66

Анонимен

преди 12 години

Какво да обясни кухата ТИКВА?Че е ***?Че е нарцис?Че е мафиот?Че е трил уши само и само да лапне власт?И още много други ......

65

7

преди 12 години

Издънката в Катар е грешка на целия МС не само на един или друг министър. Тя говори, че там са хора нямащи си идея как трябва да се подходи и реализира подобно мероприятие. Но също така говори, че и тези под министрите също си нямат идея какво трябва да се прави, иначе да бяха го направили както се прави. Това, че има двоен аршин е ясно, както Трайков така и Младенов трябваше да си отиде.

64

ШМАТКО

преди 12 години

За Бойко и бандата ГЕРБ важи следното . ГЛУПОСТА Е КАТО СМЪРТА ! МЪРТВИЯ НИЩО НЕ ЧУВСТВА А БЛИЗКИТЕ СТРАДАТ . Та да поясня блиските на покоиния сме целокупният български народ а в ролята на мъртвия е Свети ел премиерът Борисов и цялата му свита . Росен Шута е недоразомение с което ще се справи съпругата му . Покрай синовете му и той ядял пердах . С такива президент и премиер как да не се маитапи човек?

63

руснак

преди 12 години

ЧЕСТИТА ЗАДУНАЙСКА БЪЛГАРИЯ !

62

до 65

преди 12 години

Ами вие рософобите сте заблудено племе. Ако не бяха руснаците *** щеше да е гюбек-кючекчиика в харема.

61

САМО 1 въпрос?

преди 12 години

Защо ние ,като бели хора не искаме да се оправяме ,а си искаме -----*** ,А В ЕВРОПА *** и *** не виреят ....!?

60

до 69

преди 12 години

Искаш да кажеш че не е време за 10-ти януари и да си кротуваме? Не можах да те разбера. Не съм споменал заради какво имаше 10-ти януари, а споменах самият ФАКТ, че народа се надигна! Днес да стоим докато Тиквата и компания правят безобразия с цял един народ и държава?

59

Бг

преди 12 години

Николай Банев в момента по --НОВА ТВ ---каза ,че :Нямало никаква подготовка от външно министерство ,Трайков и Младенов -----аматьорска работа !Значи ---Бойко е прав!А нашите политици ,като излезнат в чужбина ,вместо да вършат работа ,то ТЕ СИ МОСЛЯТ ,ЧЕ СА НА ЕКСКУРЗИЯ ,ИЛИ НА --ПОЧИВКА !

58

извън Мутроландия

преди 12 години

"Когато делегацията кацнала в София, вицепремиерът Цветан Цветанов го уведомил, че има политическо решение тя да му бъде поискана." хаха,егати дърдЖавката..джавка,вие чак ..на умряло! Пъпешът Ц уведомява Трайката че Тиквата ББ е взела решението у самальота! ПОЛИТИЧЕСКО решение?! хах..с кого го измислихте и съгласувахте..с прелетните птици покрай самальота ли,хахах?! ауу,какви висши политикани-ЛИЛИПУТИ,Тиквите ПОЛИТИЧЕСКИ решения вземат,оповесяват и налагат!! Неземна БГ кретенщина..Мутроландия!

57

Анонимен

преди 12 години

Трудно е да се открият мотивите.Те са дълбоко скрити между между двете успоредни гънки в мозъка на Бойко.

56

Баце до 58-мия

преди 12 години

През 97 г кредити имаха малцина така наречените КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ и се замаза положението освободиха ги от задълженията . НАКРАТКО БЕ ВРЕМЕТО НА ЯКАТА ДАЛАВЕРА НА КРАЖБИТЕ И ПРОДАЖБИТЕ . Сега приятелю ситуацията е съвсем различна масово хората се набалбукаха с невъзможни за плащане кредити и се чудят какво да правят . А някой е скокнал я от банката му се обаждат че трябва спешно да си върне кредитчето . Хората масово се самоубиват от безисходицата си . Това е удобно за чудовишните ни управни

55

брадваро

преди 12 години

театър;)) то цялото управление е едно шоу, ама без видим резултат.

54

Бойко НЕКА ЗНАЕ

преди 12 години

Бойко НЕКА ЗНАЕ, че огромната част от хората гласували за него са русофоби и да не си помисля да се сближава с *** !

53

Анонимен

преди 12 години

Ами да, щото Трайчо е политик, а Делянчо не е. ТТ може и да го харесва Делян, обаче това си е недомислица. Човек винаги започва да харесва колегите си с времето, но това не е управленски потенциал, а игра на детска градина

52

истина

преди 12 години

Имам симпатии към Николай Младенов, но той е ДИПЛОМАТ и тъкмо ТОЙ трябва да посъветва иконом.Министър за ОБИЧАИТЕ, как са свикнали катарците да се срещат, КОГА! Той и посланикът ТРЯБВАШЕ да кажат КАКВИ са местните обичаи и ПРАКТИКА на срещи.Трайков действува по световните тенденции за срещи.КЪДЕ БЯХА МЛаденов и ПОСЛАНИКА НИ????

51

неразбиращ

преди 12 години

Напълно съм съгласен с 52.Човекът се държа достойно и не допусна унизително махленско оплюване на тоя и оня,като ясно намекна чудовищната политика на лобизъм и национално предателство,което вони от правителството.

50

до 21

преди 12 години

В цял свят е така който не си върши работата дава оставка или го уволняват след 60 год. *** няма да се оправи нищо за 3 год.

49

мнение

преди 12 години

Трайчо Трайков е един достоен млад човек, с нов чип в главата.Като Симеон Дянков.Ако и Дянков си отиде, сме в с "голям шлем" в Русия.Отново ТАМ.И без това мизерията, безработицата беднотията кара хората да искат комуни, социализъм, КАКВОТО и дае, ЛЯП да има.ГОСПОДА ДЪРЖАВНИЦИ, има голяма опасност да станем ВТОРА РУсия.Вие знаете зашо.Сравнете двата модела- кой е богат. как стана богат.

48

Баце

преди 12 години

Трайков го гледах тази сутрин и определено мога да кажа че това му е най-силното интервю давано до сега . Заслужава адмирации за това че си призна за собствените грешки . защо не кажат че Николай Младенов колкото и да се крие е пословичен НЕКАДЪРНИК и е пагубен за страната повече от Цецо Имотния и Мони Лудото . 90% от проведените срещи на външно министерство са пълен провал . Катастрофално слабо се защитават интресите на страната със съседните нам държави . Русия е100% катастрофа

47

до 53

преди 12 години

Годината бе 1997-*** денят бе 10 януари...всичко започна с протест пред НС. След това знаем какво се случи. Трябва ни втори 10-ти януари, но този път опожарен до основи парламента.