59

възмутен

преди 12 години

От три години държавата е на самотек. Никаква работа не се върши. Тези магистрали ги слушаме от три години, но дойдат ли проверките от ЕС, ще видите европари на куково лято. Пък и там най-много далавери се въртят с парите. Да сте чули нещо за мерки със справяне с кризата, с безработицата, с мизерията? Аз лично не, което означава, че държавата и управляващите са главните виновници за задълбочаване на кризата в страната, поради бездействие и некомпетентност!

58

танкист

преди 12 години

до 70 и *** му расте ли расте вече е като тава, скоро като диференциал от татра после ще надмини искрето. е нема лошо има си го гледа сиго. На голям тезгях са казали хората по лесно се работело.

57

Анонимен

преди 12 години

Уррррааааааааааааааааааа !

56

и световен мир

преди 12 години

кой може да е срещу световния мир ?

55

до 65

преди 12 години

ти последно къде си бил на 01.05.2012г - на магистралата или в Девня?Снимката е от ................ отговори!

54

???

преди 12 години

А, БЕЗРАБОТНИТЕ КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИТЕ?ТЯХ НЕ ГИ ЗАСЯГА КОЛКО ЩЕ РАСТАТ ДОХОДИТЕ.РАБОТА ИСКАТ ХОРАТА, РАБОТААААА....

53

НФБ

преди 12 години

разбойническата приватизация като една от причините за проблемите на икономиката и доходитедобре де а защо при соца като бяха държавни пак живеехме мизерно с по 50 долара заплата,,,4лв/1 долар...липса на стокикорекоми ((((значи *** тогава са крали още повече от днес!

52

Анонимен

преди 12 години

aide ubivaite se ,koito ne 6te visoki doxodi

51

до 57

преди 12 години

а за СИК,МАДЖО,МАРГИНИ,ПАШАТА,ЙОСИЧ и т.н.

50

Анонимен

преди 12 години

"да удържим на конкуренцията на Китай и САЩ"боже, боже, видяла жабата че подковават коня и вдигнала крак и тя...

49

Анонимен

преди 12 години

ПОПУЛИЗЪМ и въздух...дори не е под налягане

48

крив макарон

преди 12 години

И КНСБ и герб са от едно котило.Спомнете си митинга пред събранието срещу пенсионната реформа.Добре бозаят и от държавата и от народа, а народа все по-беден и по-*** става.Когато простотията на ББ не може да се скрие, почва да расте демагогията.Дянков и най-неграмотния от правителството.

47

Анонимен

преди 12 години

в този сайт защо нищо не пишете за жената на мишо бирата?страх майка,страх!

46

Анонимен

преди 12 години

Алоооу КНСБ,Вместо да изгоните и двамата от залата, сте позволили да ви разиграят старото театро "доброто ченге и лошото ченге". Ама нали и вие сте включени в основната трупа ...Затова не вярвам нито на вас нито на Подкрепата нито разни тристранни ... n- на брой "странни". Вие трябва по-добре да знаете действителното положение в тази страна!Няма за какво да ръкопляскате и да викате браво!

45

Def

преди 12 години

Цените на всичко са като в ЕС че и мало више, а заплатите ни са като в Сомалия, ако изобщо взимаш а не си на % от някаква имагинерна величина често равна на 0.

44

Анонимен

преди 12 години

20 лева на фона на тази инфлация са нищо. Все още е МИНУС.Да го питам как с минимална заплата някой би могъл да живее в апартамент под наем? В UK докато си намерих свястна работа работих за малко повече от минималното и пак ми оставаха пари. Тук с минимална...

43

Анонимен

преди 12 години

ТОЙ ТИКВАТА Е ЗАПРИЛИЧАЛ НА *** МАЗЕН!

42

танкист

преди 12 години

до 44, земи малко да мислиш преди да пишеше щото явно не можеш и да четеш, 30 % увеличение не 30 % от бвп, означава , че ако е бил 10 милиарда сега е 13. 3 ясно ако не ми вярваш сайта на НСИ. но пак опираме до проблема с четенето. И аз нямам нищо против и 90 % да беше мот БВП и всичкия герб да го бяха взели ама да направят нешо с него за хората които ще го връщат а не да си го прибират в джоба разбрали кухоглав *** грбераст такъв.

41

Анонимен

преди 12 години

da sravnish svirepa kochina s kitai I USA...bez komentar

40

44

преди 12 години

ми отвори сайта на министерството на финансите, и виж (ако можеш да разчиташ диаграми и икономически данни, естествено) аман от неграмотници и излъскани мозъци като аспиринчета, с една централна гънка