86

наблюдател

преди 12 години

Расте популярността на ГЕРБ?!. Нали си спомняте последните изследвания на "Безпристрастните" но "Съсплатените", че ГЕРБ беше 32%. -3% за един месец! Значи до изборите по -3% на месец, какво остава за ГЕРБ?- да се молят да влязат в Парламента.

85

optimist

преди 12 години

Борисов - екзекуторът на столетницата! Само ГЕРБ!

84

танкист

преди 12 години

след дълго взиране в картинката- единия гледа се едно току що е откарднал, суджук от магазина и не са го хванали, ехидно се подхилква, адругия се едно току що някой го е ощипал по гъзот и на него много му е харесало. Абе трагична ситуация.

83

Анонимен

преди 12 години

Като погледна коментарите, най-одобряванията(уж де...) политик, е най оплюваният и подиграван политик от всичките некадърници до днес.Аз определено не го одобрявам!

82

Анонимен

преди 12 години

Цоциолозите са се допитали до всички тикви, които са избрали тиквата, а също така и до охлювите избрали настъпания домат.

81

БГ

преди 12 години

Наистина снимката е потресаваща ! Двама *** на фона на Левски и Ботев. Срам и позор !

80

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова харесват хората в тоя престъпник Първанов, та цели 40 % /ако това е вярно/ го подкрепят! В какво го подкрепят, може би защото е създал стройна престъпна мрежа на Червения Октопод, който чрез финансови измами и всякакви други престъпни деяния е окупирал цялата ни държава и Гоцко вече е милиардер! Сега след като стана супер богат, дедо Гоцко се стреми да отстрани Станишев и да стане пак лидер на БСП и така се надява не само да се спаси от преследване на специализирания съд, който вече няма да е от негови хора, защото не е тайна че този мега мошеник се превърна в Капи туто ди Капи на българската мафия, но и да продължи с престъпната си дейност. Първанов е най-голямото зло на България и в частност на БСП, социалистите това добре го знаят, но се страхуват от него, дано Станишев удържи на атаките на този мега мафиот, иначе всички ще патиме и то много! Станишев може да е всякакъв, но поне се показа като честен политик, без някакви финансови кръгове около себе си, а не престъпник като Гоце - шефа на мафията в БГ! Гоцевският съд услужливо се опитва да разчисти пътя на Главата на Октопода на БГ Мафията - агента Гоце от ДС до лидерското място на БСП. Целта на агента Гоце в момента е да подготви почвата за превземане на БСП, като очерни най-големия си враг Станишев. Истината е, че Станишев е много по-добрия вариант за БСП и за България, иначе обезглавяването на мафията ще се отложи в необозримо бъдеще, защото ако Първанов стане лидер на БСП, вече ще има защитата като лидер на партия и всеки един опит срещо него ще се тълкува като политическо преследване на лидера й. Така той ще остане недосегаем и ще замаже окончателно следите от финасовите си престъпления, да не забравяме, че този милиард не е паднал от небето, а от стройни фирмени схеми на фирми на подставени от него лица, чрез които Първаноуглу вече 10 години как източва пари от държавата и от Европейските фондове!

79

pff

преди 12 години

фотографът трябва да вземе приз за най-добър карикатурист.

78

tankist

преди 12 години

това е абсолютна гавра с българщината и българския народ, как може тиква и ушат *** да ги показват снимани на фона на такива български патриоти, това е срамно и вулгарно, израз на безгранична простотия и първенюшина, боко тиквата и неговата креатура *** бетер хилещия се софиянски са национални предатели , да им го натаковам до сливици, *** долни, номер едно ама га *** рей, вече никой не вярва на платени рейтингови агенции освен тъпите герберунгели.

77

Анонимен

преди 12 години

Правителствената НЦИОМ послушно дава процентите, които са й поръчали.Странно ли е, че не познавам хора, които одобряват гореизброените от ГЕРБ?

76

men

преди 12 години

Всеки ден само реклами без никакво покритие... управлението е видно какво е 300% по скъпи български лекарства в сравнение със същите изнесени в Турция, за последната седмица поевтиняване на долара с около 7 ст за сметка на растеж в цените на горивата...нали уж контролираме нещата, какво се получава че и тока който изнасяме е по евтин от този на българските граждани, коя държава има такава политика собствените им граждани да са на тройни разценки... новажното е че Борисов е на "първо място"

75

volvo

преди 12 години

Мен никой не ме е питал, но ако ме питат никога няма да съм с и за ГЕРБ.

74

антилайнар

преди 12 години

едно *** с главно Л било номер едно в Лайнандия! А другите лайнета с главни Л-та ..били малко или повече по-назад- в Лайнандия,де! :-)) А лайнетата с гл.Л от БСП били обичани от любителите на техните си Лайнета,а другите лайнета...всяко *** си знае клоаката и си я обича-- дали е ГЕРБ,ДПС,БСП,СДС,НДСВ,РЗС,Атака и т.н,обича си всяко *** клоаката-защото там именно добре вирее то като такова-като ***! Е,при толкоз лайнета и ***..как да не е *** България?? Клоаката на Европата!

73

ДО 80

преди 12 години

А защо им даваш ---2-ри мандат ?вземат ли 2-ри ,ще вземат и трети !

72

Анонимен

преди 12 години

Има ли още някой *** който да защитава тези престъпници на снимката.Хора,те стопиха държавния резерв,сега посегнаха и на сребърния фонд.Държавата ще фалира,а вие ги подкрепяте.На кой свят живеете и защо още не сме на улицата.Какво още трябва да се случи,щом като при тази повсеместна мизерия овчедушието ни продължава?Къде са днешните народни будители?Пред компютрите или на гей парадите?Много жалко ако е вярно.

71

До Кире

преди 12 години

По писаниците ти се разбира че живееш в България. Мислиш си че ти си центъра на земята, мнението ти е миродавно и всички мислят като теб.. Извади главата от *** *** пред парламента и почни гладна стачка. Покажи че не си просто форумен ***

70

ама грам

преди 12 години

не ме интересува кой е номер 1, интересува ме защо 6 яйца струват 2.40 лв. от днес !ами те били от свободни кокошки !ами предишните кокошки да не би да са били осъдени на строг тъмничен режим в Беляне а ?

69

bai kolio

преди 12 години

На следващите избори ще си проличи колко е одобряван ;)

68

НАЛИ!

преди 12 години

Щете ,не щете ,...Бг е капиталистическа държава ----власт ,купена с пари =материалното облажване ,с една дума -----хАМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ---------НЯМА ---РАВЕНСТВО ,БРАТСТВО ,СВОБОДА ,ДЕМКРАЦИЯ......САМО ----КЛИНЧ?

67

....до 71

преди 12 години

Каква алтернатива предлагаш?Крал Кирил Рашков ,царица Костадина ,Доган ,Костов, ПърваноФ,Кунева, Масларова ,Мургина ,Р.ОвчЪ.,........кои ?