73

Анонимен

преди 12 години

Дами и господа, това беше поредния пирон в ковчега на родното образование. Да благодарим на власт имащите и техните "реформи", които успяха да докарат нещата до тук.

72

do 83

преди 12 години

Това решение не са го приели даскалите г-н гений а великите министри от ГЕРБ и любимият ви парламент дето си избрахте... те какви заплати заслужават да питам аз

71

Анонимен

преди 12 години

защо ли ни трябва училище...като само с безполезни знания занимават учениците.

70

Анонимен

преди 12 години

мисля че всичко това е заради *** , сега всеки *** и висше ще вземе , е на това се вика тотална интеграция на малцинството ...и тотална деградация на една нация носеща гордото име - БЪЛГАРИ

69

74

преди 12 години

Няма страна, в която всички да са богати и издънките им да учат в частни училища , говориш безсмислици , а ромите няма как да ги интегрирар , защото *** на училище не обича да ходи. Общо взето тъпотии, чудят се какво да направят вече , но нищп полезно не се прави.

68

Анонимен

преди 12 години

образованието с това се сведе до точката на замръзване , чуда се така и така днешните ученици ходят да им минава времето , един няма да носи и тетрадка дори , защо не земат въобще да го махнат , такъв погров такава порнография едва ли има човек който си е представял че ще се случи , попиляха нацията , образованието , на 100 човека ако 1 поне чете в годината книга ще е уникално......

67

ТИКВЕТО

преди 12 години

Много умно сега всички *** ще имат завършен осми клас!

66

Revenge

преди 12 години

Най-добре го закрийте като институция.Ваканции бол,неизвинени отсъствия могат да правят колкото си искат,сега и разрешете да минават с двойки.За какво ни е въобще училище,да плащаме данъкоплатците заплати на учителите,при положение че децата не ходят а сега ще спрат и тотално да учат.По-добре закривай!!!

65

Че са ПРОСТАЦИ да ?

преди 12 години

Ама чак толкова!ПОРЕДНИЯ бисер НА БУЙКОВАТА ПАСМИНА. Или ГЕРБ " изпълняват предизборни обещания " ?Сега всички *** ще са със средно образование, пък после може и с висше!Простотия до шия. ПРОСТИЯ НАРОД ПО-ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА?И тия *** ще обучават децата ни ?Станете Вие: Вазов, Ботев и ВСИЧКИ милеещи за България. Вижте ГЕРБ какви МРЪСОТИИ ПРАВЯТ.Скоро няма да знаят за ВАС, но ще са със средно образование.Сигурно се обръщате в гробовете си. И С ПРАВО!

64

Целта е близо

преди 12 години

Е, върви си планът за подготвяне на нацията ни за слуги на световните господари. Децата на политиците и богатите мафиоти отдавна се обучават навън, където в елитните училища и висшите учебни заведения се спазва изключително строга дисциплина и изискванията са огромни, цедката-също. Останалите полека лека ще стигнат до степен обслужващ персонал и събирачи на реколта.

63

Анонимен

преди 12 години

Така ли ще Интегрирате ромите-*** бе етнолози!!!!

62

Борис

преди 12 години

Спокойно, новината се отнася за училищата на простолюдието! В нормалните платени училища това няма как да се случи! Едно време това нямаше как да се случи и в държавните училища, но сега управляват други хора - тези хора са избрани от мнозинството българи с малко умствен багаж и точно на тях аз казвам ПРОСТОЛЮДИЕ! Някой ще каже, че няма възможност да си прати детето в частно училище - а този някой излизал ли е на улицата да протестира срещу тези, които го направиха бедняк?

61

анонимен

преди 12 години

Господин министър, време е да си сверите часовника с тези на родителите и учителите!Ясно е, че вашите "експерти" водят образованието към пропастта!

60

10 стинки

преди 12 години

Има някаква идея в цялата работа, но не е много усъвършенствана. 4.00 е прекелено ниско. поне 5.00 трябва да е условието за преминаване и двойката да е само една.Всички сме търпяли някой побъркан даскал-***... дето ни "закопава" нарочно, защото може. Така се стимулират децата да си развиват заложбите а не да се блъскат с това което им е натрапено.Минималните знания са задължителни,но защо да е задължително усвояването им до определена възраст? Човек може да се научи да смята и на 18г

59

xyz-anonimen

преди 12 години

Vednaj za vinagi da se uto4ni:Nqma da ima qtzenki nikade-te i studentite mnogo lesno se travmirat.6te vla4at tzql jivot nevrozi-kato ni6to! Naskoro studentka-zado4ni4ka po himiq zaqvi,4e periodi4nata sistema na Mendeleev ni6to ne i govori! A 6te stava u4iitelka-tova bilo neinoto prizvanie!

58

възмутен

преди 12 години

псевдоучене+псевдоработене=псевдодържава,родителите получават заплати без да ходят на работа,децата оценки без да ходят на училище и да си мръднат пръстта,после защо българина не протестирал,е срещу какво,всичко му се поднаця на тепсия под предлог да не се стресира,управляващите галят народа с перце и всеки при най-малката трудност се самоубива,ами ако са като в хората в чужбина дето всеки божи ден се борят,дано наистина час по-скоро се затрие това гнусно бг племе,че само смуче кръвта на земята

57

Бравоооооо

преди 12 години

Най-после мечтата на "ВИСШИТЕ" класи за окончателно изнасяне на ОБРАЗОВАНЕТО извън системата на масовоот ОБРАЗОВАНИЕ ще се осъществи. Ще е ясно, че ако едно дете е в масовоот училище и преминава през него като гост-наблюдател е с - знания. а който може да си позволи ДРУГО УЧИЛИЩЕ - значи ще се е образовал. Ами един ден тези дето са минавали с двойките нагоре - ще "отрежат главите" на тези дето съм им го осигурили.....

56

Анонимен

преди 12 години

Ами да им дават направо дипломите за завършено средно образование без да ходят изобщо на училище. Няма нужда от учители! Да направим икономии! Децата да стоят пред телевизорите и компютъра. Какво по-добро образование от сапунките, чалгата и от чата в нета? Ето и нещо за културата: една лекарка от Бургас преподава сластни азиатски танци с чудесно въртене на корема- за какво ни са българските хора и ръченици?

55

отвратен

преди 12 години

Дерзайте, предводители наши. До пълно видиотяване и опростачаване на цялата нация. Така имате голям шанс пак да ви избереме, тъпунгели нещастни. Нарочно да искахте да разсипете българското образование нямаше да успеете толкова. Слушате (и плащате) разни скъпоплатени съветници със суперлиберални възгледи (главно американци и англичани). И наши ***, дето искат да изкарат накой лев покрай тях. Хора, трябва да ги спрем - това е по-лошо от природно бедствие - децатат ти да останат неграмотни.

54

Анонимен

преди 12 години

Тия дето ги мъдрите тия неща да си взимате 2ките под ръка и обратно в класната стая! Аман от ***!