154

Анонимен

преди 12 години

Що е маке,все е лай.о!Маке,ти чувал ли си приказката за лисицата,която вървяла след коча постоянно?Като я попитали защо,тя отговорила,че чака това дето се клати да падне и да го изяде!Че и твоята работа,да ти е сладко!България Е БИЛА,Е и ЩЕ БЪДЕ!

153

Анонимен

преди 12 години

Сега пък във Велико Търново убита жена!Еййййййййййййййййй *** ,наречени правителство- ИЗБИВАТ народа!

152

анонимен

преди 12 години

Защото еясно , чесамо *** могат да свършат такова нещо!

151

Анонимен

преди 12 години

Защо не казвате, че са ***?!

150

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ...

преди 12 години

ЕТО ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ НАТРУПВАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТТА

149

брей

преди 12 години

Маке, в нашите предели живеят *** , а не албанци ... те не могат да организират падането на някаква държава, не стават за тази работа...но виж албанците имат страхотен опит... Внимавай пожеланията ти да не се върнат, като бумеранг, защото твоята мизерна страна отдавна си проси да бъде наречена велика Албания! Засрами се и изчезни от този български сайт, и престани да пишеш на татарски, пиши на езика на твоите деди...на гръцки. Довиждане и сбогом, бъдещ албанецо!

148

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли какво щеше да им се случи на тези *** по времето на (лошия) Тодор Живков ,...но такова нещо беше немиислимо да стане ,защото тези *** не смееха да гъкнат ,защото имаше държава,имаше ред и такива *** като соровци отворени общества ,гей малцинства и подобна *** не можеха да пекнат ...Време е да си отвоюваме държавата от тези продажници които в момента ни управляват и дето само ядът и *** в парламента

147

Анонимен

преди 12 години

Забранете на каруците да се движат по обществените пътища! Не сме 18-ти век!

146

брей

преди 12 години

Извинявай, има един човек на този свят роден в Русе и получил нобелова награда! Тук и сега ли е момента да ви образовам, на фона тази свирепа новина си седнал да ми говориш за турския етнос и неговите достижение...ще ти каза няколко имена и замълчи , засрами се и изчезни Джон Атанасов, Петър Петров, Асен Йорданов, Лъчезар Цветанов, Стоян Люцканов, Иван Ночев, Георги Наджаков, Георги Гълабов, Илия Вълков, човекът с най-високо IQ e българка. Трябва да те е срам, дори да зачекнеш тази тема!

145

планината

преди 12 години

ДА СЕ ВЪРНАТ КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ !!!

144

Анонимен

преди 12 години

Само чакам да настъпи момента на световен хаос,когато никой няма да ми търси отговорност за това,че ще избия всички *** които видя !!!

143

БАЧКАТОР

преди 12 години

Партия Атака, момчета и момичета, в тях е надеждата! ББ и Цв. Цв. не вземат мерки срещу черната ***, друго нямам какво да ви кажа.

142

до 173

преди 12 години

Звучи сатанински, ама за половинката му това е било най-доброто възможно решение!

141

Маке

преди 12 години

ТАтария ке падне-2014!!!!!

140

Асан от Столипиново

преди 12 години

Естествено че ще гласуваме пак за ГЕРБ!!!

139

36 г.

преди 12 години

Господ да я прости жената. С тези темпове след 15 г.това ще е повсемесно и навсякаде. Хора бьдете смели аз не сьм и избягах.Отдавна и вече не сьжелявам но не се харесвам за това.

138

Atila

преди 12 години

Време е да се мачка! Време е за масово неподчинение,правила няма! Изтриха икономическата обосновка-защо *** са толкова самоуверени и кой им дава самочуствие?! Българи времето дойде,призовавам за саморазправа и линч,за всеки и всичко което наранява достойнството и живота ни! Нека и покажем на тази нечистоплъно мислеща зган,какво можем! Заедно ли сме,ще сме сила,непобедима и неусмирима сила! Бог ни обича!

137

Анонимен

преди 12 години

ЦВЕТАНОВ, КОГА С ТВОЕТО МИНИСТЕРСТВО ЩЕ НАПРАВИТЕ НЕЩО, ЗА ДА СПРЕТЕ *** ПРОИЗВОЛ?! СТИГА СТЕ СЕ ДУПИЛИ НА ЕС И САЩ! ЦЯЛ НАРОД ВИ ПРОКЛИНА!

136

Анонимен

преди 12 години

На следващите избори ще гласувате ли пак за ГЕРП?

135

Убий пенсионер

преди 12 години

направи добро на Ромалия!!!"СТАРЕЦ ЗАКЛА ПОЛОВИНКАТА СИ В РУСЕ 89-годишният Стоян Георгиев е прерязал с нож гърлото на болната от рак Добрана Тодорова!!"