93

Томас

преди 12 години

Хомосексуалната епидемия.Има две причини, които спират хомосексуалистите да се отдадат открито на греха си: неприе-мането им от обществото и отхвърлящото ги учение на църквата. Но когато обществото повече няма да ги отхвърля като притовоестествени, а напълно ги приема и дори окуражава в аморалността им. Когато църквата повече няма да нарича хомосексуализма грях, но започне да благославя сексуалния им живот, тогава вече няма да останат никакви пречещи сили. Вратите за тях ще са широко отворени и окуражените хомосексуалисти ще се утвърдят в греха си. В моето видение видях, че тези две преч-ки на пътя им паднаха. Когато се премахне това, което ги възпира, настъпва хаос.

92

Томас

преди 12 години

137Не се заблуждавай - ако няма кой да им обръща внимание и да определя деянието вършено от тях като гнусотия ще стават още и още по-нагли. Много от *** са педофили - неслучайно постоянно искат да се смъква наказуемата възраст за секс с деца - не се заблуждавайте. Ако няма кой да ги посочва ще стават още по-нагли.

91

Анонимен

преди 12 години

Тук виждам някакви фанатични слабоумници, за които единствената упора е Бог. Ми молете се за спесение на душите си ***!!!

90

коко

преди 12 години

Няма да е лошо всички участници в парада да бъдат качени на шлеп,за да се разхояат до средата на морето .И там шлепът да бъде потопен,за да могат сбърканяците да дефилират пред рибите...

89

Огнян Велков

преди 12 години

Ако няма кой да им обръща внимание те няма да правят паради1 Какво значи "парад"? Значи "парадирам", демонстрирам агресивно, показно! Достойнство ли е тази полова неопределеност? Такива човешки плодове се получават, когато плода е "объркан"" Така се получава, когато зародишеа е определен примерно за момче, а майката тайничко се моли да се роди момиче!

88

!!!!

преди 12 години

"Разкрий цветовете си" - е това за ГеЙрб .

87

Няколко

преди 12 години

стотин хиляди шпендела???Искам да кажа на гаднярите, дето ни ги навират в очите и всичките други гадости - няма да успеете! :)

86

Томас

преди 12 години

127По твотя логика хората трябва да приемат крадците, изнасилвачите, педофилите, убийците, тия дето искат да правят секс с животни - и те са различни. Да ама не - не може хората да приемат извращенията.

85

Анонимен

преди 12 години

Почти съм сигурен, че ще минат по Позитано...

84

Томас

преди 12 години

122Обяснението е лесно - казвайте истината на децата, че Бог е дал свободна воля на човека какво да прави - а някои хора злоупотребяват с това, но скоро Бог ще сложи всеки на мястото му.

83

do koko

преди 12 години

Ne,horata,koito osnovaha normalna partiq i napunaha ludiq Volen

82

До Коко

преди 12 години

Ами не си води децата на парада и няма да трябва да им обясняваш нищо. Децата ти рано или късно ше видят че съществуват такива хора, по-добре ги научи от малки да приемат другите, макар и различни, да ги зачитат и да ги съдят по дела, харектер и т.н., не по цвят, секс. ориентация, облекло, маниер или някакъв подобен белег.

81

коко

преди 12 години

До 123 Тези пък какви са?Да не са от парада?

80

РРР

преди 12 години

В форума има няколко пеераса дето слагат минуси само на ХЕТЕРО-НОРМАЛНО мислещите...

79

za srestata

преди 12 години

V nedelq,13 mai 2012 ot 11 4asa v Sliven,ul Velikoknqjevska 31 ,kompleks Nazional ste gostyvat liderite na Nazional demokrati4nata partiq Kapka Georgieva i Dimitur Stojanov. ELATE

78

коко

преди 12 години

И как ще обясним на децата ,които гледат парада,какви са тези лелки с п.и.ш.ки?Ама нали е европейско да бъдат закриляни *** и сбърканяците...

77

До Томас

преди 12 години

Съвсем сериозно и добронамерено те съветвам да потърсиш професионална помощ от психолог, може би дори психиатър. Притеснявам се за теб, имаш сериозни проблеми в главата според мен..

76

Анонимен

преди 12 години

Очакваме червените бабички да се присаеденят към Гейшите .

75

До 93

преди 12 години

Ами не е точно така, имаше няква наредба в Пазарджик която забраняваше на хора от един и същи пол да се целуват на улицата или нещо такова, съда я отмени както е логично. Забравя им се примерно да се женят или по-скоро не им се разрешава? Защо? Какво пречи на обществото да има еднополови бракове? Освен това, в ПРИРОДАТА се наблюядават хомосексуално поведени, прочети малко. Освен това.. като не искаш да ти се натрапва.. не гледай. И аз не искам много неща които ми се натрапват, игнорирам ги и .

74

РРР

преди 12 години

Абе майче обичат освен да ги еб*т и да ги бият. В България всички знаем, че няма как да има толерантност към пеерасите... Не сме такъв народ просто. Искат да си слагат пръстчетата там дето скърца вратата. Еми ще дойдат ултрасите и ще ги намелят от бой. То е ясно. Дърпат Дявола за опашката само...