132

penata

преди 12 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ромите не били ментета и те умирали БРАВО .

131

jeko

преди 12 години

Браво на горските !!! Ловът трябва да продължи !

130

Анонимен

преди 12 години

Браво!

129

Анонимен

преди 12 години

Е как може такова нещо и то само ден след като генерал-губернатора ни скастри за отношението към малцинствата.А тоя горски,какво прави там?Как може така да дискриминира тези хора и да не ги остави да си откраднат дървата.Това е явно незачитане на културната особеност на цял един етнос.

128

Yonex

преди 12 години

Срещу тумбата *** да се повдигнат обвинения за заплаха с убийство, обида, незаконна сеч и т.н. И да не вземе да излезе пак някой да каже, че няма място в затворите!!!

127

...

преди 12 години

Ей дано Боко Тиквата да се сети да даде некои бонус на тоя СЪВЕСТЕН горски! Така се върши работа с тия с тъмните кожи, те освен от бой или куршум от друго не разбират! Бравос на горския!

126

Dobri Huq

преди 12 години

Ciganskite svoevoliq sa nenadminati v syvremenna Bulgaria, a kato cheta polovinata (maloumni) komentari edinstvenoto koeto ni ostava e vseki trqbva da se oprava po edinichno s ***... :S

125

Бай Димитър

преди 12 години

*** ни опоскаха горите, грабят ни безнаказано къщите и вилите по селата, дори и в градовете посягат все по-често! Аз си спомням като малък в нашия квартал *** не смееше да мине - мине ли, веднага ние на по 14-15 години му скачахме, бой до бягане! Милицията също ги биеше! И си знаеха мястото - почти не се крадеше, баба ми отключена си оставяше къщата и никой не бараше... Сега разбиват наред - няма значение дали някой живее вътре, или не... Браво на човека, защитил е гората и себе си!

124

тома неверни

преди 12 години

ква аутопсия бре,карайте го диектно на екеризажа,тоя за донор не става....пфуу

123

Българин

преди 12 години

Колко много сиромаси българи има но не крадът и живеят по правилата,а *** имат човешки права но правила и закони не ги засягат.Интеграция единственно по този начин.Този случай просто си е нормално стечение на обстоятелствата.Тези които обичат *** дали ще ги заобичат още ако им изнасилят жените,дъщерите или ги убият.....

122

бренеке

преди 12 години

***, когато са много, добиват голяма смелост и първоинстинктивното от праисторическата ера се пробужда и...убиват без да му мислят за последствията.Горският ако нямаше оръжие,сега щеше да е мъртав.*** ни дърпат към дъното.Ако не се вземат мерки да ги накарат да работят и да не крадат, не ни очаква светло бъдеще.Напаст божия...

121

Пъзел

преди 12 години

До 134 КОКО, не човешки живот, а ***!!!Тоя *** колко ли баби и дядовци е прибил докато ги е крал...ама няма наказание за ***...за това "Макаров"

120

Анонимен

преди 12 години

Браво на горския , така се върши работа. Ако всички си гледаха така работата нямаше да има престъпност.

119

напаст!

преди 12 години

това племе е напаст, като скакалците! вижте снимката! това остава откъдето минат!

118

Анонимен

преди 12 години

бог създаде ***, Макаров ги вкара в правия път

117

алооу!

преди 12 години

абе 133-ти, ти виждал ли си насреща си тумба *** с колове, дето искат да те претрепят?! човека си е вършил работата, те му скачат...

116

Анонимен

преди 12 години

ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТЕКИВА СЛУЖИТЕЛИ... НЕКА ИМ ,ШЕ НАПАТ ТЕ С КОЛОВЕ И БРАДВИ... НЕ СА ПОЗНАЛИ ... --------------БРАВО НА ГОРСКИЯ----------- :)))))))

115

Мхм

преди 12 години

Адекватна постъпка според менн .

114

Анонимен

преди 12 години

После в Шенген да сме влизали , какъв Шенген ве братче те тука полудиви племена вилнеят хората се чудят как да си опазят имуществото по селата , там забравени от родното МВР дето си обикаля в комфортните колици по градовете ако ти трябват и си на село някъде така и ще си останеш . Да вземат мерки срещу масовата престъпност на тези малцинства , тогава да се бият в гърдите , че изпълнили критерии . Те не могат да опазят горите от *** , ще опазят ли границите от емигранти , да да ама друг път !

113

q

преди 12 години

Има справедливост :)