искали.....,ама не са искали-------------------- да ги задържат!

13

симо

преди 12 години

Как пък този път пропусна да обвини БСП че е виновна.Започвам чак да се притеснявам.

12

anonimen

преди 12 години

Smeshnici,Bratiata sa si platili na kogoto triabva

11

Анонимен

преди 12 години

Ава разбира се, бе, то и паспортите лично съдиите им са ги фалшифицирали.....

10

ГЕРБераст

преди 12 години

Бат* Бойко и ГЕРБ никога не грешат,даже и когато грешат те пак са прави.Гарантирано от ГЕРБ.

9

Тялото

преди 12 години

А значи може Мишо Шамара да го следят, а тия двамата -не.Верваме ви ;)

8

Правителството няма вина, съдът е независим, оправда се БорисовАЗ НЯМАМ ВИНА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО, ВИНОВЕН Е СТАНИШЕВСъдиите и прокурорът са можели да задържат Братя ГалевиМВР НЕ СЕ ЗАНИМАВА СЪС ЗАДЪРЖАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ, ТО ЗАДЪРЖА САМО МИРНИ ГРАЖДАНИ КАТО РАЗБИВА ВРАТИТЕ НА ДОМОВЕТЕ ИМ.СТАНИШЕВ ЩО НЕ Е ОТИШЪЛ ДА ЗАДЪРЖИ ТОЙ БРАТЯТА БАНДИТИКОНГРАЧУЛЕЙШЪН...И ДА НЕ *** ИЗБИРАТЕ ПАК, ЧЕ ЩЕ Е СЪЩИЯ ЛАЙНАРНИК И СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ АКО СЪМ НА ВЛАСТ

7

дд

преди 12 години

не може да се отрече че е прав БоБойко... какво беше казал... Ние ги хващаме, те ги пускат!Правете си изводи...Да не засягам темата.. как така някой подсъдим се шляе където си иска?.. и как да се разбира написаното: "те трябваше да бъдат настанени...".. това да не е санаторим, или нещо като почивна станция? То бива извращения на тема човешки права.... ама защо са валидни само за престъпниците и за кучетата, а не за човеците?

6

Анонимен

преди 12 години

А имах си аз , да кажеш,че имате вина! Сакън!!! Не бе , Боже- Станишев е виновен! Ти си полубог, ти си безгрешен, откакто ти ни управляваш ипо-дълго живеем!!!Е няма такъв ***!

5

Анонимен

преди 12 години

В случая Боко е прав! Кво ревете! Съдиите в *** са недосегаеми!

4

:)

преди 12 години

С толкова полиция и пари за следене не можаха ли да ги следят тези ГАЛЕВИ?? Сигурно следят кой какво пише в Интернет, но Галеви "изпуснаха". Аре не сме толкова прости !

3

Хари Петър

преди 12 години

Ами, в случая е прав Бойко - тези, дето са ги пуснали, не са под негово подчинение или на Цв.Цв. Лошо е, че станахме за смях и на белите кучета, а Галеви може вече и на Луната да са отишли... Wee to BG!

2

Кой управлява БГ

преди 12 години

Към момента (началото на 2011 г.) пазарната капитализация на холдинга *** надхвърля 2,5 млрд. щатски долара, пряко или косвено осигурени (финансово, здравно, данъчно и т.н.) са над 20 000 души, а групата компании представлява най-големият български работодател и данъкоплатец;От Уикипедия

1

БиБи

преди 12 години

Тройната коалиция е виновна!