76

Абе ,тъпаци....

преди 12 години

Я помислете малко :Кой има нужда от война...??!Този който е богат и от една война може да загуби всичко......или червения въшкар-комунист , който от войната може само да спечели се награби с техника и технологии ,като Сталин през ВСВ! Ако не беше Запада ,да му помогне с машини ,двигатели и консерви...сега германците да са на Владивосток, и да цари ред и дисциплина в целия свят!Сталин , Хитлер, Пол-Пот, Кадафи.....това са *** от една и съща порода!Видяхте ли как рухна СССР-от самосебе си!

75

до 89

преди 12 години

Ти си луд бе продажник ***

74

Многознайко

преди 12 години

1.Няма кой да ти изстреля 2000 ракети ,2. Руските ракети и от 2000 най -много 2 да се изстрелят успешно.3. Случайно в Русия високите постове са заети само от евреи и богатите там са само евреи, не е само в Щатите така.

73

Анонимен

преди 12 години

Русия + Китай + Индия + Иран ще бъде най-вероятният съюз срещу НАТО в наближаващата трета световна война. И който си мисли, че Индия са слаби жестоко се лъже.

72

Анонимен

преди 12 години

Брей, за един Иран цял щит строят, явно работата е сериозна и евреите бая са се сепнали.

71

Помнете

преди 12 години

Първо Българско Царство(681-1018) - два пъти окупирано от руските войски на Цар Владислав с помощта на Аварския Хаганат за налагане не политическо и духовно влияние.Второ Българско Царство(1185-1396) - постоянно подкрепяне на Византийската патриаршия за влияние над Българската.Трето Българско Царство(1878 -1944) - предатесвто през Балканските войни и червена окупация след Втората световна война. Подкрепя всички договори след войните, в които губим огромни територии.

70

Анонимен

преди 12 години

Русия никой не може да я победи, ако ще и целия свят да се обедини срещу Русия! Русия е огромна, велика и страшна сила! НАТО ще го духате в една такава война!

69

Анонимен

преди 12 години

ДО 68- ЗАТОВА ЛИ ЩОТО ПИНДОСТАНСКАТА *** С МНОГОТО ТЕХНОЛОГИИ СЕ *** ВЪВ ВИЕТНАМ,,А СЕГА СИ ОБИРА КРУШИТЕ ОТ ИРАК И АФГАНИСТАН И ДА ТИ НАПОМНЯ ЗА ЕДНА ТАКАВА (ТЕХНОЛОГИЯ) ДЕТО ВИЕ Я ДУМАТЕ НЕВИДИМ БЕЗПИЛОТЕН ИЗТРЕБИТЕЛ-РАПТОР ЗА 1,5 МИЛЯРДА ,ИРАНЦИТЕ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО СИ ГО ПРИЗЕМИХА НЕВРЕДИМ И *** ОТ БЕЛИЯ ДОМ СЕДНА ДА СЕ МОЛИ НА АЯТОЛАСИТЕ ДА МУ ВЪРНАТ (ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА) ИГРАЧКА ,ТА СТАНАХА ЦИОНИСТИТЕ ЗА РЕЗИЛ ПО ЦЯЛ СВЯТ

68

Анонимен

преди 12 години

Много са ми смешнички с тва ПРО.Имат некви ракети дето щели да поразяват другите.Ми ако първите изстрелят 2000 ракети?Ще останат само по радар.Ако една страна ако реши да води такава война никога няма да изстреля само 1.Може би ще се изпълняват пускове няколко дни нон стоп.Кое ПРО ще фане толкова ракети?Освен това кой може да бъде сигурен къде са ги скрили?Може да е всеки по-голям транспортен кораб може да са подводници а може и да е камион дето се е маскирал като хълм.Тъпотий по американски .:/

67

Задников

преди 12 години

***. Смешници сте всички! Никога няма да има такава война иначе света ще се върне 13000години назад във времето/поне Америка/.Другари, малко преди да излетят каквито и да е ракети ще бъдат унищожени хАмериканските спътници на секундата.Последствията са Ви ясни.Няма навигация.Няма телефони и ракетите няма да излетят.Цел няма да има.колкото и да се пънат Янките могат да се нагъзят на Путин.Аре лек Ви ден и слушайте лидера си *** Б.Б какво говори.

66

Анонимен

преди 12 години

Индия не може да воюва с Китай, война не се води с камъни и пръчки, а с високи технологии, каквито Китай имат. Но разбира се една такава война може и да е добре дошла за Китай, тъй като тя се нуждае от още територии.

65

Един Българин

преди 12 години

Българин съм,но бих умрял за Русия! Отвращавам се от евреиско-капиталистическата *** и тяхната необятна алчност. ***.

64

Комунистите от КГБ..

преди 12 години

...имат нужда от противници и врагове!"ОБРАЗА НА ВРАГА"----СПЛОТЯВА РУСКОТО ПОСРЕДСТВЕНО И ТЪПО КОМУНИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО!НЯМА ЛИ ГО "ОБРАЗА НА ВРАГА"......ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!!!ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ...И ***/КАДЪР НА КГБ/ , ТРЯБВА ДА ДРЪНКА ОРЪЖИЯ...ИНАЧЕ СТАЧКИ ДО ПРИПАДЪК!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 12 години

Черната омразна сянка на империята на злото отново пада над Европа.

62

вУчКаТа

преди 12 години

То едно НАТО - майка плаче, грамофон свири.НАТО е измислена организация, чрез която САЩ и някои западни страни източват по някой милион от другите държави членки на НАТО, като уж им гарантират запазване на териториите и защита при евентуално нападение.

61

Анонимен

преди 12 години

ПРО - Щитът за унищожение на Европа, планът на Съединените Еврейски Щати да провокират Русия и да вкарат света във война!Но да знаят, че тази война няма да се развие както те искат, и вместо да унищожат Европа и Русия, резултата ще бъде унищожението на САЩ.

60

Патриот

преди 12 години

напишете в ютуб GEORGIA GUIDESTONES всичко е написано там пред очите ни!Това е план от много отдавна!

59

Анонимен

преди 12 години

А какви ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ знаеш, дето ги има Западът ?

58

Анонимен

преди 12 години

Някои хора не осъзнават, че мира е е една тънка нишка, която лесно се къса.Няма да повярваме, като видим, че ракетите падат над главите ни.

57

Помнете

преди 12 години

Нещо излъгах ли втората Балканската Война та ми слагате минуси. Каква помощ получаваме от "братята". Атакуват ни всички съседи, окупират цялата държава, вашите "братя" не че не ни помагат ами ни пречат. Кланяй те се още. *** народ. Тука не става въпрос за САЩ и Русия, а за България. Това не го пиша да подкрепям хомосксуалните еврей оттатък океана, а да защитя една велика страна с велика история каквато е България