64

jan

преди 12 години

до 80Сложиха ти минус - доказателство за умственото им състояние.

63

Неутрален

преди 12 години

Колко сме силни срещу животните и колко сме жалки и мишеподобни срещу виновниците България да е на това дередже в момента. Смешници сте, да знаете, не ви лъжа. :))

62

Анонимен

преди 12 години

макс, никой няма да питам , защото никой няма да разреши проблема - те толкова са се уплели в това законодателство че се стигна дотам че самия президент казва - че кучетата са достойни граждани на Бг и няма по-добро място за тях в цяла Европа . такива хора ли очакваш да ти решат проблема?

61

Роналдо

преди 12 години

До 74Аз имам куче и мисля, че съм напълно нормален. А по парковете е пълно със заблудени хора и майки с колички които само хейтват даже и най-кротките кучета. То е нормално ако се затичаш пред куче да те подгони. Затова трябва да знае човек като отива в парка с каква походка да ходи пред кучетата. Освен това не си въобразявам, че гледам деца, защото нямам достатъчно пари за да гледам деца. С кучето ми е по-евтино и ако не дай си боже умре или не ме кефи все пак раздялата е по-лека.

60

Анонимен

преди 12 години

в нашия район преди 3 години една жена си изхвърли на улицата кучето защото не искаше да го гледа . обаче една изкуфяла пенсионерка всеки ден му даваше храна и сега вече кучетата са около 20 . обикалят и лаят всички улици в района и са *** всички градинки където играят децата . аз на моето категорично съм му забранила да ходи вече там и съм принудена заради тия *** да го водя на 1 км за да играе. трябва ли да се съобразявам аз с тия мръсни *** ?

59

Тялото

преди 12 години

"Глуповатия" закон е същия какъвто е в целия свят без африка и ислямските държави.Разликата между агресията към животно и човек е условна. Според случая. И всички тези приказки за насилие над животните ще рефлектират върху децата ви.Питайте някой психолог какво се случава с деца осакатяващи и убиващи животни в по-късния им жовот. Най-често стават садисти и убийци на хора.Гонения трябва, но на виновните, не на тия дето не могат да се защитят.

58

w

преди 12 години

ами ако са го помислили за свое и са изкали да го спасят

57

Анонимен

преди 12 години

Миро, пич, аре оставката и да те нема!

56

Марков

преди 12 години

Помните ли как бе преди години? На ловджиите им даваха по 5 лева за чифт кучешки уши! Tогава нямаше толкова много бездомни ***, нямаше и толкова много нахапани хора! А природозащитниците ще ходят да ми ги защитават...! А хората кой ще защити!?! Бездомните кучета ли са по-важни или хората? Замислете се!

55

Chikatilo

преди 12 години

Кучкарите са вид природозащитници, най-често изпаднали в кризата на средната възраст, които предпочитат да се грижат за космати топки ( още наричани кучета, ***, *** ), вместо за деца! Това са хора с дълбоко психическо разстройство, породено най-вече от травма в детството, която е отключила омразата им към хората!Хората ( псетата ) от този вид си въобразяват, че гледат деца, и наричат малките космати топки бебета! По този начин те изживяват неизживяното в техният жалък живот! Най-върховният момент в живота на един кучкар е когато *** се окучи! Има документирани случаи, че по време на *** на малки *** много кучкари са получили инфаркт от радост!Кучкарите не могат да общуват с нормалните хора, тъй като единствената система за комуникация, която владеят е лаенето! Те се разбират само с техните себеподобни! Именно това им създава много затруднения в изпълняването на ежедневните задължения!

54

ВЪЗМУТЕН

преди 12 години

Въпросът може да се разреши много бързо и эфикасно, още това лято.Докога ще живеем в Кучкария ?

53

Кристиян

преди 12 години

Детето най - вероятно е било Виатнамче и ги е гонило да ги сготви и изяде. Нормално е кучето да се защити и да го влачи малко.

52

Анонимен

преди 12 години

Като цяло не можем да се снизходителни към злобните или озверели кучета и да се държим хуманно с тях - те не са хора! По вашата логика когато един човек се ядоса, стане агресивен и утрепе някой, пребие го, ограби го и т.н. ние също трябва да подходим хуманно към него и да му създадем по-добри условия - да но ние не правим така, а го осъждаме и го вкарваме в затвора, да не говорим, че в някои случаи много от вас биха искали и смъртно наказание, защо с кучетата да се отнасяме хуманно, а с хората?

51

Аз

преди 12 години

Оставка веднага! Фандъкова и Герп да си ходят..... некадърници!!!

50

Неутрален

преди 12 години

Та откъде е точно тази информация, от майката, бащата, съседите, че кучетата са влачили детето , и е било прието по време на НОЩНОТО дежурство ? Тук нещо не е както трябва....Кой знае за какви *** иде реч в цялата дандания, да ме прощавате, ама нещо не вярвам...

49

Тялото

преди 12 години

За половината от пишещите кучезащитниците са някви хора дето искат да има бездони кучета!!А те са единствените които осиновяват и прибират и кастрират жовотните, докато противниците не правят нищо.-315лв за кастрирано куче при 20 евро в ЕС-2ма ловци за 10 000 кучета-2.5% от домашните със задълбителния чип и платен данъкАко горните цифри бяха различни, щеше ли да има проблем?И да ви припомня че убиването на куче е криминално деяние и призивите за извършване на такова също!

48

Анонимен

преди 12 години

а вълците нападат ли хора? да. в глутници? да.тогава за какво си говорим. вълци с хиляди по улиците

47

Анонимен

преди 12 години

Преди време на един приятел жената с детската количка на няколко пъти я гонеха кучетата и тя не искаше повече да излиза навън. Тогава той си купи една бойна прашка и вече няма ни едно куче пред блокът му. Да взимаме пример!!!!

46

Анонимен

преди 12 години

Масово изтребление на бездомните *** без значение начина и метода е единственото решение.

45

Хъм

преди 12 години

До 41Дете на 1.5 г. едва ли може да се нарече още човек, и без значение какъв цвят на кожата има, то със сигурност не е лошо. Не знам дали имате деца, но аз имам и нека ви кажа, че малките деца са като бял лист - те нямат навици, характер или изграден образ, при толкова малки деца все още не се знае дори какъв ще е окончателния цвят на очите, косата или кожата им. Що за глупост сте написали? Децата не познават лошото, не могат да се предпазят от него, не се страхуват, те са чисти души.