42

до-51

преди 12 години

хахаха....*** гербери като гледам как пишеш Збогом....Сбогом ще има за вас,след 15 месеца,

41

Анонимен

преди 12 години

ЗБОГОМ СТАНИШЕВЗБОГОМ ГОЦЕЗБОГОМ БСПЗБОГОМ НА ВСИЧКО КОМУНИСТИЧЕСКО БОЛШЕВИШКО.ЗБОГОМ..............................................А бе, що не отидете на ПАРКИНЗИТЕ да си чествате 500 години от Освобождението?

40

Даола

преди 12 години

Отдавна бъларското общество знае, че всички тези "консултанти" от Европа извършват други задкулисни дейности, които прокуратурата трябва да разследва.Получените пари на ръка, вероятно се делят с българските им " посредници" - не ги наричам политици, защото всъщност са само брънка в някаква корупционна схема. Хайде, разплетете чорапа с този австриец.А после и следващите "консултанти" и "имиджмейкъри".Да върнат парите !

39

Анонимен

преди 12 години

ЗБОГОМ СТАНИШЕВЗБОГОМ ГОЦЕЗБОГОМ БСПЗБОГОМ НА ВСИЧКО КОМУНИСТИЧЕСКО БОЛШЕВИШКО.ЗБОГОМ..............................................

38

Mилиционер

преди 12 години

До като в България не се закрие Министерството на Вътрешните работи държавата няма да тръгне никога напред милицията е спирачката в нашата държава.Мафията е полицията във всяко едно престъпление е замесен милиционер нещастни престъпници са милиционерите ядът нащият хляб на народа за да мпгат да съсъпват държавата милицията охранява организираната престъпнос !!!!!

37

до 41

преди 12 години

А какъв си, когато си мислиш, че ББ и Цветелина са най-честните хора в БГ?

36

Умерена

преди 12 години

Ако Станишев и Йосифова бяха взели толкова пари,защо не са си купили по едно жилище,ами сега живеят под наем?

35

Dan

преди 12 години

Схемата е ясна, от Еврофондовете получаваме , няколко стотин млн. евро по различни направления, от там еврата се отклоняват на президенстки съветници, и на "наши" фирми въпреки, че не покриват условията за получаването им , абе с две думи порите се "усвояват" по най-добрият начин, сега обаче да се *** само в едната посока на другарите им се вижда малко и решават ,че трябва и в другата посока та решили да преведат пари за лобизъм, през подходящата фирма разбира се!Никога БСП и ДПС на власт вече!

34

Анонимен

преди 12 години

*** вечерята?! Тоя много ящен бре...

33

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли какво ми харесва най-много? Това, че като се настъпят пионерчетата и чавдарчетата по мазолките и всяко започва да разказва на ляво и на дясно кое кога се е наакало и напишкало, на кого взело кукличката и на кой върнало парцалките. Дойде време НАРОДА като един родител да напердаши всички по ред!

32

Анонимен

преди 12 години

offnews.offroad-bulgaria/index.php/33336/33336 я четете малко преди да плюете

31

Гошо Тъпото

преди 12 години

Имал бол...народни пари Станишката,раздавал,да ...лъска имиджа на България.През това време,местните електорални...***,лъскали празните тенджери.Тези...потресаващи разкрития в момента,устройват най...много Параваноф и кръгът около него.Ако той е...изработил изваждането на разобличителните факти,му свалям шапка,като първи...задкулисник на България.Боко не му стига...акъла,за такова активно...мероприятие.

30

Анонимен

преди 12 години

Циркаджии единия ден БСП пускат компромат за Герб на другия вторите им връщат.....

29

Анонимен

преди 12 години

21-ви, какво значение има , има ли приет закон или не ? Нима това променя факта че е чиста корупция във висша форма ? Не, него променя. Напротив, когато е узаконена, си даваме сметка закаква система и управление иде реч ! Че то по тази логика утре може да приемат закон за убийствата на новородени с дефекти!? И когато е по закон това какво, оправдава съвестта ти ли какво ?!? Законите за лобизма, са чисто и просто прах в очите на глупците.

28

корупция

преди 12 години

Парите на техническото разузнаване на Живков се управляват от австрийска банка. Това са няколко милиарда. В скандала участва Моника Йосифова - сега Янова бившият й мъж заедно с Моллов създават Първа частна - и двамата са от живковото разузнаване. Жената, с която живеел ББ е работила в Инко научно-техническото разузнаване на Живко и изведнъж почва да управлява милиард. Другата жена, която е взимала пари по скандалната сделка е писала програмата на ГЕРБ и е близка на Цветанов...

27

Аз

преди 12 години

Тя г-жа Янова, Йосифова и т.н. е честна бре - била съпруга на банкер по времето когато ставали тия нещица през нейната фирма, ама няма конфликт на интереси нищо че забременява от Станишев и то още преди да се разведе. Аз на това му викам типичен чалга-комунистически морал! А дрябва да добавя и изцвъкано жълто върху образа на България, не че като е царствено, ще смърди по-малко!

26

седерас

преди 12 години

Стига тая полицейщина.

25

до 27

преди 12 години

Не е морално ,прав си ,трябваше да си гласуват над 100 000,както при 3-ната коалиция ,нали ТЕ го измислиха ....!

24

Жан Виденов

преди 12 години

При австрийският вътреше министър остават само 90 000 евро, а 341 000 евро се връщат при другарката Моника!!Забележете!!!Никакъв лобизъм не е това, другарки и другари!Това е КРАЖБА прикрита, чрез сделка за ЛОБИЗЪМ!Защо се връщат парите при другарката Моника Юосифова?За какво и пред кой лобира тя?! :)))Лошо се насрахте, другарки и другари!Хаха :))

23

Пенсионера

преди 12 години

А аз с 9 евра вечерям цял месец, по половин кофичка кисело мляко и филийка хляб. БСП, БСП,БКП Урааааа!